Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
594
Cevap
62
Favori
31.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende gri gözüküyor ve In progress yazıyor tam çözemedim. Kırmızı olması neden oluyor bilginiz var mı?

• msnkopatcocuk M kullanıcısına yanıt

Bilgim yok ama kırmızı olduğunda kesinlikle transfer gerçekleşmiyor onu biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •    Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim?

Körfeze yapacağım gezide kullanmak için MobiMatter üzerinden almayı düşündüğüm  Saudi and UAE 10 GB 90 days internet paketinde Hong Kong (+852) telefon numarasıyla birlikte gelir bilgisi bulunmakta;

Açıklama şu şekilde;  “Bu, 3 Hong Kong ön ödemeli eSIM'dir ve Hong Kong (+852) telefon numarasıyla birlikte gelir. eSIM şarj edilebilir ve ek paketlerle doldurulabilir. Bu pakete dakika ve SMS hakkı dahil değildir.”

Öğrenmek istediğim BNesim deki gibi normal telefon hattımı kullanıp sadece datayı (İnternet)  eSım den kullanabilecek miyim? Yoksa Hong Kong (+852) telefon numarası ile birlikte verildiği için ayrı bir hat olarak kurup her defasında interneti kullanmak için normal telefon numaramı kapatıp bunu açmak zorunda mı kalacağım?

• ustaturk kullanıcısına yanıt

Çift sim kartlı telefonlarda e simin telefon numarası olsa bile. Ayarları yaparken arama 1. Sim mobil veri 2.sim(e sim) seçerseniz başka ayar yapmanıza gerek kalmaz. E sim de dakika hakkı verirse arama 2. Sim seçip e sim de bulunan dakikalarla arama yapabilirsiniz

• ustaturk kullanıcısına yanıt

Redteago günlük 300mb sonrası 0.5mbps hız ile sınırsız İnternet 1dolar. Paketi istediğiniz gün kadar alabiliyorsunuz. 10 gün orada olacaksanız 10dolar ödeme yapıp alıp kurup 10 gün internetim bitti mi derdiniz olmayacak. Yurtdışına Instagram bakmayacak kişiye günlük 300mb rahat yeter. Yetmese bile hız düşüp sınırsız devam edecek Ertesi gün paket aktifleştirme saatinde hız yükselip yeniden 300mb devreye girecek.

Referans ile alırsan daha sonra kullanmak için 3 dolar hediye gelecek.

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 24 Kasım 2024; 9:32:35 >

• sssss5 S kullanıcısına yanıt

Benim telefonum S23 eşimin de Xioami 10T ikisi de çift simli. Şu anda BNESIm kullanmaktayım. Fakat telefon numaralı STC operatöründen internet sağlayan Saudi and UAE 10 GB 90 days internet paketinde Hong Kong (+852) telefon numaralı deyince açıkçası bilmediğim için almaya çekindim. O bölgede STC bizdeki Turkcell in karşılığı, onun için tercih etmeyi düşünmüştüm. İlginiz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyorum. Çok yardımcı oluyorsunuz.

Telefon numaralı Saudi and UAE 10 GB 90 days internet paketi sağlayan firma STC yani bizdeki Turkcell in karşılığı, o yüzden almayı düşünmüştüm. Redteago firmasının fiyatı gerçekten cazipmiş şimdi de ona bakacağım çekim sıkıntısı yoksa çok makul fiyatlı. Sağ olun.

• Arkadaşlar dayım hacca gidecek ona önerdim bu sistemi suudi arabistan için en uygunu ve avantajlısı hangisi bileniniz var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bnesim %68 iade kampanyası başladı.

Hocam aldıktan sonra karta mı iade ediyor bnesim cüzdanına mı birde 5euroluk kodla birleştiriliyor mu bu indirim?

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abdul1907 kullanıcısına yanıt

Hocam ikisi birleşmiyor. İadeler bne cüzdana oluyor. Kartla alacaksanız 5euro indirim veren kod kullanmak daha mantıklı. Hesabında bakiye olanlar için mantıklı bir kampanya.

Geçen ikiye katlama kampanyası vardı 10euro yükleyenler 20 Euro oldu.

Şimdi 20 Euro ile yaklaşık 60euroluk paket alacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 25 Kasım 2024; 18:54:23 >
  • %68 cashback'ler dönmeye başladı.

• Hesabında bne bulunanlar. Gelen iade bneler ile tekrar %68 iade veren kodu kullanıp paket alabilirsiniz. Ay sonuna kadar güzel bir döngü ile paket biriktirilebilir.
    Kredi kartı kullanarak aylık paket alacaklar için en ucuz yöntem referans kullanmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 26 Kasım 2024; 10:47:59 >

bu arada geri dönen cashback'ler ile bf68 kampanyasından yeniden yararlanılamıyor malesef.

düzeltme: sonradan düzeldi be cashback’ler ile de alım yapabildim kampanya kapsamında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimofdm -- 26 Kasım 2024; 15:52:15 >
  • Tr e-sim kullanmıyorum , telefon destekliyorsa konudaki interneti nasıl kullanacağız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimofdm kullanıcısına yanıt

Dün aldım paketi sabah gelen iade ile tekrar aldım sorun olmadı. Kodu kullanım sınırlaması yok. 3 defa kullandım aynı hesapta

• cokbaska kullanıcısına yanıt

Bnesim uygulaması indirim referans kodu kullanarak ucuza paket alıp telefona e sim kurulumunu tamamlayıp kullanabilirsin.

Tüm e sim destekli telefonlarda çalışır.

Sizin ref kodu ile satın aldım fakat bağlantıyı bir türlü yapamamıştım , ilk kez yaptığımdan ayarlar karışık geldi .Uluslararası dolaşım aktif olmadığından bağlanmıyormuş , ayarı açtım giriyor.
    İp sorgulama Fransa görünüyor heralde bağlıyım data kullanımı sıfır görünüyor

Ayarlar kendi hattım birincil , ikincil , hücresel hangisi olmalı? Esim ayarı ne olmalı? Yanlış bişiy seçersem kendi hattımdaki neti bitirecek..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.