eSIM konusunda gündem oluşturup bizlerin daha çok datayı daha ucuz kullanmamız için oluşturduğunuz katkılarınızdan ve bilinçlendirmeden dolayı çok teşekkür ediyorum. |
Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (19. sayfa)
-
-
Yurt dışı bir aracı yerel operatörden daha ucuza internet kullandırması çok garip geliyor. Gittiği yere kadar devam. 🙂
Bnesim 5euro indirim veren kodum. 1S0Z86FE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 16 Kasım 2024; 21:49:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belçika ve Hollanda'da kullandık.Cok memnun kaldık. 5 Euroluk indirim için BNE sim referans kodum: ZZETH4H5
-
Yarından itibaren %34 para iadesi başlıyor
25-30u arası %68 para iadesi var
https://www.bnesim.com/black-friday-2024-bnesim/
Bnesim 5euro indirim veren kodum. P9S83H29
4-30 arası Black Friday başlıyor demiştiniz. Şimdi yarın başlayacağını belirtmişsiiniz. İndirim başlama tarihini ne mi aldılar? İndirimi önceden alabileceğimi duyunca birden heyecanlandım.
-
Şimdi BNeSIM in sayfasına baktığımda "Early Black Friday November 18 - 24 34% Cashback in BNE Coins" olarak gördüm, Erken Cuma indirimini % 34 olarak belirtmiş. Benim acil olarak ihtiyacım olmadığından 25 Kasımı bekleyip "Black Friday Special November 25 - 30 68% Cashback %68" indirim ile almayı düşünüyorum. Acil ihtiyacı olanlar için % 34 iyi bir indirim.
-
Bu indirimleri takip edipte bizlerin faydalanabilmesi için de paylaşmanız için de ayrıca teşekkürler.
-
Bnesim iade kampanyasında kod veriyor ve kodu kullanarak alışveriş yapınca iade veriyor.
Şahsi fikrimdir eğer büyük paketler lazım değilse parça parça farklı hesaplardan 10gb 53 liraya alıp kullanmak daha mantıklı.
%68 iade kampanyası bile 10gb 53 liradan pahalıya geliyor ve iade edilen bne para 1 yıl içerisinde kullanılması gerekiyor. Ve iade paralar ile kupon kullanıp 10gb 1 euroya alınamaz.
Tavsiyem yeni hesap açıp farklı kartla ödeme yapmak ve P9S83H29 kodunu kullanıp 5euro indirim ile 10gb almaktır.
bahsettiğiniz 10gb 53 liralık paket alındığında 1 ay sonrası e-sim otomatik iptal mi oluyor yoksa devam mı ediyor? nasıl işliyor hocam bunun sistemi?
-
30 gün sonra paket bittiğinde şebeke gidiyor diye hatırlıyorum. Yeni hesap ve yeni kartla tekrar 10gb 53 liraya alabilirsiniz.
Şebeke gitmesin ömür boyu kalsın diyorsanız ömür boyu paketler var onlara bakabilirsiniz. En ucuz yöntem referens kodu kullanmaktır.
anladım hocam, teşekkürler
-
Aynı E-SİM üzerine paket alıp devam edebilirsiniz, yada yeni E-SİM alıp yeniden telefona ekleyip devam edebilirsiniz. 1 ay sonra bittiğinde yenilemeseniz kullanamazsınız aylık paket bunlar, devam etmesini istiyorsanız süresizler var onu alıp kullanabilirsiniz. Biraz tuzluquote:
Orijinalden alıntı: johnny lennbahsettiğiniz 10gb 53 liralık paket alındığında 1 ay sonrası e-sim otomatik iptal mi oluyor yoksa devam mı ediyor? nasıl işliyor hocam bunun sistemi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 gb 53 tl'lik paket 30 günlük olduğu için bir ayın sonunda normalde iptal oluyor ancak onun üzerine yine paket alınmak istenirse devam edilebiliyor mu yani hocam? ve aynı e-sim üzerine paket alındığında yine referans kodu işliyor mu yoksa sadece referans kodu yeni hesapla üye olunup yeni e-sim alındığında mı geçerli oluyor?
-
5€ indirim sağlayan referans kodları yalnızca ilk alımlarda geçerlidir.
Aynı hesaptan alınan, sonraki siparişlerde geçerli değildir.
Referans kodu ile indirimli kullanmak için, yeni eposta ve daha önce kullanılmamış kredi kartı ile yeni hesap oluşturularak alım gerçekleştirilmelidir.
-
Bnesim ile yurt içi&yurt dışı internet paketlerini 5 euro indirimli almak için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz yurt içi 10 gb paket alımında kodu kullanmanız durumunda sadece 1.43 euro ödemiş olacaksınız.:
EMSMDE7V
-
https://www.globalyo.com/
Buradan hizmet alan oldu mu ?
Arabistan için kullanıcaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tesekkurler hocam biraz kafam karismisti, netlesti simdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam su an en uygun fiyat performans firmasi BNE sim. Uygulamasini kurup ZZETH4H5 kodunu kullanarak 5 euro indirim alabilirsiniz.
Kktc için öneri var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X