Aslında bunu deneyebilriseniz çok iyi olur, bizler de aydınlanmış oluruz ama benim araştırmalarımdan anladığım şu ki eğer imei bir kere türk hattı ile kara listeye girdiyse 120 gün sonra bir sonraki yıla kadar kullanılamıyor. Bu nedenle misal yılbaşında imei numaraları sıfırlandıktan sonra yurtdısı bölgesel esim ile 4 ay kullandığınızda btk sistemi sizin telefonu yabancı hat nedeni ile kara listeye almayacak, 4 ay sonra 120 gün bir imei diğer 120 gün de diğer imei kullanılabilir. yurtdısı hat ile aktive olan telefon roaming ile türk baz istasyonuna bağlansa da yurt dısı hat olarak görüldüğü için 120 gün süresi başlatılmıyor, ama ilk ve ikinci 120 gün kullandıktan sonra 3. 120 gün için yurtdışı sim alsanız da imeiniz btk kara listesinde yer aldığı için türk baz istasyonlarından hizmet almanızı engeller diye bir düşüncem olustu arastırmalarımdan. Bu nedenle 2 imeinizi de kullandıktan ve telefonunuz bloklandıktwn sonra ucuz bir bölgesel esim alarak deneme yapıp bizimle paylaşırsanız çok yararlı olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (18. sayfa)
-
-
Tespitiniz doğru, 1,5 aydır iPhone 16 Pro Max cihazımda BNEsim kullanıyorum, Turkcell hattıma 2-3 gün sonra kayıt dışı olduğu tespit edilen diye bildirim geldi fakat BNEsim yüklü IMEI için kayıt bulunamadı diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 11 Kasım 2024; 22:30:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
25-30Kasım tarihlerinde %68 nakit iade kampanyası için kayıt olmayı unutmayın.
https://www.bnesim.com/black-friday-2024-bnesim/
İlk alımda 5euro indirim kazandıran kod 1S0Z86FE
%30 indirim kazandıran kod BNE30
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Bir haftadır Belçikadayım esim ile vowifi olayı maalesef çalışmıyor. Hattı ilk açtığında bir 5 dakika kadar çalışıyor sonra Turkcell mesaj hattınız yurtdışı kullanımına kapalı mesajı atınca VOWIFI kapanıyor. Muhtemelen bizim operatörler engelliyor diye düşünüyorum. Konuya hakim birisi varsa daha belki bize açıklayabilir.
-
Esim ile vowifi çalışıyor mu ki zaten 2. Hattan erişim mi açıyodun nasıl yapıyodun
evet hocam çalışıyor ama 5 dk sonra kopuyor. Şebeke kısmında esim çekiyor gözüküyor. turkiye hattında yurtdışı operator adı yazıyor ve turkcell hücresel veriyi kullanıyor yazıyor. böyle yazınca arama alıp arama yapabiliyosun sonra sms geliyor turkcellden yurtdışında kullanıma kapalıdır diye servis kapanıyor. wifi olunca sorunsuz kullanılıyor ama esimde ilk açılışta 5 dakika kadar çalışıyor sonra iptal.
-
Yurtdışı telefon kullananlae yanında superbox go benzeri cihaz taşıyolardı hattı ona tanımlayabilirsiniz çalışır o zaman mantıken
Ben zaten eski bir telefon taşıyorum.Avusturya hattım var tüm EUda geçerli 10 Euro 12 gb var. Ona paket alıp hotspot açıp Türkiye hatlarımı kullanıyorum VOWIFI ile. o fiyata daha uygun hat alabilirsem o ülkenin sim kartını alıyorum ama bir defa esim denemek istedim rahat olur diye ama çalışmıyor dediğim gibi. O nedenle hotspot ile devam :)
-
BNESİM’den çok memnunum, Yurtiçi, Yurtdışı sorunsuz kullanabiliyorum. Yurtdışı ip aldığı içinde kısıtlamalara takılmıyorum.
BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.
Kod = NUTXW2WU
Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,
apply the code: NUTXW2WU
at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!
https://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
Geçen bir arkadaşım BNEsim aylık 10gb paketi yanlışlıkla aktif etmiş ama telefona kurmamış. Müşteri hizmetlerine yazdık yanlışlıkla aktif ettim ileri tarihte aktif etmek için pasif duruma getirir misiniz diye. 5 dk içinde paketi ileri tarihli olarak pasif hale getirdiler. Bizim operatörler yanlışlıkla aldığın paketin parasını iade etmiyor.
2 operatörde başıma geldi paketim varken çocuklar paket almış diyorum hiç kullanmadım iptal edin. Öyle bir prosedür yok diyorlar.
5 Euro indirim yapan Bnesim kodum. 1S0Z86FE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BNESİM %30 indirim veren kodlar. Ay sonunda %68 iade kampanyası ile birlikte çalışır diye tahmin ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 15 Kasım 2024; 19:9:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba dostlar size Roamless'den bahsedeceğim. roamless.com
Şuan uygulamayı indiren herkese 1.25 dolar hediye veriyor, ayrıca 5 DOLLARS kodunu aktif ettiğinizde 3,75 dolar daha veriyor ve toplam 5 dolarımız oluyor.
telefonunuza e-sim kurduktan sonra kullanım süresi olmaksızın 2 GB (kullanılcak ülkeye göre veri harcaması değişiklik gösterir) internet veriyor.
Ben ilk defa e-sim aktif ettim, uygulama zaten sizi yönlendiriyor. Yurdışı planı yada kendi internetiniz bittiğinde bu e-simi aktif ederek interneti kullanabilirsiniz.
Ayrıca bu tarz uygulamalar kullanacaksınız en uygunu olduğunu söyleyebilirim, eğer uygulamaya yükleme yaparsanız karşılıklı 3 dolar ekstra geliyor, yükleme yaparsanız kodumu kullanabilirsiniz: ARIFMR5H
her ay 500 MB hediye veriyor.
Ek bilgi daha vermek gerekirse uygulamanın kurucuları Türk.
Böyle güzel kaliteli uygulamalar çıktığı için mutluyum, redditte güzel yorumlar gördüm.
Sınırsız günlük/aylık internet mevcut fakat bu paketler biraz tuzlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unsolved 2.0 -- 16 Kasım 2024; 3:42:32 >
-
25-30Kasım tarihlerinde %68 nakit iade kampanyası için kayıt olmayı unutmayın.
İlk alımda 5euro indirim kazandıran kod 1S0Z86FE
%30 indirim kazandıran kod BNE30
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X