Şimdi Ara

Yurtdışı eğitim düşünenlere yardım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
5
Favori
3.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cahille girme münakaşaya; Ya Sinirini zıplatır Havaya , ya da yazık olur Adabına ...

Hz Mevlana

@BartenLee
  • terminator troll sanırım.
    cahille girme munakaşaya diyor ama 2mesajdan birisi onun.
    yürü git konuyu kirletme adam yardımcı olmaya çalışıyor.
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Trolledi gitti konuyu gelmiş bide 5 ayda b2 diyo la bi kur 4 ay sürüyo zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

terminator troll sanırım.

Ne troll unden bahsediyorsun sen ? Forumda hangi konuda trolluk yaptığımı gördün. Adam bana küfür ediyor ben ona özlü söz söylüyorum.. ikiniz ilk önce uslüplarınıza dikkat edin. İki konusurken 3. ye ne düştüğüne de ayrıca bilirsin sanırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminatorXxX

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

terminator troll sanırım.

Ne troll unden bahsediyorsun sen ? Forumda hangi konuda trolluk yaptığımı gördün. Adam bana küfür ediyor ben ona özlü söz söylüyorum.. ikiniz ilk önce uslüplarınıza dikkat edin. İki konusurken 3. ye ne düştüğüne de ayrıca bilirsin sanırım :D

tamam kardeş sen haklısın
    iyi forumlar , iyi günler
  • Merhaba,Makedonya da okumayı düşündüğünüzü yazmışsınız fakat,bölüm olarak ne okumayı istediğinizi belirtmemişsiniz.Bölümde belirtirseniz detaylı bilgi verebilirim.Makedonya Uluslararası Struga Üniversitemizde bütün bölümlerde Türkçe eğitim verilmeye başlandı ve şuan 250 kadar Türkiye den öğrencimiz okumakta. Uluslararası Struga Üniversitemizi tercih eden öğrencilerimiz için üniversitemiz aynı zamanda barınma imkanı da sunmakta ve barınma ücretsizdir.
    Yaşam için aortalama bir öğrenciye 250-300 euro yeterli oluyor ama bu birazda öğrenciye bağlı olarak değişmekte elbette.Sorularınız olursa burdan yada mail adresimizden yazabilirsiniz.Mümkün olan en kısa sürede cevaplamaya gayret edeceğiz. Makedonya geneli bütün üniversitelerde kayıtlar başladı.
  • BarTenLee kullanıcısına yanıt
    Hangi ülkeler ve hangi şehirlerde pilotaj bölümleri vardır ve ücretleri nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzederim

Hangi ülkeler ve hangi şehirlerde pilotaj bölümleri vardır ve ücretleri nedir

Uçakların saatlik uçuş maliyetleri akademisyen maaşlarının ülkeden ülkeye değiştiği gibi değişmez sabittir. Ücretlerde aşşağı yukarı türkiyedeki burssuz ünilerdeki gibidir. Biraz ucuz olsa bile onuda git gel uçakğa verirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Brezilya'da üniversite okumayı düşünüyorum fakat şöyle bir problemim var. Sicilimde temiz değil bu çok büyük sorun olur mu ? Sicilim temiz değil derken de suç makinesi değilim bi spor müsabakasında meşale yaktığım için 1 yıl spor müsabakalarından men ve ertelemeli 1 yıl hapis cezası aldım(fakat dava hala temyizde öğrenci olduğun için hapis cezası düşer vb. şeyler de söyleniyor) Yardımcı olursanız çok sevinirim. Üniversite kabulunda sorun çıkar mı sizce ?
  • danışmanlık ücretleri çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 12 Nisan 2014; 17:30:07 >
  • Fransa veya italya düşünüyorum ücretler nedir başvuru zor mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bir sorum olucaktı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    almanyada master yapmak istiyorum, ancak kriterlerini sağladığım çok az okul var. yabancı öğrencilere kolay kabul veren okullar hangileri?

- Bölüm: elektrik elektronik mühendisliği (otomotiv, uçak, makina alanları da olur master için)
    - Not ortalamam: 2.66
    - Lisans 100% ingilizce (ayrıca ielts 5.5 var ama düşük olduğu için kullanmadım şimdiye kadar)
    Birde 2013 yazında almanyada 2 ay mühendislik stajı yaptım.
    Önerebileceğiniz yerler nereler? Hochschule de olabilir.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: muris01

merhabalar bir sorum olucaktı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    almanyada master yapmak istiyorum, ancak kriterlerini sağladığım çok az okul var. yabancı öğrencilere kolay kabul veren okullar hangileri?

- Bölüm: elektrik elektronik mühendisliği (otomotiv, uçak, makina alanları da olur master için)
    - Not ortalamam: 2.66
    - Lisans 100% ingilizce (ayrıca ielts 5.5 var ama düşük olduğu için kullanmadım şimdiye kadar)
    Birde 2013 yazında almanyada 2 ay mühendislik stajı yaptım.
    Önerebileceğiniz yerler nereler? Hochschule de olabilir.
    Teşekkürler

hocam mesajını bir alman forumunda gördüm cevapladılar sanırım

• Yazdığım forumlara baktım ama göremedim hiçbirisinde. Hangi forumda gördünüz acaba
  • ÖNEMLİ ARKADAŞLAR MAKEDONYADAKİ ÜNİVERSİTELER DENKLİĞİ DURDURULMUŞTUR.

Makedonya Avrupa Üniversitesi ve Struga Üniversitesi Yök Denkliği Durdurulmuştur
    Okuyan Öğrencilerde Türkiyeye Yatay Geçiş Durdurulmuş ve İptal Edilmiştir
    Kimse Bu Sene Makedonyadaki bu üniversitelere Başvuru Yapmasın

Makedonya’da Öğrenim Gören ve Görmek İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından okul tanıma işlemlerinde kullanılan listelerde tanınan üniversite olarak yer alan Makedonya'daki Avrupa Üniversitesi ve Uluslararası Struga Üniversitesi ile ilgili olarak Kurulumuza yapılan vaki müracaatlar üzerine inceleme başlatılması nedeniyle konu 23.7.2014 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında görüşülmüş;

Adı geçen yükseköğretim kurumlarının tanınıp tanınmadığı ile ilgili olarak üç ay süreyle herhangi bir işlem tesis edilmemesine,

Üç ay sonra incelemenin seyri ve/veya sonucu da dikkate alınarak konunun Yükseköğretim Kurulunda yeniden değerlendirilmesine,

Konunun YÖK web sayfasında yayınlanarak duyurulmasına karar verilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur. 25.07.2014
    Yök Ana Sayfasında Sadece bu 2 üniversite için bu sene inceleme başlatılıp denkliği Durdurulmuştur.
    http://www.yok.gov.tr/web/guest/duyurular

• BarTenLee kullanıcısına yanıt
    Bu aralar forumda değil gibisin eğer forumdaysan cevap ver de pm atıcam hocam
  • Gamgee kullanıcısına yanıt
    Yeni döndüm 2 hafta buralardayım soruları pmden alabilirim biriken pmlerede cevaplar ulaşmıştır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.