Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
589
Cevap
62
Favori
31.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş

Redteago ile YouTube 480p video çalışıyor. Telefon için gayet yeterli bir çözünürlük. Avrupa ve Avrupa plus günlük sınırsız paketlerden daha ucuzu yok.

Redteago 15 ocağa kadar %50 indirim kampanyası ile Avrupa 6ay geçerli 100gb 35dolar 6 ay 50gb 20 dolara alabilirsiniz.

Referans kodu ile 3 dolar hediye kazanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Sizin ilk mesajda referans kodları denedim, hali hazırda referans kodu kullandınız mesajı verdi. Sitedeki yılbaşı indirimi kodu da çalışmadı. Mail attım, bekliyorum.

• Redteago %50 indirim kampanyası ile 35 dolara 100gb aldım Avrupa'da 6ay geçerli.
    6 ay geçerli 50gb 20dolar.
    %50 indirim koduna ek referans kullanarak 3 dolar hediye kazanabilirsiniz.
    Günlük sınırsız Avrupa paketleri 0.7dolar
    Bnesim süresiz paketler kadar ucuz olmasada bnesime göre daha kaliteli bir firma. Hiç internet kesintisi yaşamadım. Daha önce defalarca sınırsız paket kullandım.
    Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 10 Ocak 2025; 13:24:40 >

• sssss5 S kullanıcısına yanıt
    100gb 35 dolar pahalı değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

100gb 35 dolar pahalı değil mi?

Türkiye için pahalı ama Avrupa'ya giden biri için pahalı olmayabilir. Bu kadar büyük paket kullacak birinin İnternet ihtiyacı mutlaka vardır. Özellikle karayolu veya tren yolculuğu yapanlar farklı ülkelerde dahi kapsama alanında olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 10 Ocak 2025; 15:30:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false6

Teşekkürler. Sizin ilk mesajda referans kodları denedim, hali hazırda referans kodu kullandınız mesajı verdi. Sitedeki yılbaşı indirimi kodu da çalışmadı. Mail attım, bekliyorum.

Webte görünmüyormuş, uygulamayı indirince göründü. Sizin referansla üye oldum, 3 dolar kazandım. Yılbaşı kampanyası sitede veya uygulamada yazmasa da sınırsız paketlerde geçerli değilmiş.

• Avrupa plus 300mb sonrası 0.5mbps sınırsız 0.7 dolar
    Referans kodu ile 3 dolar hediye kazandırıyor
    Türkiye için 3 operatörle anlaşmalı olduğu için denemeye değer. Avrupa'da vs kullananlarada öneririm.
    En az 2 günlük alınıyor(48saat)
    Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 15 Ocak 2025; 19:54:38 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.