Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
573
Cevap
58
Favori
29.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar tekrar yazıyorum Nomad, airalo ve bnesim aynı altyapı kullandığı için yurtdışına çıkarken birini tercih edin. Yanına ek olarak redteago veya farklı bir firma tercih ederseniz sinyal kaybı veya İnternet kesintisinden etkilenmezsiniz.
    Redteago ile hiç kesinti yaşamadım ama en güzeli ucuz olduğu için bnesim ve redteago paketleri alıp yurtdışına çıkmak.
    Bu firmalar farklı GSM firmaları ile anlaşmalı olduğu için hem kesinti yaşamazsiniz hemde bir çekmeyen yerde diğerine geçip kapsama alanını artırmış olursunuz.
    İki firmanında çok çok ucuz paketlerini referans kullanarak alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar türkiyede kapanan bir imei ile herhangi bir yabancı e-sim çalıştırabilen oldumu acaba ?

yada kapanan imei ler için hiçbir şekilde e-sim çalışmıyor diyebilir miyiz kesin olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x1043160 -- 4 Ocak 2025; 0:36:56 >
  • kara listeye giren imei yerli yabancı hiçbir sim kart ile çalışmaz o yıl içerisinde. o nedenle bir imeinizi yabancı sim kart ya da esim için kara listeye girmeyecek şekilde planlama yapmanız gerekir. yani yabancı sim ile kullanmaya başlayıp kara listeye girmeyen imeiyi yabancı sim ile kullanabilirsiniz.

• Mrb, redteago dan christmas %50 indirim kampanyası ile 20 gblık avrupa paketini almak istiyorum.
    Ancak ödeme adımında 247 tl indirimli fiyatı görmeme rağmen, 300 tl sanal kartımla red yiyorum.

Yardımcı olabilecek var mı?

Bir de ben 19 ocakta yurtdışına çıkacağım, christmas indiriminde 1 aralık-15 ocak diyor.şimdi alıp kullanabilir miyim söz konusu 15 ocak tarihini geçsem de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasqua -- 5 Ocak 2025; 16:48:38 >
  • seasqua S kullanıcısına yanıt

Türk lirası olarak yanlış gösteriyor. İndirimli hali 13 dolar civarı sanırım.

472 lira yapar.

Redteago Referans kullanarak indirime ek 3 dolar hediye kazanırsınız.

Size tavsiyem bnesimden süresiz paketi referans kullanarak daha ucuza almanız ek olarak redteagodan gideceğiniz zaman ihtiyacınız olan gün sayısı kadar günlük sınırsız almanız daha ucuza gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 5 Ocak 2025; 17:37:46 >
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt
    Çok tşk ederim.dediğiniz gibi yapacağım.tecrübe esastır.

Ancak baktım şimdi bnesim e rakamlar aşağıdaki gibi.nasıl daha uyguna alacağım? Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)

En ucuz yöntem sizin için life time 3gb paketi referans indirimi ile 1.10euroya almak.

Bunu telefona kurduktan sonra rast gele mail adresi ve farklı kart ile yine referans kullanarak 3gb daha almak

5adet alsanız 15gb 5.5eyroya gelir.

Hepsini tek tek telefona kurarak ilerleyin ve hesapların 55ile başlayan numarasını ekran görüntüsü alın ve ayarlardan şifre oluşturun.

Şifre olusturmazsaniz paket bitene kadar kullanırsınız ama hesaba tekrar giremezsiniz rast gele mail olduğu için

Telefona kurulum yaptıktan sonra e sim değiştir deyip istediğinize bağlanırsınız.

Tek ülke yerine Avrupa paketi gideceğiniz yerleri kapsıyorsa onu alın Türkiye dahil olduğu için kurulumu doğru yaptınız mı deneme şansınız olur.

Her kurulumdan sonra bağlı olduğunuz esim için telefondan yurtdışı dolaşımı aktif hale getirmeniz gerekir. Tek sefer ayarları yaptıktan sonra Avrupa paketin de hemen sinyal alır Türkiye dahil olduğu için diğer ülke bazlı paketlerde o ülkeye gidince sinyal alır.

En ucuz yöntem budur. Nadirende olsa bnesim firmasında bazen ağ sorunları yaşanıyor internette birkaç saat girilemiyor.

Yedeklemek amacıyla redteago orada ihtiyaç olursa günlük paket aklınızda olsun en az 2 günlük alınıyor.1.4dolara mal olur ama referans girmişseniz size 3 dolar hediye gelir.

Biraz uğraştırıcı ama en güzel yöntem bu.

Yurtdışında sim değişikliği esnasında herhangi bir internete bağlı olmanıza gerek yok. Ama ilk kurulum için bir internete bağlı olmanız gerekir.

O yüzden Avrupa paketi gideceğiniz ülkeyi kapsıyorsa süresiz paket alıp Türkiye'de sinyal alıp kurulumu tamamlamak en güvenilir yöntemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 5 Ocak 2025; 19:29:2 >

Açıklayıcı bilgi için çok tşk ederim.yordum sizi üşenmeden gayet net bir şekilde anlatmışsınız.çok sağolun...

Sadece şifrelemeye yabancıyım ama onu da çözerim diye düşünüyorum.

Account information bölümüne girin 55ile başlayan kullanıcı adınızda orada altında şifre oluştur bölümü var.

Paketler süre sınırsız olduğu için daha sonra ki avrupa seyahatinda kullanabilirsiniz.

Yurtdışı düşünmüyorsanız Avrupa paketini ihtiyaç halinde Türkiye'de kullanabilirsiniz.

Burada birçok kişi ek paket olarak e sim kullanıyor🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 5 Ocak 2025; 21:46:39 >
    Çok tşk ederim.
    Soyle soyleyeyim belki cevap olur soruna
    14 pro max cihazim var pasaport kayitli fqkat 3 yillik suresi henuz dolmadigi icin kndi tc no ma kayitli hatlarla calisiyor sadece
    Bu dedigim seyi farkli bir hat takip denemistim hat sinyal bile almiyor yani sen kayitsizsin ben diger hatti 120 gun calistiririm yapmiyor.
    Gectigimiz ay hat tasima islemi gerceklestirdim ve hat tasima islemi sirasinda yaklasik 1 gun sinyal gelmedi bende yurtdisi e sim yukledim.
    Yurdisi esim Hat aninda geldi btkdan mesaj falanda gelmedi.yani btk engellemedi.1-2 gun kullandim tr hat sinyali gelince sildim
    Bugun tekrar yukledim denemek icin yine ayni sekilde 2. Sim yurtdiis esim direk acildi sinyal aldi sorunsuz kullanabildim.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.