almanya için alıp kullandım geçen ay, sorunsuz kullandım. |
Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (20. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Redteago firması Turkcell ile anlaşmalı Kıbrıs'ta çalışır diye tahmin ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.
Kod = 4M65QJBK
Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,
apply the code: 4M65QJBK
at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!
app storeBNESIM: 5G eSIM Data profileshttps://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhabalar hocam öncelikle sizin 5 euro kodu kullandım bir sorum var hem 5 euro kodu hem de black friday kampanyasindan birlikte yararlanabiliyor muyuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk alımda kodla yaptıysanız. İkinci alımda black friday kodu ile alabilirsiniz.
Bnesim ilk alımda 5euro indirim veren kod
P9S83H29
Redteago ilk alımdan sonra 3 dolar kazandıran kod
SULE0084
https://forum.donanimhaber.com/e-sim-referans-paylasimi-ana-konu--160051449
Linkteki konu da referans paylaşımları yapılabilir.
-
Black Friday Special
November 25 - 30
68% Cashback
BNESİM
25-30 Kasım %68 para iade kampanyası
Euro düştüğü için BNESİM 10gb paket 51,81 liraya düştü.
İndirim var koşun 😄😄
Redteago europa plus paketinde Türkiyede. Turkcell, Turktelekom ve Vodafone ile anlaşması var.
50gb 180gün geçerli paketi Avrupa ve Kıbrıs dahil geçerli 39.90dolara satın alabilirsiniz. Referans kullanarak 3 dolar hediye kazanabilirsiniz.
6 ay içerisinde yurtdışına birden çok çıkacak olanlar için en uygun paket olduğunu düşünüyorum.
Yurtdışına çıkacak kişiler bnesim veya redteago paketlerini Türkiye dahil alırsa ayarları evindeyken yapıp yurtdışında sorun yaşamadan kullanabilir.
Çok İnternet kullanmam süre sınırsız paket olsun derseniz.
Bnesimde son kullanma tarihi olmayan paket bitene kadar kullanacağınız Life time 3gb Türkiye' dahil Avrupa'da geçerli referans kullanarak 40liraya alabilirsiniz.
Sadece Türkiye'de kullanacağım süre sınırı olmasın diyorsanız Life time 5gb 36liraya alabiliriz.
Bnesim hesabınız varsa yeni hesap açmak için rast gele mail kullanıp farklı kredi kartı yada bankamatik kartı kullanarak yeni müşteri olarak referans ile ucuza internet alabilirsiniz.
Şuan en ucuz Türkiye paketi yeni hesap açıp referans kullanarak alırsanız aylık 10gb 52TL
Redteago türkiyede kullanabilirmiyim?
Turkcell altyapısı kullanan bir esim arıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahrenheit64 -- 23 Kasım 2024; 16:22:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullanabilirsin. Sadece Türkiye için olan paketleri de var. En ucuz paketi günlük 300mb sonrası 0.5mbps sınırsız 0.7dolar. Referasımı kullanırsanız 3 dolar hediye kazanırsın ilk alımdan sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 23 Kasım 2024; 17:33:58 >
Bnesim de referans yapınca gelen 2 euro gelmemesiyle ilgili sorunu yaşayan varmı? Bu hafta arkadaşlarımı üye yapıp paket aldırmama rağmen panelimde üye ismi görünüyor ama inprocess şekilde kalıyor ve 2 euro gelmiyor
-
Haftada 1-2kisi referans olurdu. Son 10 gündür hiç kimse referansımı kullanmadı ya da artık bilerek 2 Euro hediyeyi vermiyorlar
Referans sayfasındaki sekmeden yeni bir referans gelmişmi bakabiliyorsunuz orda Process şeklinde görünüyorsa bundan gelmemiştir ama nasıl çözülür bilmiyorum
-
İn progress yazısı yeşilse yarın gelir ama kırmızıysa gelmiyor. Hesaplarım arası transfer yapınca öyle olmuştu
Bnesim müşteri hizmetleri çoğu konuda yardımcı oluyor. Yazı kırmızı ise müşteri hizmetlerine yaz mutlaka çözerler. İleri tarihli paketi yanlışlıkla aktif edip telefona kurmamıştim süresi dolmak üzereyken fark ettim. Pasif hala getirdiler daha sonra kullandım. Çok iyi niyetliler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X