Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: genclik17
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
521
Cevap
55
Favori
27.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banka müşteri bilgilerine erişim skandallarının patladığı bu dönemde e-sim üzerinden erişim alacağımız veri tabanı kaynaklarının ne olduğunu ve güvenlik tedbirlerinin nasıl sağlandığını bilmediğimiz İnternet sağlayıcıları ne kadar güvenli? Bu konu da beni çok endişelendirmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustaturk -- 9 Ekim 2024; 0:6:24 >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum. İlgili linkteki internet fiyatları bayağı ekonomik. Sadece acaba çekimde bir sıkıntı var mı? Turkcell ile uyumlu mu? Onu araştıracağım.

• ustaturk kullanıcısına yanıt

mevcuttaki hattının bu işle hiç bir ilgisi yok, tamamen bağımsız

• sssss5 S kullanıcısına yanıt

aylik 50 gb yi 90 liradan veriyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kampanya bitti. Şuan en ucuzu 10gb 55 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 10 Ekim 2024; 23:13:11 >
  • payda P kullanıcısına yanıt

Eski bir android telefona bunu kurup devamlı açık tutsak kendimize ücretsiz server yapmış oluruz heralde.Dışardayken wp yt sni ile buna bağlanırız.

youtube
    Trong video trước mình đã hướng dẫn các bạn cài máy chủ Home Assistant lên một chiếc điện thoại cũ.Hôm nay mình sẽ giới thiệu tới anh em bản build X-UI để ho...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=hDzl2eOdXWo

• Biri beni aydınlatabilirmi, sınırsız tarifelerde bile 30 günden bahsediyor. Ucuz olduğunu savunuyorsunuz, bunları yıllık kullanan mı var ? 30 gün ibaresi neyin nesi ozaman?

• yurdakull kullanıcısına yanıt

Genelde bneesim kullanıyorum yeni üyelik ile 10gb 55 liraya geliyor. Redteago günlük sınırsız paketi var 0.7 dolar tüm Avrupa'da geçerli Türkiye'de sınırsız kullanıyor 300mb sonrası hız 0.5mbps oluyor. Bizim yerel operatörlere göre daha ucuz olduğu için 4-5 aydan fazladır kullanıyorum.

Bnesim 5euro indirim kodu ve redteago 3 dolar hediye kodu ilk sayfada bulabilirsiniz. Sende ucuza internet kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 19 Ekim 2024; 22:57:4 >
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt

Yanıt için teşekkürler.

• Bnesim yeni hesap ve yeni kartla ucuz internet kullanan arkadaşlar halinden memnun mu?
    Redteago günlük sınırsızı denemenizi de tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sssss5

Bnesim yeni hesap ve yeni kartla ucuz internet kullanan arkadaşlar halinden memnun mu?
    Redteago günlük sınırsızı denemenizi de tavsiye ederim.
    Pahalı gibi, 31 günlük =21,70 usd

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bnesim ile yurt içi&yurt dışı internet paketlerini 5 euro indirimli almak için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz yurt içi 10 gb paket alımında kodu kullanmanız durumunda sadece 1.43 euro ödemiş olacaksınız.:

EMSMDE7V

• emirkanim kullanıcısına yanıt

Elbette kampanyasız pahalıya gelir ben 2 günlük paket alıp kodla 3 dolar hediye kazanmıştım sonra referans kodumu arkadaşlara verdim. Onlar paket alınca 3 dolar kazandı banada her üye için 4 dolar geldi.

Toplamda 1.4 dolar yani 50 liraya 70 gün boyunca günlük 300mb sonrası 0.5mbps sınırsız internet kullanıyorum. Benim referansım ilk sayfada var. Redteago üye olup ilk paket alımından sonra sen 3 dolar kazanırken bana 4 dolar kazandırırsın. Burada veya arkadaş çevrene referans paylaşıp kişi başı 4 dolar kazanarak sende bedavaya sınırsız internet kullanmış olursun. Türkiye ve Avrupa paketi aynı fiyata günlük 0.7 dolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sssss5

Elbette kampanyasız pahalıya gelir ben 2 günlük paket alıp kodla 3 dolar hediye kazanmıştım sonra referans kodumu arkadaşlara verdim. Onlar paket alınca 3 dolar kazandı banada her üye için 4 dolar geldi.

Toplamda 1.4 dolar yani 50 liraya 70 gün boyunca günlük 300mb sonrası 0.5mbps sınırsız internet kullanıyorum. Benim referansım ilk sayfada var. Redteago üye olup ilk paket alımından sonra sen 3 dolar kazanırken bana 4 dolar kazandırırsın. Burada veya arkadaş çevrene referans paylaşıp kişi başı 4 dolar kazanarak sende bedavaya sınırsız internet kullanmış olursun. Türkiye ve Avrupa paketi aynı fiyata günlük 0.7 dolar.

Ben 100 gb aylık interneti 150 TL’ye kullanıyorum avrupa paket. Şuan için sadece pahalı onu demek istedim.

• onemlibirisidegil kullanıcısına yanıt
    Kabul etmiyor kodu

• maaart M kullanıcısına yanıt

Daha önce satın alım yaptıysanız yeni hesap açarak deneyin.

Hocam 100 gb interneti türkiyede mi kullanıyorsunuz 150 tlye nereden aliyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

Hocam 100 gb interneti türkiyede mi kullanıyorsunuz 150 tlye nereden aliyorsunuz?

Kuponla almıştım, uzun süreli paketler

Anladım hocam teşekkür ederim

• 3 günlük Yunanistan seyahatimde "bnesim" kullandım ve çok memnun kaldım. Sadece Yunanistan paketi olarak aldığım için pişman oldum. Aynı fiyata Türkiye'nin de içinde olduğu 32 ülkede geçerli paket de varmış. Çünkü 5gb bitiremedim. Kalanı da burada kullanamıyorum.

indirimli ilk satın alım için kupon kodu VFHJAH21

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.