Şimdi Ara

Yurtdışı eğitim düşünenlere yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
5
Favori
3.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar yurtdışı hakkında bilgi almak isteyenler bu konuda yazarsa her türlü yardımcı olabilirim kendilerine

• hangi ülkeler?
  • BenKimimSizce kullanıcısına yanıt
    Almanya,Çin,Makedonya,Bosna Hersek,Polonya,Macaristan,Ukrayna,Rusya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

Almanya,Çin,Makedonya,Bosna Hersek,Polonya,Macaristan,Ukrayna,Rusya

çinde iş imkanları nedir hocam?
  • Uluslararası Ticaret bölümü için almanya mı Çin mi daha iyi tercih olur? Çincenin önemli olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZeeR Z kullanıcısına yanıt
    Gelecek açısından nerede yaşamak istediğine bağlı biraz TR'de yaşamayı istiyorsan Çin derim ama ilerde üniversiteyi okuduğun ülkede kalmak istersen Almanya daha iyidir bu konuda.
  • Merhabalar öncelikle,
    Ben Eğitim Bilimleri üzerinden master yapmak istiyorum. Sanırım M.e.d. olarak geçiyor. Eğitim bilimlerinin alt dallarından rehberlik, gelişim piskolojisi gibi dallardan yapabilirim. Şu anda net olarak kafamda şekillendirmedim.
    Hedeflerime gelirse, ilk olarak eğitimine önem veren bir ülke olmalı. Sonuç olarak eğitim bilimlerinden yapacağım ve o ülkede kalmak istediğim için eğitimi gelişmiş bir ülke olmalı. İkinci hedefimi de birinci hedefin içerisinde belirttim aslında master yapacağım ülkede kalmak, doktora yapmak, öğretim üyesi olmak ya da özel sektörlerde bu bölüm üzerinden kendimi geliştirmek ikinci hedefim olacaktır. Üçüncü olarakta eğitim maliyetleri. Maliyet önemli orta halli bir Türk ailesi olduğumu göz önüne alarak bana fikir verebilirseniz çok memnun olurum. Dil önemli değil önümde 1,5 sene var. Ortalama bir ingilizceye sahibim. Yazın Work and Travel yapacağım ve ingilizcemi biraz daha geliştireceğim. Seneye kursa da gideceğim. Kısaca bunlar umarım siz de detaylı bir bilgi verirsiniz. Kafam çok karışık ülkeyi belirleyip onun üzerinde yoğunlaşmak istiyorum. Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Polonya da yıllık toplam masraflar ne kadardır ?

Hocam birde bende ab vatandaşlığı var bu bir işime yarar mı üniversitede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sawyer- -- 28 Ocak 2014; 11:46:54 >
  • -Sawyer- kullanıcısına yanıt
    Biraz sana bağlı ama ortalama 8.000 € civarı
  • Rahatı Kaçan Ağaç R kullanıcısına yanıt
    Almanya güzel bir seçim olarak duruyor orada eğitim ücretsiz 1,5 senede Almancayı B1 seviyesine çekebilirsin.İleride yaşam açısından da çok iyi bir ülkedir .
  • merhaba bir sorum olacaktı bu yurtdışı eğitimi ile ilgili .

üniversiteyi brezilyada okumayı düşünüyorum brezilya üniversiteleri hakkında bilgin varsa bir yardımcı olurmusun kardeşim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natal_Lover -- 28 Ocak 2014; 10:41:29 >
  • Natal_Lover N kullanıcısına yanıt
    Maalesef hiç bir bilgim yok
  • Hocam almanya da eğitim bilimlerinden master için önerebileceğiniz üniversite var mı ?
  • Rahatı Kaçan Ağaç R kullanıcısına yanıt
    Duisburg-Essen Universty ve Technical University of Munich önerim arasında
  • Kerim, üniversite tavsiyelerini neye göre yapıyorsun?
  • Kendi deneyimlerime göre sizin gibi şirket halinde çalışmıyorum burada tavsiye veriyorum sadece
  • BarTenLee kullanıcısına yanıt
    Çok spesifik tavsiye verdiğin için merak ettim sadece. Yardıma ihtiyacın olursa mention yapabilirsin.

İyi akşamlar.
  • Kendi bildiğim şeyler hakkında doğru bilgiler vermeye çalışıyorum.Bu yazdığım ülker hakkında az çok bilgim var.Şu anda Poznan Ekonomi Üniversitesinde okumaktayım ve bana gelen mesajlar üzerine bu konuyu açtım
  • BarTenLee kullanıcısına yanıt
    Nasıl, memnun musun Polonya'dan? Görüşlerini paylaşır mısın arkadaşlarla?
  • Lehçe hariç güzel gidiyor şu an 5 günlüğüne Tr'ye döndüm 1 şubatta geri döneceğim.Kaldığım yurtta 3 Türk 5 Ukraynalı 16 tane Çinli kızlar var onlarla güzel anlaşıyoruz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.