Şimdi Ara

Yurtdışı eğitim düşünenlere yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
5
Favori
3.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vatkenaydu

quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

Merhaba arkadaslar yurtdışı hakkında bilgi almak isteyenler bu konuda yazarsa her türlü yardımcı olabilirim kendilerine

Üniversiteyi ingilterede okumak istiyorum. 11. sınıfım.. Ne yapmam gerek? Ve türkiyedeki öss falan etkilimidir. yada lise notları...

Bizim liseler orda geçmiyor bile. Anadilin gibi ing bilesen a level olayını iyi puanlarla halletsen bile ancak kabül alırsın ki bu durumda senelik en az masrafın 50 bin tl olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ben bilgisayar müh. son sınıfım. aslında masterımı japonya'da yapmak istiyorum ama not ortalamam düşük olduğu(2.55) ve çok ingilizce eğitim veren okul olmadığı için başka bir ülkede master yapıp doktorayı japonya da yapmayı da düşünüyorum. tabi master için orada bir okul bulmazsam. konu olarak robotik (belki yapay zeka) alanını düşünüyorum. ülke olarak özel bir tercihim yok ama dil açısından ingilizce dışında başka bir dil öğrenmem gerekmese iyi olabilir ama öğrenmem gerekirse öğrenirim. bana uygun düşündüğün bir okul var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 13 Şubat 2014; 2:39:12 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Benim bilgi sahibi olduğum ülke alanlarında mühendislik olarak en gelişmiş ülkeler almanya ve rusya'dır.Ama ikisinde'de eğitim anadail olarak ingilizce değil özellikle rusyada ingilizce bölüm bulmak çok zor.
  • BarTenLee kullanıcısına yanıt
    o kadar gelişmiş olmasa da olur. beni alan bir üniversite olsun yeter. zaten alanında iyi ülke/üniversitelerin giriş şartları yüksek oluyor. diğer ülkelerin eğitimi çok iyi olmasa da bizimkinden iyidir herhalde. türkiye de eğitimi üst düzey olan okullar belli. onlar bile bazı konularda geri kalıyor. genel olarak ülkemizdeki eğitim sistemi yetersiz. lisans eğitimimi yurt dışında yapmak için çok geç, bari bundan sonrasını dışarıda yapayım diyorum. zaten asıl hedefim japonya'ya yerleşmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Merhaba, ben bilgisayar müh. son sınıfım. aslında masterımı japonya'da yapmak istiyorum ama not ortalamam düşük olduğu(2.55) ve çok ingilizce eğitim veren okul olmadığı için başka bir ülkede master yapıp doktorayı japonya da yapmayı da düşünüyorum. tabi master için orada bir okul bulmazsam. konu olarak robotik (belki yapay zeka) alanını düşünüyorum. ülke olarak özel bir tercihim yok ama dil açısından ingilizce dışında başka bir dil öğrenmem gerekmese iyi olabilir ama öğrenmem gerekirse öğrenirim. bana uygun düşündüğün bir okul var mı?

İrlanda ya bir bak derim eğitim süreside 1 yıl ayrıca biçok bilişim firmasının avrupa merkezi irlandada diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanyada ücretsiz universite falan duymustum yillik 500 euro harc fln odeyip okuma imkani var mis. Hic arastirmadim dogru mudur? Ben daha cok kanada veya amerika dusunuyordum bu 2 ulke olmazsa almanya olabilir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hm Ok kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz değil ama cüzi bi miktar alıyolar harç parasını burda üniversite kazanman lazım oraya gitmek için
  • yüksek lisansta da inglizce ucuz egiytim var mı almanya içün
  • quote:

Ücretsiz değil ama cüzi bi miktar alıyolar harç parasını burda üniversite kazanman lazım oraya gitmek için

Anladim yani işimi garantiye almak icin burdaki lys ygs den ve sat sinavindan duzgun bir not almam lazim
    Tesekkurler cevap icin

• Hm Ok kullanıcısına yanıt
    evet ödeğil yardımcı olduysam ne mutlu
  • Bende üniversiteyi yurtdışında okumayı düşünmeye başladım.otomotiv mühendisliği yada inşaat mühendisliği düşünüyorum.hangi ülkeyi tercih etmeliyim?dil konusunda sıkıntı çekermiyim.sınav olmadan dil hazırlık veren üni.ler yokmu yardımcı olabilirmisiniz.
  • Almanya'daki okulların ücretleri nasıl? Ben bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum.
    En iyi teknik üniversitesi Münih Teknik Üniversitesi midir? Ve tabii ki ücreti ne kadardır?
    Aslında yıllık toplam (yeme içme kalma falan) ne kadar öderiz?
  • BarTenLee kullanıcısına yanıt
    dönmeyi düşünmüyorum tıp olursa ama hukukta dönmek isterim sanırım
  • quote:

Merhaba arkadaslar yurtdışı hakkında bilgi almak isteyenler bu konuda yazarsa her türlü yardımcı olabilirim kendilerine

Yurt Dışında Yök Denkliği Olan Bir Ünide Eczacılık veya mekatronik müh. okumak istiyorum. Fazla maliyetli olmasa iyi olur Cevabınız için Şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bu saatten sonra konuya yorum fln yazmayacağım sebebi avatarımın şikayet edilmesi bu kadar göze batıyosa bir daha tavsiye istemeyin benden
  • Antep Çukurova Ege gibi anadolu üniversitelerinden mezun olup almanyada yüksek lisans yapma şansı varmı

Türkiyedeki üniversitelerin almanyadaki geçerliliği nedir?

• Merhabalar, 2 sorum olacak size. 1 Almanyaya dgs ile geçiş varmı? 2 polonyada üni. eğitim dili nedir ?
  • polonyada egitim dili lehçe veya ingilizce dgs hakkında bilgim yok
  • Lütfen özel mesaj fln yazmayın cevap alamayacaksınız
  • quote:

Amerika'daki üniversitelerin fiyatı hakkında bilginiz var mı ? Üniversitelerin yeni çıkardığı bir program var Free Mover programı yurtdışında istersen 1 dönem istersen 2 dönem o üniversitenin harcını ödeyip okuma şansımız oluyor.Birde Avrupa'da bildiğiniz Turizm işletmeciliği bölümleri olan üniversiteler hangileri ? İşletme fakültesi öğrencisiyim 1.sınıf.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.