Şimdi Ara

Yurtdışı eğitim düşünenlere yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
5
Favori
3.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Harika, başarılar diliyorum sana.
  • polanyada okul ücreti nedr hocam yıllık ne kadar gidiyor aylık masraf+okul ücreti?
  • Merhaba hocam,

Şuan İstanbul Üniversitesi'nde TBMYO da 2 yıllık makine okuyorum.1.senem eğer yurtiçinde bir yer kazanamazsam dgs ile bosna hersek gibi ülkelere gitmek istiyorum.Sanırım eurostar danışmanlık ile, okuyunca yök ten denklik alınabiliyormuş.

Bu eurostar danışmanlık hakkında bir bilgin var mı?Bosna da yaşam nasıl çok pahalı mı?

Şimdiden Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenKimimSizce kullanıcısına yanıt
    okula 2.200 € ücret veriyorum 2 taksit halinde alınıyor.Aylık 450 €masrafım oluyor aşağı yukarı
  • uA_Erencan U kullanıcısına yanıt
    Ben herhangi bi danışmanlık firması önermem geçen sene yazın taksimdeki bütün şirketleri gezdim gördüm onlardan bilgi aldım ama hiçbiriyle gitmedim kendi imkan ve çabalarımla polonyaya geldim o yüzden firma nasıldır bilemeyeceğim. Yökten denklik almak için burada yökün açtığı sınavı vermen gerekiyor diye biliyorum şayet TR'ye dönmek istersen ben polonyadayım denklik benim için önemli bi kavram değil çünkü okuldan sonra burada kalıcam.Hangi bölümü okumak istiyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarTenLee -- 29 Ocak 2014; 4:14:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

Ben herhangi bi danışmanlık firması önermem geçen sene yazın taksimdeki bütün şirketleri gezdim gördüm onlardan bilgi aldım ama hiçbiriyle gitmedim kendi imkan ve çabalarımla polonyaya geldim o yüzden firma nasıldır bilemeyeceğim. Yökten denklik almak için burada yökün açtığı sınavı vermen gerekiyor diye biliyorum şayet TR'ye dönmek istersen ben polonyadayım denklik benim için önemli bi kavram değil çünkü okuldan sonra burada kalıcam.Hangi bölümü okumak istiyorsun ?

Dgs ile geçeceğim için gemi makineleri işletme mühendisliği veya makine mühendisliği istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam son sınıf endüstri müh. öğrencisiyim , orta seviye Rusçam var , Rusyada master düşünüyorum finans üzerine , önerebilceğiniz bi üniversite var mı mümkün olduğunca az admission isteyen ?
  • Ben burda Endüstri Mühendisliği okuyorum ama tıp hep aklımda kaldı. Bunlardan hangisinde tıpı önerirsin ve masraf olarak hangisi daha cazip gelir sence?
  • quote:

Merhaba arkadaslar yurtdışı hakkında bilgi almak isteyenler bu konuda yazarsa her türlü yardımcı olabilirim kendilerine

Bolumdeki oteki arkadaslardan kanada ve amerikada iyi universite sayilabilecekler hakkinda bilgi almaya calistim alamamistim da sizden saydiginiz ulkeler icinde ozellikle almanya hakkinda yasam, okul bilgileri almak istiyorum.para herhangi bir ulke icin sorun olmayacak benim acimdan ve gercek anlamda iyi bir universiteye gitmek ve orada en azindan boylesine iyi bir universiteyi bilmedigim bir ulkede yapabildim diyebilmek tek amacim.almanya hakkinda avrupa icinde iyi olmasi ile birlikte turkler hakkinda hic iyi seyler oldugunu duymadim gidenlerden.temelli kalmayi dusunmesem bile en azindan gelip gitmeyi dusunuyorum.yardiminiz icin simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://forum.donanimhaber.com/m_87813985/tm.htm burda bi konu açtım sorularımı cevaplaya bilir misiniz?
  • quote:

Merhaba arkadaslar yurtdışı hakkında bilgi almak isteyenler bu konuda yazarsa her türlü yardımcı olabilirim kendilerine

Üniversiteyi ingilterede okumak istiyorum. 11. sınıfım.. Ne yapmam gerek? Ve türkiyedeki öss falan etkilimidir. yada lise notları...
  • brcyln kullanıcısına yanıt
    Tıp ve hukuk alanında denklinkte çok sıkıntı olduğunu duymuştumçBu denklik olayı çok önemli bi konu sen üniversiteden sonra dönmeyi düşünüyormusun yoksa orada kalıp çalışacakmısın ?
  • Kurosaki_Ichigo kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bende sana almanyayı öneririm 2 ay önce munich technich universtye gezi yapmıştı benim okulum bizim okuldan yaklasık bi 15 yıl ötede diyebilirim.Almanya sosyal yaşam açısından gayet yeterli bi ülke orada bulunduğum 3 haftada çok güzel günler geçirdim.Ama almanyanın bir eksisi var orada okumak istediğin bölümü burada 4 yıllık olarak kazanman gerekiyor yani lysden 4 yıllık lisans programına yerleşmen gerekiyor eğer bunu basarırsan eğitim harç ücretleri 450-800 € arası oldugunu duymustum.Sosyal yaşam pahalı diğer ülkelere bakaraktan
  • vatkenaydu V kullanıcısına yanıt
    İngiltere hakkında pek bir şey bilmiyorum hocam ama sadece okul ücretinin 10000 paund gibi fiyatlardan basladıgını biliyorum sadece
  • İleri düzey almanca biliyorum Almanya'da Makine Müh. okumak istiyorum testdaf v.b sınavı burada verirsem 1 yıl hazırlık okumayacağım değilmi ?
  • hocam almanyada ekonomi master i nereyi önerirsin
  • quote:

Öncelikle bende sana almanyayı öneririm 2 ay önce munich technich universtye gezi yapmıştı benim okulum bizim okuldan yaklasık bi 15 yıl ötede diyebilirim.Almanya sosyal yaşam açısından gayet yeterli bi ülke orada bulunduğum 3 haftada çok güzel günler geçirdim.Ama almanyanın bir eksisi var orada okumak istediğin bölümü burada 4 yıllık olarak kazanman gerekiyor yani lysden 4 yıllık lisans programına yerleşmen gerekiyor eğer bunu basarırsan eğitim harç ücretleri 450-800 € arası oldugunu duymustum.Sosyal yaşam pahalı diğer ülkelere bakaraktan

Sagolasin paylastigin bilgiler icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patatesli Çay kullanıcısına yanıt
    Sınavı geçersen okumayacaksın direk lisans eğitimine baslarsın
  • Kurosaki_Ichigo kullanıcısına yanıt
    yardımcı olabildiysem ne mutlu

Birde bazı arkadaşlar neden cevap yazmıyorsun diyor ama ben burada her zaman müsait değilim yoğun bir dil eğitimi alıyorum fırsat buldukça konuya yazmaya devam edeceğim
  • Friedrich Schiller Üniversitesi (FSU Jena)

Mainz Johannes Gutenberg Üniversitesi (JGU Mainz)

Bu iki üniversitenin ekonomide iyi olduğunu duymustum.Merak ettiğin başka soru varsa yazabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.