< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (16. sayfa)
-
-
Ek olarak, Cadılar Bayramı'na özel satın alımlarda bu kodu kullanırsanız %10 indirim kazanabilirsiniz. Kod 3 gün geçerlidir. 2024HALLOWEEN
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Deneme imkanınız oldu mu acaba?
Bölgesel esim alıp Türk Telekom fiziksel hattı kullanıyorsanız Turkcell ya da Vodafone ile hizmet veren esim paketi, Turkcell fiziksel hattı kullanıyorsanız Turk Telekom ya da Vodafone üzerinden hizmet veren esim paketi, Vodafone fiziksel hat kullanıyorsanız Türk Telekom ya da Türkcell üzerinden hizmet veren esim paketi ile denemek gerekiyor diye düşünüyorum, mevcut fiziksel sim kartınız ile aynı operatör olursa BTK İMEİ sorgulamadan dolayı çalışmaz ama bahsettiğim şekilde deneyebilecek biri varsa yurtdısı bir esimi roaming gibi görebilir diye düşünüyorum ama hattı BTK tarafından kapanan biri deneyebilirse anlayabiliriz.
-
Fark etmiyor. Baz istasyonu kendisine bağlanan IMEI'yi görebiliyor zaten direkt erişime izin vermiyor.
Ayrıca roaming olması bir şey değiştirmiyor. Bu IMEI'nin bu ülkede kullanım süresi dolmuş zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 4 Kasım 2024; 12:7:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizin mantığınızı anlıyorum ama devamlı Türkiye'ye gir çık yapan yerleşik olmayan yabancı insanlar nasıl kullanıyor o zaman hatlarını ve telefonlarını (pilot, hostes, bürokrat, politikacı vb)? hadi çift sim olayını biliyor olsunlar ve aynı yıl ocak ayında 1 gün mayıs ayında 1 gün gir çık yapsalar eylül ayından sonra telefonları çalışmaz bu durumda Türkiye de? ya da sim slotu mu değiştirecekler devamlı ve bunu herkes de bilmeyebilir nihayetinde.
Siz yabancı bir operatörden hizmet alırken onun geçici olarak hizmet aldığı alt sağlayıcı (roaming) kurallarına tabi olmazsınız diye düşünüyorum. Çin'de bir çok site lokal şebekede yasaklı ama roaming yapan turistler bu sitelere kendi operatörlerindeymiş gibi lokal şebeke üzerinden girebiliyor diye biliyorum.
Bu şekilde deneyip kullananlar olmuş sanırım, siz denediniz mi yoksa fikrinizi mi belirtiyorsunuz acaba bu konuda?
-
Kontrol ettiğimiz bazı eSIM sitelerinin başvuru bölümünün en altındaki açıklamaya göre, Türkiye'de 4 aydan fazla kullanabilmek için IMEI vergisi tek seferlik olarak alınıyor diye belirtilmiş. Yani, IMEI'si kapanan cihazlarda yurt dışı eSIM çalışmayabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sizin dediğinizi ben de gördüm bazı esim sağlayıcı web sitelerinde ama bu şekilde kullanan çok kişi var forumlarda okuduğum kadarı ile.
Anladığım ve öğrendiğim kadarı ile yurt dışında yaşayan ama türk hattını da yurtdışı kayıtsız telefonuna 2. sim olarak takanları, wifi call özelliği kullanıldığında BTK sistemi Türkiyede kullanıyormuş gibi kabul edip edip 120 gün süresini başlatıyormuş ve Türkiye'ye geldiklerinde hatları kapalı oluyormuş, BTK bunun bir sorun olduğunun farkında ama hala çözememişler ya da işlerine gelmiyor düzeltmek.
Bu durumda bu yabancı esim ile kullanmak isteyenler şu yolu tercih edebilir;
2025 yıl başında imei numaraları sıfırlanacağı için telefon kayıtsız olsa da imei numaraları kara listeden silineceği için;
1) ocak ayında imeilerin sıfırlandığı netleştiğinde yabancı (bölgesel) esim data paketi alıp 4 ay kullanabilirler, bu sırada BTK sistemi siz Türk Sim kartını kullanmadığınız için kullandığınız imei numarasını kara listeye alıp 120 gün süreyi başlatmayacaktır. Burada BTK Türk sim kartının şebekeye bağlandığı ilk günü dikkate alıyor.
2) 4 ay sonra Mayıs ayının (ilk haftası yapmayın malum yıl 360 gün değil 365 gün) 2. haftası ilk sim slotunuza Türk sim kartınızı takın ve 4 ay (120 gün) kullanın rahatça.
3) 4 ay sonra Eylül ayında ilk imei no kara listeye alınınca 2. imei üzerinden sim kartınızı yeniden tanımlayın ve 4 ay daha (120 gün) kullanarak yeni yıla ulaşın ve aynı döngüyü yeniden gerçekleştirin.
Bu yöntemde kafama takılan konu şu ki, ben yabancı esim data hattı alınca mevcut türk hattını da telefon üzerinden (hot spot) wifi call ile etkinleştirip kullanmak istiyorum arama ve mesajlaşma için, bunu bir şekilde yabancı esim üzerinden yaparım kara listeye girmeden ama evde ve işyerinde yerel wifi ağına bağlanınca benim telefonu da tespit edip imei numarası için 120 gün başlatır mı o konuda arafta kaldım. Yoksa 4 ay sadece yabancı esim data ile devam etmek çok işlevsel olmayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimofdm -- 5 Kasım 2024; 10:2:35 >
-
https://www.bnesim.com/black-friday-2024-bnesim/
Bnesim %68 para iade kampanyası 25-30 Kasım
%34 para iadesi 18-24 Kasım
Kampanyadan yararlanmak için mail adresinizi linke girip kampanyaya katılım yapmanız gerekmektedir.
%99 indirim kampanyası kadar güzel olmasada işine yarayan kaçırmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden sınırsız internet bulmaya çalışırdık.
Şuan turktelekom yıllık 100gb paket ile bnesim aylık 10gb 55 liraya alıyorum.
Aylık en fazla 50gb tüketim oluyor. Bnesim 50gb 275tl,100gb paketin aylık maliyeti 175 lira
Aylık 450lira ile 58 GB ortalama yakalamış oluyorum. Bnesimin en büyük avantajı ihtiyaç oldukça 55 liraya 10gb alabilmek. Belki daha fazla GB içeren tarifeler daha ucuza vardır ama ihtiyaç olmadığı aylarda sadece yıllık paketten kullanarak aylık maliyeti 175 liraya kadar düşürmüş oluyorum. Bnesim sayesinde kaç GB kaldı bu ay az kullandım paket boşa gitti diğer ay yetmedi derdinden kurtulmuş oldum. Bazı aylar 30gb tüketim yaptığımda 3 bnesim yetiyor diğer ay 70gb ihtiyacım olduğunda 7 defa bnesim alıyorum
Bnesimde 55liraya almak için yeni hesap açmak lazım rast gele mail adresi kullansanız bile oluyor. Ödemeyi yeni sanal kart oluşturup yapabilirsiniz. Birçok banka aylık 5adete kadar sanal kart yenilemeye izin veriyor. Ben genelde yapı kredinin sanal nakit kartını kullanıyorum.
Sizde 10gb 55 liraya kullanmak için konunun ilk sayfasında bulunan referansı kullanıp istediğiniz kadar alabilirsiniz. Bnesim Turktelekom ile anlaşmalıdır.
Ek olarak günlük 300mb sonrası sınırsız 0.5mbps 0.7 dolar redteago firması var. Turkcell ve turktelekom ile anlaşmalı. İlk sayfadaki referansı kullanırsanız 3 dolar hediye kazanırsınız. 6 gün 50 liraya sınırsız internete girebilirsiniz. Bu sınırsız paket Avrupa içinde geçerlidir. Turkcell anlaşmalı olduğu için Kıbrıs'ta çalışır diye tahmin ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bnesim referans ihtiyacı olan varsa kullanabilir
P9S83H29
-
Tarifemi bu, referansla biriken hediye internet mi? Aylık mı geçerli kullandıkça mı bitiyor ?
-
%99 indirim kampanyası olduğu zaman aldığım paket. Referanslar dan pek bir şey bırakmıyor herkes referans paylaşıyor zaten bize düşen ayda 2-3 kişi anca oluyor.
Süresiz paket olduğu için kullanmadım duruyor.
Kampanya varken yeni hesap açıp 55liraya 10gb alıyorum. Birkaç ay sonra kampanya biterse internetsiz kalmamak lazım
Referanstan 2 dolar geliyor 2gb bile internet almaz. Cüzdandaki bakiye ile indirim kodu geçerli olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 7 Kasım 2024; 14:15:14 >
Cevap için teşekkürler, bende üye oldum ama 50gb %14 indirim ile 938TL ye veriyor. Üstelik 30 günlük paket.
-
Size tavsiyem yeni hesaplar açıp 10gb almanız. Aktif olma tarihini ileri tarih seçerseniz elinizde stok olur.
Teşekkür ettim deneyeceğim, kampanyalar uygulamadan mı takip ediyorsunuz özel tarife fiyatları için?
-
Web sitesinden takip ediyorum
Mail adresiniz ile kayıt olursanız ay sonuna doğru black friday var %68 nakit iade kampanyası ile uygun fiyata paket alabilirsiniz
Bnesim
Eski hesaplar dahil %30 indirim veren kod TRAVLISTS
Sadece yeni hesap ve yeni kart ile ödemede 5euro indirim veren kod 1S0Z86FE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X