< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (26. sayfa)
-
-
Alabilirsiniz. Ama bazıları hız sınırı koyuyor.
En ucuzu redteago günlük 300mb sonrası 0.5mbps sınırsız Avrupa ve Türkiye'de geçerli paketi var 0.7 dolar günlük. Referans kullanırsan 3 dolar hediye veriyor ilk alımdan sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hız sınırsız kotasız var mı hocam ne kadar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim tarlada kameram var arada açıp kontrol ediyorum vınn modem kullanıyorum. sim kart takılı en uygun paket kullanmaya çalışıyorum ancak aylık 150 TL aşağı paket yok. Fazla GB internet gitmiyor ama ay dolunca sıfırlanıyor. Bu sıfırlanmayan GB yurtdışı e sim paketlerinden alsam buna taksam aylarca kullansam olmaz mı boşuna havaya paralar vermekten bıktım artık.
-
Önceden sınırsız vardı hocam şuan baktım göremedim 100 GB var.quote:
Orijinalden alıntı: abdul1907
Evet girince sonradan fark ettim onu trden sınırsız internet alamaz mıyız yurdışı şirketlerden?
Olur hocam neden olmasın sizin için süresiz paketler, sıraladım. Modem E-Sim özellikli Simkart almalısınız.quote:
Orijinalden alıntı: atakan81Benim tarlada kameram var arada açıp kontrol ediyorum vınn modem kullanıyorum. sim kart takılı en uygun paket kullanmaya çalışıyorum ancak aylık 150 TL aşağı paket yok. Fazla GB internet gitmiyor ama ay dolunca sıfırlanıyor. Bu sıfırlanmayan GB yurtdışı e sim paketlerinden alsam buna taksam aylarca kullansam olmaz mı boşuna havaya paralar vermekten bıktım artık.
Resim
Bu adreste referans mevcut kullanmak isterseniz.
https://forum.donanimhaber.com/e-sim-referans-paylasimi-ana-konu--160051449#160051449
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 13 Aralık 2024; 0:28:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
5ber nasıl satın alacağım türkiyede satan yok mu bu aparatı. Yabancı dil pek anlamıyorum.
-
Siteyi bilgisayarda yada telefonda açıp TÜRKÇE diline çevirip işlem yapabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: atakan815ber nasıl satın alacağım türkiyede satan yok mu bu aparatı. Yabancı dil pek anlamıyorum.
Formda aşağılarda vardı sanki hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 13 Aralık 2024; 0:40:23 >
-
https://www.bnesim.com/xmas/
Bnesim 12 gün boyunca her gün yeni bir kampanya.
İndirim kodu yada geri iade kodu verecek sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bnesim 4. operatör gibi oldu benim için kampanyalarını takip eder hale geldim 😄😄
Mobil operatörler konusuna Bnesim olarak eklemek lazım.
-
çok iyi. özellikle turkcell hat kullanıcıları için. her işimi gördü. özellikle süre sınırsız paketlerine bayıldım.
-
Bnesimde fiziksel sim kart var. Süre sınırsız paket ile birlikte alınabiliyor. Ama tekrar paket almak istediğinizde indirimli alım yapılamaz diye tahmin ediyorum.
Daha önce bnesim fiziksel sim kart alan var mı?
Banada çıktı ama çok avantajlı gelmedi yeni hesap açıp 70₺ ya alabiliyoruz zaten böyle bu paraya 10gbden 10 paket falan geliyor 180e geliyor 10gbtı
Her gün yeni kampanya yapıcak , hangi gün daha iyi olur bilemeyiz
Bugünün kampanyası ;
Recharge your existing eSIM with any 30-day 1GB, 3GB, 5GB, or 10GB package and get double data! Enjoy twice the connectivity this festive season.
Coupon Code : JINGLEDOUBLE
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bnesim bu günün kampanyası CHEER30 koduyla tüm paketlerde %30 geri iade. Bakalım ilerleyen günlerde %99 indirim gelecek mi. Merakla bekliyorum.
Yeni hesap açıp referans kodu kullanıp 10gb almak daha ucuz
2 kod aynı anda kullanılıyor mu?
Sadece 1 kod kabul ediyor
Hocam, %90’ada razıyız.quote:
Orijinalden alıntı: sssss5
Bnesim bu günün kampanyası CHEER30 koduyla tüm paketlerde %30 geri iade. Bakalım ilerleyen günlerde %99 indirim gelecek mi. Merakla bekliyorum.
Yeni hesap açıp referans kodu kullanıp 10gb almak daha ucuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 16 Aralık 2024; 18:32:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X