Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
618
Cevap
63
Favori
33.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş

Birleşik Arap emirlikleri Dubai üzerinden geldi. Kargo+süresiz 5gb+sim kart 16 Euro'ya eve teslim edildi. Bana biraz pahalı geldi ama arkadaş Türkiye'de sim kart alsam aynı para dedi. Süresiz paket olayı için aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt
    Süresiz paketi anlamadım , sim kartın avantajı nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

Sanırım eski bir telefonu modem olarak kullanıp köy evinde ki kameralara bağlanmak için kullanacak. Bende böyle bir şey düşünmüştüm 5ber sim karta esim yazmak daha mantıklı gelmişti Ben anlamam o işlerden sen bana 5gb süresiz al sonra ona ek paket alır kullanırım dedi

.Türkiyeden hat alıp her ay paket almaktansa süresiz paket alalım zaten ayda 1gb harcamam bana daha ucuz olur falan dedi. Bizde denemek için aldık.

• Yaza doğru Azerbaycan veyahutta Balkan ülkelerin den birine ziyaretim olacak bir aksilik olmazsa ve 7 gün (1 hafta) kadar sürecek.

7 günlük sınırsız internet paketi alacağım, uzun lafın kısası konuyu takipteyim

Misal;

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)

Yesim diye bir site de 1300₺ küsür istiyor 7 gün için, fiyatı çok geldi bana.

Ama eğer hız sınırsız ise alırım yine de.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yokizm kullanıcısına yanıt

Sınırsız paket kullandığınızda detayları paylaşın lütfen. Hep birlikte bilgilenelim.

Redteago global(tüm dünya)günlük 300mb sonrası 0.5mbps paket 3.5dolar.

Tüm Avrupa günlük sınırsız 0.7dolar

Birçok ülke değiştirip karayolu veya tren ile gezenler için güzel bir paket gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 25 Ocak 2025; 13:46:24 >
    Tabii ki paylaşırım 🙏🏻

• Full sınırsız paket isteyen illocal Turkey paketi alabilir

• Mtnedm82 M kullanıcısına yanıt

İlocall me 28euro

Unlimited data, get an instant data connection. *After 1GB of high-speed data per day, it will be limited to 512kb, high-speed data is renewed every 24 hours.

(512kbps mı yoksa 4mbps mı emin olamadım)

43euro olanda 60gbdan sonra hız düşebilir diyor

59euro olan full sınırsız sanırım.

Siz hangisini kullandınız hangi operatörler ile çalışıyordu. Hız düşümü oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 25 Ocak 2025; 18:5:17 >
    Full sınırsız olan ancak fiyat artmış

• Türkiye'de Sınırsız Veri Koşulları

ilocalMe eSIM TURKEY Hattı 30 Gün - Sınırsız Veri: Takılı olduğu telefonda hız sınırlaması olmadan sınırsız veri imkanı sağlar, bu hat size 120 GB'a kadar diğer cihazlarla veri paylaşımına izin verir, sonrasında daha fazla veri paylaşımına izin vermez ancak takılı olduğu telefonda maksimum hızda sınırsız veriye sahip olmaya devam edebilirsiniz.

ilocalMe eSIM TÜRKİYE hattı 15 Gün - Sınırsız Veri: takılı olan telefonda hız sınırlaması olmadan sınırsız veri imkanı sağlar, bu hat size 60 GB'a kadar diğer cihazlarla veri paylaşımına izin verir, sonrasında daha fazla veri paylaşımına izin vermez ancak takılı olan telefonda maksimum hızda sınırsız veriye sahip olmaya devam edebilirsiniz.

ilocalMe eSIM TURKEY Line 30 Gün - Sınırsız Veri YENİ :takılı telefonda hız sınırlaması olmadan sınırsız veri sağlayacaktır, bu hat diğer cihazlarla 250 GB'a kadar veri paylaşmanıza izin verir, bundan sonra daha fazla veri paylaşmanıza izin vermez ancak takılı olduğu telefonda tam hızda Sınırsız veriye sahip olmaya devam edebileceksiniz. Bu Hat ilocalMe eSIM için Türkiye'de Vodafone şebekesinde çalışıyoruz.

ilocalMe eSIM TÜRKİYE Hattı 15 Gün - Sınırsız Veri YENİ : takılı telefonda hız sınırlaması olmadan sınırsız veri sağlayacaktır, bu hat 125 GB'a kadar diğer cihazlarla veri paylaşmanıza izin verir, bundan sonra daha fazla veri paylaşmanıza izin vermez ancak takılı olduğu telefonda tam hızda Sınırsız veriye sahip olmaya devam edebileceksiniz. Bu Hat ilocalMe eSIM için Türkiye'de Vodafone şebekesinde çalışıyoruz.

*EUROPE sınırsız planlarında adil kullanım politikasının aşılması durumunda hız düşebilir veya bağlantı kesilebilir : 50 GB yüksek hızlı veriden sonra, 512 kbps'ye düşürülmüş bir hızda sınırsız veriyle devam edersiniz.

• İlocallme Eğer 4mbps ise 28dolar mantıklı.

Fakat 512kbps ise Redteago ile 30 gün 512kbps 21dolara alınıyor.

Tek fark İlocallme 1gbdan sonra hız düşerken Redteago 300mbdan sonra hız düşüyor.

Redteago 3operator ile çalışıyor ek olarak Avrupa paketi aynı fiyat tüm Avrupa ve Türkiye'yi kapsıyor gibi yönleri var

Türk Telekom ile anlasmali

• Arkadaşlar Airalo ile bnesim aynı sistemleri kullandığı halde neden daha fazla paraya airalo öneren arkadaşlar var.
    Redteago ile mobimatterdeki simler birbirine çok benziyor.

Bnesim ve redteagodan daha ucuza firma yok.
    Referanslar ile bedavaya yakın internet alabiliyorken diğer firmaları neden öneriyorlar anlamıyorum.
    Bnesim en ucuzu ama bazı ülkelerde pahalı ise Redteagoda ucuz olabiliyor.
    Fakat mobimatter Airalo gibi firmalar aşırı pahalı.

Pahalıya almak insanlara güven veriyor sanırım.
    Bu konuda bnesim firmasını tebrik etmek lazım pahalı sevene airalo gibi seçenek sunmuş 😄
    Birebir aynı firma olduğunu söylemiyorum ama Bimcell ile Turktelekom aynı anteni aynı ağ sistemini kullanıyor gibi bir durum.
    1 ay olmadı kesintiden 1 saat sonra bnesim duyuru yayınlarken airalo kesinti yok herşey normal ayarları kontrol edin diyordu. Aynı anda iki firmada kesildi en doğru cevabı bnesim verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 26 Ocak 2025; 15:59:46 >
  • Redteago birden fazla GSM firması ile anlaşmalı olmasının avantajından bahsetmek istiyorum.
    Bugün Yalova Sakarya arası köy yollarında gezerken ana hattım Turktelekom çekmedi.
    Evimde en iyi Turktelekom çektiği için Redteagoda Turktelekoma bağlanıyordu.
    Ama Turktelekomun çekmediği yerde otomatik olarak Turkcelle geçmiş
    Ekran resmi aldığım yerde Turktelekom sinyali daha iyi gözüküyor ama birkaç dk önce hiç çekmiyordu o sırada e sim şebeke değiştirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 27 Ocak 2025; 20:28:22 >

• Yukarıda bahsettiğim duruma istinaden avcılık veya kampçılık yapan arkadaşlara sinyalsiz kalmamak adına 3gsm firması ile anlaşması olan e simleri öneriyorum

• Bnesimden arkadaşımın sipariş vermiş olduğu fiziksel sim kart geldi. Müşteri hizmetlerine kartı benim hesaba ekleyip elimde bulunan esim dataları aktarabilirmiyiz dedim. Olumlu sonuç alınca arkadaşa başka sipariş verdik elimizdeki fiziksel sim kartı kendi hesabıma ekledim.
    Daha önce %99 indirim kampanyası döneminde aldığım süre sınırsız tüm paketleri fiziksel sime aktardılar. Evde eski bir telefon vardı şuan ona takılı ve hotspot açık olarak kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.