Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
54
Favori
26.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Detaylar için teşekkür ederim. Yok, yenileme özelliğini açık yapmadım, bende Gpay ödeme seçeneği çıktı, o şekilde ödedim ama mail gelmedi, onu bekliyorum. Benim alım sebebiyle size hediye bakiye yüklendi mi?

• tuxedo kullanıcısına yanıt

Yok henüz gelmedi. Sizin ekranda paket gözükmüyorsa almamıştir

My esim bölümünde 5minutes vs gibi yazı varsa paket tanımlanma aşamasindadir. Sonra oraya paket gelecek tüm kurulum ve paket takibini o ekrandan yapabilirsiniz

• sssss5 S kullanıcısına yanıt

Paket şu an tanımlandı, bitiş değilde Renewal yani yenileme tarihi yazıyor. Otomatik yenilemeyi açmamıştım oysa ki. Kartı da silmeye izin vermiyor ne yazık ki, sanal kart olduğu için sıkıntı olmaz.

Size hediye şimdi gelmiş olmalı. Paket bende görünür hale geldi ve sorunsuz çalışıyor, teşekkür ederim.

Farklı firma kullanıyordum, artık buradan devam ederim.

Şimdi geldi. Referans kullanımı için bende teşekkür ederim.

Ucuza kullanmaya devam etmek için rast gele mail adresi ile hesap açıp farklı sanal kartlar ile alım yapabilirsiniz.

Aynı kart ile başka hesaptan indirimli almaya izin vermiyor bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 27 Kasım 2024; 0:15:56 >
    Hesapta kayıtlı bir kart olmalı , boş kart ekleyip silebilirsin.

Bankalar aylık birkaç defa sanal kart numarası yenilemeye izin veriyor.

Ben o taktik ile farklı hesaplarla indirimli alıyorum bilginiz olsun.

Rica ederim. 5 GB bitsin onu da denerim.

• cokbaska kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, bu şekilde hallettim.

• Hocam sipay sanal kart oluşturabilirsin@tuxedo
  • mimofdm kullanıcısına yanıt

Aynı hesaptan 2. Ve 3.kez %68 iade koduyla aldıklarımın iadesi hala gelmedi. Sabah 5te gelmesi gerekiyordu. Sizde durum nedir.

aynı durumdayız, bilerek geciktiriliyor galiba. zaten 25-30 kasım arası en fazla 4 defa yapılabiliyor 24 saatte cashback olduğu için onu da azaltmak için geciktiriyor olabilirler.

Ayrıca referans kodu kullananlardan gelen hediyeler de dünden beri askıda bekliyor hala yüklenmedi cüzdana.

• mimofdm kullanıcısına yanıt

Şimdi iade geldi bir tur daha paket alımı yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 27 Kasım 2024; 12:48:58 >

bana da geldi az önce cashback  

• Arkadaşlar ben yükleme yapamıyorum. Sanal karttan işlem yapmıyor hata veriyor. Kart ayarlarımın tamamı açık. 0 USD tutarlı provizyonda bekleyen 3 işlem var kart detayına bakınca.
  • ernaltnts kullanıcısına yanıt

Bnesim ise para birimini TL yapıp deneyin.

Para yüklemek yerine doğrudan satın alım deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 27 Kasım 2024; 23:3:45 >
  • BneEsim ve bnesim olmak üzere 2 uygulama var galiba. Bnesim uygulamasından yaptığımda olmadı, Bne E sim uygulaması üzerinden ödemeyi yapabildim. Avrupa'da geçerli 5 GB aldım ancak şu an için mailime ya da uygulamaya gelen bir yükleme olmadı. Cevabınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernaltnts -- 27 Kasım 2024; 23:22:52 >
  • ernaltnts kullanıcısına yanıt

Bugün 3 defa alım yaptım ekranda yazı çıktı müşteri hizmetlerine yazıp paketleri öyle yükleme yaptırdım. Yoğunluk olabilir. Aceleniz yoksa yarına kadar bekleyin. Tedirgin olacak bir durum yok müşteri hizmetleri her konuyu iyi niyetle çözüyor.

• Bugün bnesim %68 iadeler çok gecikti. Hala yatmadı hesaba

bana da gelmedi hala iadeler. her geçen gün 2-3 saat kayıyor nedense.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.