9 Euro kart 9euro kargo. +Paket İndirim kodu ile 16euroya eve teslim aldık. Gümrük vergisi çıkmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (32. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Esim'le ile Avrupa'da o ülkedeki bayilerden turist sim kartı almak arasında özellikle hız konusunda fark olur mu? Son seyahatimde genelde açık havada 5g çekti, binalara girince 3g'ye kadar düştüğü oldu. Gerçi İtalya'nın geneli için böyle durum deniyor ama emin olamadım.
Bir de google maps veya yandex'te GPS anlık konumu geç güncelliyordu bazen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bnesim için konuşuyorum
Avrupa ülkelerinde yerel simle e sim aynı olur sadece ping biraz fazla olduğu için oyunlarda hissedilir.
Avrupa dışı ülkelerde mesela Mısır'da esimde yavaş olduğuna dair şikayet geldi yerel sim alanlarda sosyal medyaya giremiyoruz dediler.
E sim aslında yurtdışı ip kullandığı için mesela Çin gibi ülkelerde yasaklı her uygulama çalışır.
Türkiye için konuşayım normal sim kartla esim hız olarak birebir aynı alıyor. Çekim gücü birebir ayı.
Normal sim kart 30ms ping aldığı yerde 100ms ping alıyor. Onun haricinde bir sorun yaşamadım.
100ms görüntülü konuşmada çokta hissettirmez.
Online oyunlarda hissedilir.
Mesela redteago sınırsız paketleri var ama ping 180ms ye ye kadar çıkıyor. Görüntülü konuşmada biraz hissedilse bile iş görüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 1 Şubat 2025; 22:38:17 >
Kısmet olursa karavanla iki ay sürecek bir avrupa seyahat planımız var,oralarda biz üzmeyecek sınırsız bir paket almak istiyorum,tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
-
Size tavsiyem bnesim süre sınırı olmayan paketlere redteago günlük sınırsız takviye yapabilirsiniz.
Fiyat olarak çok ucuza gelir.
Bnesim süre sınırı olmayan 3gb Türkiye dahil Avrupa 3gb referans ile 1.11 Euro
Birçok hesap açıp farklı kartlar ile birden fazla e sim olabilirsiniz.
Bnesim kurulumları Türkiye'de yapıp sadece e simi açıp istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
Yoğun internet kullanımı olacağı zaman günlük 10gb sınırsız işinizi görecektir diye tahmin ediyorum.
Redteago
Günlük sınırsız 300mb sonrası 0.5mbps 0.7dolar
Günlük sınırsız 10gb sonrası 0.5mbps 5.9dolar
Referans ile 3 dolar hediye kazanırsınız.
Bunlardan daha uyguna bulma şansınız yok.
Maddi olarak sorun yok diyorsanız maya net İlocallme gibi firmalarda hız kısıtlı veya hız kısıtı olmayan tamamen sınırsız paketlere bakabilirsiniz
Redteago 6 ay geçerli 50gb 100gb gibi paketlerde mevcut fiyat ve kapsama listesi size uygunsa alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 2 Şubat 2025; 13:56:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlginize çok teşekkür ederim,tavsiyelerinizi değerlendireceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maya net full sınırsız var mı hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mayanet 1mbps düşüyordu sanırım. Holafly ve ilocallme de sınırsız vardı
Holafly hangi operatör ile anlasmali?
Holafly ile iletişime geçtim, hotspot full limitsiz ancak açıkçası pek güven veren bir şirket değil. Merkezi neresi acaba?
Şuana kadar kullanmadım.
Bnesim redteago tercih ediyorum.
Airalo ve Nomad kullandım ama fiyat olarak pahalı.
Anladım hocam, bu arada holify Turkcell ve ttkom ile anlasmaliymis
Kim diyor limitsiz olduğunu? Detaylarda limit var diyor
Avrupa için Hotspot: Enjoy 1 GB per day to share with others.
TR için Hotspot: enjoy 500mb per day to share with others.
Bir günlük limitsiz için fiyatı uygun fiyatlı olabilir tabii çekim kalitesini bilmiyoruz.Günlerce kullanmak için bnesim daha ucuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle uslubunuzu duzeltirseniz sevinirim. İkincisi canli desteğe sorduğumda aylık paketlerde hiçbir limit olmadigini bilgisi verildi
Ben de ilk olarak Holafy uygulamasını deneyeceğim;
Altyapı olarak Turkcell ve Türk Telekom dan destek alıyorlarmış, hotspot sorun değil.
Kendi cihazım dan sınırsız takılabilsem yeterli.
Ayrıca günlük en uygun olarak bu paket gözüküyor, başka firmalar da günlük daha uygun limitsiz paket var mıdır bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aylık olan pakette hotspot limiti yok hocam
Daha ucuzunu bulan ya da süre sınırsız paketleri vpn ile kotadan düşmeden kullanan var mı?
Hocam selamlar fiziki sim kart uzerinden yurt disina cikarken sadece internet kullanimini kapattigimiz zaman örnegin Fransaya gittigimizde hattin dolasimi acik oldugu icin Turkcell hattim havalanina inince oradaki anlasmali operatore baglanacagi icin gunluk 300 TL odeme durumu olmayacak mi ?
Yurt disina cikarken herhangi bir esim uygulamasindan internet paketi alip turkcell hattimin takili oldugu tek telefonda whatsup internet kullanip, Turkcell hattimdan arama alirsam mesgule alip vowifen aramayi planliyorum.
Bu sekilde bir kullanim icin Turkcell hattim icin yurtdisina ciktigimda ucret odeyecek miyim ?
Son olarak, 9 yasinda cocuk icin akilli cocuk tarifesi kullaniyoruz saatte. Cocugun hattini telefona takarsak sistem bunu algiliyor ve tarifeniz iptal oluyor. Örnegin saatin sarji bitti cocuga ulasim sim karti telefona takip kullanamiyoruz. Cocuk icin esim destekleyen bir telefon organize etsem Turkiyedeki operatorlerden degilde esim uygulamalarindan kotali internet alip vowifiden cocukla iletisim kurabilir miyiz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X