Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mimofdm Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
569
Cevap
58
Favori
29.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #31
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Otomatik yenileme özelliği olan bir eSIM var mı? Hangi eSIM'e baktıysam, tek kullanımlık olarak görünüyor. Süleyman
  • Bnesimde otomatik yenileme açtığın zaman 100mb altına düştüğünde aynı paketi cüzdanda bakiye varsa otomatik tanımlıyor diye biliyorum. Ama böyle pahalıya gelir. Birkaç farklı hesap açıp 10gb 55 liraya ileri tarihli alıp paketler bittikçe yenisini aktif etmek bence daha mantıklı

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)

• sssss5 S kullanıcısına yanıt
    Sınırsız olarak otomatik yenileme var mı? Hız düşümlü tarifelerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-342F8FE16

Sınırsız olarak otomatik yenileme var mı? Hız düşümlü tarifelerde.

Yesim firmasında var ama fiyat olarak pahalı. Hız kaça düşüyor detaylarda göremedim. Fiyat önemli değil ben teknede kampta her yerde sınırsız arıyorum diyorsan mantıklı. Mesela Yesim Vodafone ve turktelekom ile anlaşmalı

Redteago Turkcell ve turktelekom ile anlaşmalı ama onda otomatik yenileme yok diye biliyorum

Teşekkür ederim Süleyman. E-SIM'lerde otomatik yenilememe olayına takıldım. Sürekli sıfırdan SIM kart kurulumu yapmak, bu işin biraz kötü yanlarından biri. Şu an ihtiyacım yok, ama ileride üzerinde durmaya karar verirsem diye düşünüyorum.
    Özelden sana mesaj gönderemiyorum. Süleyman, sorun düzelince konuşuruz.
  • Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)

GB önemli değil diyorsan bu paketler ömür boyu kullanım için. Paket bitene kadar süresi var. 5gb olanı 5euro indirim veren kodu kullarak 1euroya alabilirsin.

P9S83H29

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-342F8FE16

Otomatik yenileme özelliği olan bir eSIM var mı? Hangi eSIM'e baktıysam, tek kullanımlık olarak görünüyor. Süleyman
    İlk paket alımında buradan aldığınızda otomatik yeniler,

Resim 1

burayı işaretlediğinizde 100 mb kaldığında otomatik yeniler.

Resim 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 8 Kasım 2024; 20:39:11 >

Ben yeni hesap açtım 55₺ya 10gb yok hocam

Abonelik sekmesinde var bunu mu diyorsunuz hocam ayrıca abone olunca her ay çekmez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: abdul1907

Abonelik sekmesinde var bunu mu diyorsunuz hocam ayrıca abone olunca her ay çekmez mi?

Menüde kayıtlı kartlar var oradan kartı silerseniz ödeme alıp paketi yenileyemez

• Bnesim ile kampanya oldukça aylık10gb 20gb 50gb ne lazımsa alıp stok yapıyorum. Alırken aktiflik tarihini 6ay sonraya seçebilirsiniz diyelim 5ay geçti tekrar 6ay ileri taşıyabilirsiniz aktiflik tarihini. İhtiyaç olduğu gün aktif edip hemen kullanabilirsiniz

Sizde 55 liradan 10 GB almak için 5euro indirim kodunu kullanabiliriniz.
    1S0Z86FE
  • Bunu deneyen var mı 2 kat veri veriyor mu bugün?

• abdul1907 kullanıcısına yanıt

Var olan bir pakete top-up yapana 2x veriyor.

10gb internet paketi olanlar BNE30 kupon kodu ile %30 indirim alarak 280 liraya 20gb alırlarsa 2ye katlayıp 40gb interneti 280 liraya almış olurlar.

Sıfırdan yapmak isteyenler.

1S0Z86FE indirim koduyla 53 liraya 10gb alır. Ardından topup yaparak BNE30 koduyla %30 indirimle her hangi bir paket aldığında 2x olur.

Toplamda 50gb aylık paket 330 liraya gelir.

• Süresi dolan y.dışı cihaza y.dışı esim hattı tanıtsam şebeke geliyor mu?

• Gelmiyor sanırsam yukarda konuşulmuştu ama yine deneyin isterseniz 50₺ bişi zaten kodla alınca benim telim yurtdışı hat sahibi üzerine kayıtlı olmasına rağmen çalıştı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.