Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
54
Favori
26.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi hattınız sim 1e takılı ise mobil veri sim 2 yaparsanız bağlantı e simden olur. Yurtdışı dolaşım açık olduğunda bağlantı sağlanır. Kafanızda şüphe kalmaması adına speedtest uygulaması ile hız testi başlatıp bağlanan operatöre bakarsanız hangi hattan veri çektiğini anlarsınız. Hız testini yapıp kota bitirmeye gerek yok. Ekranda telna mobile yada yabancı bir operatör adı gözükür.

• sssss5 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam , evet esime bağlıyım data kullanımı uygulamaya biraz geç yansıyor
  • %99 indirim kampanyası olduğu sırada aldığım süresiz 250gb paketim vardı. Bunu telefona kurmuştum. Farklı telefona aktarmak için müşteri hizmetleri ile görüşüm 1euro karşılığında yeni sim almanız gerekir dediği için telefonda boşu boşuna e simler de duruyordu. Silip aynı telefona kursam dedim yine 1 euro yeni sim bedeli dedi.
    GB'tı bitmek üzere olan paketi sildim aynı telefona tekrar kurulum yaptım ücretsiz bir şekilde oluyor. Sonra 250gb paketin e simi sildim aynı telefona tekrar kurdum sorun yok. Elimde şuan farklı telefon olmadığı için aynı e simleri farklı telefona kurmayı denemedim.
    Bnesim de aynı e simi telefondan silip farklı telefona kuran olursa mutlaka konuya yazsın. Süresiz paket alıp e simde yer kaplamasın diye telefondan silip sonra tekrar eklendiğini öğrenmiş olduk. Defalarca bu işlem yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 26 Kasım 2024; 21:53:15 >
    %99 kampanyası ne zaman oldu? Aynı tarihte tekrar olur mu?
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

%99 resmi bir kampanya değildi. Forumdan bir arkadaş indirim kodu attı ortaya o kodla defalarca alabildik. Yeni hesap açmadan aynı kredi kartıyla istediğimiz kadar aldık. 2 gün sonra bnesim firması o referans kodunu kullanıma kapattı.

Şuan kredi kartıyla alacaklar için en ucuzu referans kodu kullanarak 10gb almak.

Hesapta bne bakiyesi olanlar için %68 indirim varken süre sınırsız paket stoklamak

• Aynı bne simi iki telefonada aynı anda kurmaya çalışan olursada bilgi versin.

o kodu nasıl bulmuştu arkadaş hayret, sitenin kodlarından falan girip de buldu galiba baya derinlerine inmişti sitenin  kodu googleda falan da aradım hiç bir yerde yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

o kodu nasıl bulmuştu arkadaş hayret, sitenin kodlarından falan girip de buldu galiba baya derinlerine inmişti sitenin  kodu googleda falan da aradım hiç bir yerde yoktu.

Bnesim acayip bir firma 2 hafta önce topup kampanyasında sadece paket alımı sanmıştım.

Millet 10euro yükledi 10euro hediye verdi

Şimdi o parayla defalarca %68 kampanyasından yararlanabiliyor.

Bana da havadan 2 eur gelmiş nereden geldi anlamadım Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) 

10 GB kampanyası devam ediyor mu?

• tuxedo kullanıcısına yanıt

Ediyor. Yeni hesap ilk defa kullanılan kredi kartı veya sanal kart ile referans kodu kullanarak istediğiniz kadar alabilirsiniz.

Nereden alıyoruz? Farklı firmayı kullanıyorum. Avrupa 5 GB paketi hangisi? Teşekkürler

Bnesim uygulamasını indirip Europa paketlerinden aylık olanı 5euro indirim koduyla 53 lira civarına alabilirsin. Seçim yaptıktan sonra ki sayfada hemenmi aktif olacak ileri tarihli mi yenileme açık olsun mı ve referans kodu alanları var.

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 26 Kasım 2024; 23:10:13 >

Teşekkürler. Sizin referans kodu var ise o kod ile alayım.

Teşekkürler, sizin kod ile satın aldım. Mail ile mi ayarları gönderiyorlar, gelen giden bir mail olmadı

Detayları tıkladıktan sonra İnstall yapıp telefona kurabilirsiniz uygulama ile. Farklı telefon için çıkan karekodu okutarak kurabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 26 Kasım 2024; 23:47:18 >

Bu pakete aylık yazmış, paket kaç gün geçerli acaba? Aralık ayında da geçerli oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuxedo

Bu pakete aylık yazmış, paket kaç gün geçerli acaba? Aralık ayında da geçerli oluyor mu?

İleri tarih seçmediyseniz bugünden itibaren 30 gün süresi var.

Yenileme özelliğini farketmeden açık yapmış olabilirsiniz.

Paketin yenilenip karttan para çekmemesi için saved cart menüsünden kart bilgilerini silin.

Paketi satın aldığınızda ekranda son kullanma tarihi yazar.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.