Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
517
Cevap
54
Favori
26.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hesabında bakiye olmayan arkadaşlar için en ucuz yöntem referans kullanıp 5euro indirim almaktır.
    Türkiye aylık 10gb 55tl
    Avrupa aylık 5gb 51TL
    Avrupa süre sınırı olmayan 3gb paketi 40 TL
    İstediğiniz kadar hesap açıp farklı kredi kartı ile e simleri alabilirsiniz.
    Aynı telefona birden fazla e sim kurabilirsin.
    İleriki tarihlerde yurtdışı düşünenler 5euro indirim kampanyası varken süre sınırsız 3gb paketten birkaç hesap açıp stok yapmasında fayda var.
    Daha önce 7 Euro olan kodlar 5euroya düştü. İlerleyen aylarda kampanya biterse pahalı internet almak zorunda kalmasınlar.
    Şuan benim 35hesabim var. Avrupa, Türkiye süre sınırsız paketlerim var. İhtiyaç oldukça kullanıyorum.
    Daha fazla GB almak istiyorsanız aylık paketleri ileri tarihli ayarlayabilirsiniz. 6 ay sonra aktif olsun diye tarih seçersiniz. 7 ay sonra tatile gidecekseniz birkaç ay sonra tekrar 6 ay ileri tarihe taşıyabilirsiniz.
    Tatile gideceğiniz gün aktif edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 28 Kasım 2024; 16:54:25 >

• Arkadaşlar bnesim Mısırda internet hızı çok yavaşmış o ülkede yerel hatlar daha ucuz olduğu için yerel hat almak daha mantıklı. Diğer ülkelerde bnesim redteago vb deneyimlerinizi paylaşın lütfen.
    En azından birkaç günlük idare edecek şekilde planlama yapılabilir yüksek ücret ödememek adına.
    E sim firmalarına güvenip deneyimlenmemiş ülkeler için büyük paket almamak lazım.
    Bnesim e2,e7 gibi paketlerde hangi GSM firmaları ile anlaşmalı olduğu yazıyordu.
    Yeni G1 isimli sim kartlarda hangi operatör ile anlaşmalı olduğu yazmıyor.
    Redteagoda mesela Türkiye e simi alırsanız Turktelekom ile anlaşmalı.
    Redteago Avrupa paketinde Turktelekom ve Turkcell
    Redteago Avrupa plus paketinde Turktelekom,Turkcell ve Vodafone yazıyor.
    Paketlere göre gideceğiniz ülkede farklı operatörler ile anlaşma olduğunu anlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 28 Kasım 2024; 22:23:52 >
  • Bugün iadeler erken ödendi.Hemen bir paket daha aldım Son tur olarak yarın gelecek olan iadeler ile tekrar paket alabiliriz.
    Bakiyesi olanlar bu fırsatı kaçırmasın.
    İlk defa üye olacaklar ve kredi kartı ile satın alacaklar için en ucuz yöntem yeni hesap açıp referans kullanmaktır.
    Lütfen gittiğiniz ülkelerdeki deneyimleri paylaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 29 Kasım 2024; 17:20:38 >
  • Bnesim müşteri hizmetlerine yeni e simlerin modeli G1 için hangi operatörler ile anlaşmalı web sitenizde bilgi yok diye sordum.
    Turkcell Turktelekom ve Vodafone olarak cevap verdi. Şuan kullandığım e2 sim var sadece Turktelekom ile anlaşmalı.
    G1 sim deneyen olursa teyit edebilir mi?
  • hocam 5 euro indirim kampanyasından faydalandım 4 tane 5 gb lifetime data no expiration olanı aldım 36.5 tl ye geldi simdi bunları istediğim zaman aktiflestirebiliyor muyum. ocaktan sonra kullanacağım anladığım kadarıyla bu paket biraz pahalı ancak gb lar bitene kadar süre veriyor ve istediğimiz zaman aktiflestirebiliyoruz onun süresi de yok diye anladım hotspot özelliği varmı birde kullanan deneyimleyen arkadaslar oldu mu?
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt

Salla kazan. e 2 ile aynı, sadece TT. 10 lafından 8'i yalan, 1'i şüpheli bu BNESIM müşteri hizmetlerinin.

• Ç324 kullanıcısına yanıt

Aldığınız paketler bitene kadar kullanmak içindir. Şuan aktiftir telefona kurduğunuz an bitene kadar kullanabilirsiniz. İstediğiniz zaman kurabilirsiniz

Hotspot özelliği var. İstediğiniz kadar cihaza interneti paylaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 30 Kasım 2024; 14:33:11 >
  • 0xbkt 0 kullanıcısına yanıt

Evet genelde yanlış bilgi veriorlar ama çoğu konuda iyi niyetli yardım oluyorlar. Telefondan sildiğin e sim için 1 Euro istedi ama uygulamadan tekrar aynı telefona kuruluma izin verdi bedavaya

anladım hocam istediğimiz zaman kullanabilmemiz ve bitene kadar sürmesi güzelmiş

• Ç324 kullanıcısına yanıt

Türkiye için yaklaşık 300gb kullanmışımdır. Turktelekom çeken yerde ping normalde 30sa bnesimde 70 falan geliyor onun haricinde turktelekom hat ile aynı hıza sahip. Benim 600gb civarı life time paket var onlar duruyor kampanya oldukça aylık ucuz diye alıp kullanıyorum. Evde internet yok.

• Birçok defa söyledim ama son defa söylemek istiyorum.
    Süre sınırı olmayan 5gb Türkiye için ,3gb Türkiye dahil Avrupa için olan paketleri referans kullanarak 40lira civarına alabilirsiniz. Bu paketleri gelecek seyahatlerde kullanabilirsiniz.
    Türkiye için referans kullanarak aylık 10gb 52TL ye alabilirsiniz. Aylık paketler 6 ay sonra aktif olacak şekilde tarih secebilirsiniz. Lazım olduğu an hemen aktif edebilirsiniz.
    Daha önce 7euro olan indirim kuponu artık 5eurodur.
    Birkaç ay sonra indirim kuponu kampanyası bittiğinde pahalıya almak zorunda kalmayın.
    Benim 30dan fazla hesabım her hesapta süre sınırsız paketlerim mevcut.
    10gb aylık interneti bizim operatörlerden bile 52liraya alamazsınız.
    Telefonu e sim destekleyenler mutlaka denemesini öneririm.
    Paketi aldıktan sonra Saved cart menüsünden kartı silerseniz kattan bir daha para çekme ihtimali olmaz kafanız rahat olur
    Rast gele mail adresi ve her seferinde farklı kredi kartı ile alım yaparak istediğiniz kadar internet alabilirsiniz.
    55ile başlayan numarayı ve oluşturduğunuz şifreyi unutmazsaniz istediğiniz zaman paketleri kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 1 Aralık 2024; 20:46:0 >

• BNesim yaklaşık 1 saattir internete girmiyor
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

Evet an itibariyle sinyalde gitti. Daha öncede benzer bir durum oldu. Düzelecegini umuyorum. Parayı toplayıp dükkanı kapatmazlar heralde 😄

• An itibariyle sorun çözüldü. Uçak modu yaparak veya e simi kapatıp açarak tekrar bağlanabilirsiniz.
  • Redteago Türkiye dahil Avrupa'da 37 ülkede geçerli paketler.
    Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)
  • Türkiye'de 3 operatör çok güzel kampanyalar yaptı. An itibariyle e sim kullanmak çokta avantajlı değil. Yurt dışına gidecekler için en mantıklı seçenek Bnesim firması
    Öyle deme hocam
    Tarifedeki net bitince esime alıp kullanmaya devam
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.