Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sssss5 , sssss5 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
647
Cevap
66
Favori
35.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #26
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
Giriş

Türkiye hattını yurtdışına kapatıp esim üzerinden arama aktif ederek yurtdışı fatura çıkmasını engelleyebilirsiniz. Aramayı mobil veri üzerinden yapacağını tahmin ediyorum.

En güzel yöntem yurtdışında sadece WhatsApp ile görüşme yapmak olur. Bnesim firmasının kendi uygulaması ile yurtdışında arama paketleri mevcut uygulama üzerinden sizi arayanlara dönüş yapabilirsiniz. Denemek için 5dk ücretsiz veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-Sim için bu uygulamayı da indirebilirsiniz; Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)

Türk Telekom dan faydalanıyor; Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)

İlk kez indirenlere, ücretsiz olarak günlük 500 MB veriyor; Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)

5 dakika sürmeden aktif oldu...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bnesim süre sınırsız data paketlerde transfer özelliği gelmiş. Farklı hesaplarda bulunan e simleri tek bir hesapta toplayabilirsiniz.

• sssss5 S kullanıcısına yanıt
    İndirim gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

Takipteyiz. Tüm süre sınırı olmayan paketleri bir araya topladım ve müşteri hizmetlerine birleştirme talebi oluşturdum. Tek sim olarak 780gb internet oldu

• sssss5 S kullanıcısına yanıt
    780 mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.