Şimdi Ara

Yurtdışı eğitim düşünenlere yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
5
Favori
3.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de şuan lisede okuyorum.İngilizcem upper intermediate yani B2 seviyesinde İngilizcem var derslerim de Türkiye şartlarına göre çok iyi.Yaptığım arastırmaya göre İngiltere'de "hazirlik" olarak adlandıran Foundation'a girmek için yeterli en azından ben böyle okumuştum. Her neyse asıl sorum İngiltere de üniversite okumak icin gerekli şartlar nelerdir , YÖK un yurtdışı burslarinin içeriği nelerdir bilginiz varsa paylaşır mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offret -- 11 Mart 2014; 17:11:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makedonya da üniversite okumayı düşünüyorum hangi üniversiteyi önerirsiniz ve harç fiyatları ortalama nedir türkçe eğitim varmıdır ve ev kiraları günlük harcamalar üst baş nekadar tutuyor soruların cevaplarını bekliyorum hocam.
  • seneye bahar dönemi için erasmusla Polytechnic Institute of Coimbra yı kazandım. Herhangi bir bilginiz var mı veya bu üniversiteye nasıl başvuracağım bilgilerimi nasıl göndereceğim yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaslar merhaba benm su an 3.kez girisim ygsye artik cok skldm almanyada okumak istiyorum smdi mezun oldugum icin bi sıkıntı cikar mi vize islemlerinde
    Bi de lysden biyoloji bolumunu kazanip tip icin nasil oluyor yani testdafi gecmek mi gerekli bir sene turkiyede buna mi hazirlanmam gerekiyor en erken ne zaman basvurup gidebilirim almanyada dil okuluna gitsem testdaf icin kabul nasil aliniyor sartli kabul nasil oluyor pek bilmiyorum bu konulari yardimci olursaniz cok sevinirim artik sinav stresinden cok sıkıldım

• Merhaba hocam ben Almanya'da makine müh. istiyorum. Bugün ygs sonuclari aciklandi ygs1 237 ygs2 225 almisim. Burdan sonra benim icin lys önemli degil diye biliyorum. Almanca kursuna gidip A1 seviyesinde Almanca ögrenmeyi düsünüyorum. Bu sürecten sonra yapmam gerekenler nelerdir benim?
  • Offret kullanıcısına yanıt
    upper B2 değil C1

beginner
    elementary
    pre-intermediate
    intermediate
    upper intermediate
    advanced

böyle biliyorum
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

Almanya güzel bir seçim olarak duruyor orada eğitim ücretsiz 1,5 senede Almancayı B1 seviyesine çekebilirsin.İleride yaşam açısından da çok iyi bir ülkedir .

1.5 senede b1 mi :S:S:... arkadasım sıfırdan 5 ayda b2 oldu....
  • Arkadasınla bi görüştür bakıyım beni göreyim almancasını 5 ayda b2 ymiş ne içiyonuz la siz bi kur zaten 4 ay sürüyo
  • quote:

Arkadasınla bi görüştür bakıyım beni göreyim almancasını 5 ayda b2 ymiş ne içiyonuz la siz bi kur zaten 4 ay sürüyo

ilk önce uslübunu düzelt öyle konuş " ne içiyonuz la siz " böyle konusursan tabi b1 e 1.5 yılda gelirsin. 1.5 yılda b1 mi olur millet 1.5 yılda iki dil öğreniyor. bi kur 4 ay sürüyormus hafta sonu olursa yavaş gider kur amaa haftaiçi hergün olursa hızlı biter.
  • Abisi sen benim üslubuma fln karışamassın istediğim gibi konuşurum bu bir 1,5 yılda değil 2 dil bir dilde 3 kur geçersen anca olur o işler bu iki zaten b2 almancanın en üstü(c2)'nün iki altı yani bu kura gelmiş kişiler ileri düzey almanca bilip orada insanlarla konuşabilir anlamına geliyor bir üniversitenin kabul seviyesi en az b1 istiyolarki örnek o bile hazırlıkta 10 ay sürüyo haftada 4 gün ders ile bu iki arkadaşına söylede bi konussun benle ben anlarım onun seviyesini bu üç ayrıca siz ne içiyonuz la harbiden 5 ayda b2 dedi ya la
  • quote:

Abisi sen benim üslubuma fln karışamassın istediğim gibi konuşurum bu bir 1,5 yılda değil 2 dil bir dilde 3 kur geçersen anca olur o işler bu iki zaten b2 almancanın en üstü(c2)'nün iki altı yani bu kura gelmiş kişiler ileri düzey almanca bilip orada insanlarla konuşabilir anlamına geliyor bir üniversitenin kabul seviyesi en az b1 istiyolarki örnek o bile hazırlıkta 10 ay sürüyo haftada 4 gün ders ile bu iki arkadaşına söylede bi konussun benle ben anlarım onun seviyesini bu üç ayrıca siz ne içiyonuz la harbiden 5 ayda b2 dedi ya la

Cahille girme münakaşaya; Ya Sinirini zıplatır Havaya , ya da yazık olur Adabına ...

Hz Mevlana
  • quote:

/>

Cahille girme münakaşaya; Ya Sinirini zıplatır Havaya , ya da yazık olur Adabına ...

Hz Mevlana
  • quote:

/>

Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol.

Mevlana

Basma cahilin izine, gitme şeytanın sözüne

Ruhsati
  •  Yurtdışı eğitim düşünenlere yardım
  • @BartenLee

Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol.

Mevlana

Basma cahilin izine, gitme şeytanın sözüne

Ruhsati
  • Cahille girme münakaşaya; Ya Sinirini zıplatır Havaya , ya da yazık olur Adabına ...

Hz Mevlana

@BarTenLee
  • Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..(Başka kimler bloklu?)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.