Şimdi Ara

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.533
Cevap
461
Favori
902.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım bulgaristanda tax free yok. Orada yaşayan arkadaşım yunanistanda var ama burda yok görmedim hiç dedi. Şuan İphone 13 1589 levaya (14800tl) bulunabiliyor.

https://www.buybest.bg/apple-iphone-13-128gb

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Hızlı kargo ile telefon gümrükten geçmez, yasaklı üründür. Amazon da zaten gönderim yapmaz. Bireysel kişiler sadece yolcu beraberinde cihaz sokabilir Türkiye’ye.

Arkadaşın bahsettiği olay yurtdışı Amazondan yurtdışı adrese göndermeyi diyor. Yani siz Almanyada iseniz Almanyadaki adresinize gönderebilirsiniz.

• kenjinn K kullanıcısına yanıt
    Evet yurtdışı cihazı garantiden tamir ettirmek isterseniz simkartın ve esimkartın btk kaydı sorgulanıyor artık. ikisi de kayıtlı değilse hiçbir işlem yapmıyorlar. ( tek pasaport ile ikisi aynı telde olduğundan kayıt edilebiliyor fakat genelde esim unutuluyor)

• bildigim kadariyla katar ve dubaide facetime yasak kullanilamiyor. katardan telefon getirttigimizde burda kullanabiliyor muyuz facetime i yoksa o ozellik hic olmuyor kullanamiyor muyuz?

• cocarca33 kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsin sadece o ülkede çalışmıyor facetime

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç kere yazıldı 3 takvim yılı simlock var yani bugün kayıt yaparsanız 2025 ocakta simlock kalkıyor her sim kartla çalışır cihaz.
    YouTube dan imei kayıt yazıp izleyin orada kayıt aşamasında uyarı veriyor.

• penguinn kullanıcısına yanıt

Hee oldu sırf iphone almak için Amerikaya gideriz. Uçak biletleri kaç para haberin var mı? Tek yön 25 bin tl hadi git al şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Boş boş konuşma

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023)

• sa_vas S kullanıcısına yanıt
    KKTC yurtdışı giriş çıkışı olarak sayılıyor mu hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baroscope B kullanıcısına yanıt
    İlanlarda hep görürdüm yurtdışı cihaz sıfır ama kutusuz şekilde satılıyor. Demekki sebebi bu. Boş Kutusunu sokmaya izin vermiyorlar demekki.

• ABD den tax free pro max getirebilecek var mı ücreti mukabil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -hay@let- kullanıcısına yanıt

Plovdiv'e otobüsle gitmek de mantıklı. 600 lira gidiş dönüş. 420 km. ankara samsun kadar bir mesafe.

• quote:

Orijinalden alıntı: alexmahone07

Çin versiyonun fiziksel olarak çift simliymis ilk defa duydum orjinaldir değil mi bu cihaz
    Orijinal. Hong kong ve Japonya için üretilen cihazlar da fiziksel çift simlidir.

• Cordelione35 C kullanıcısına yanıt
    Evet sayılıyor imei kayıt yapabilirsiniz

• penguinn kullanıcısına yanıt

Niye boş yapayım buyur tek yön New York THY

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Kosova’da bi telefon satış yeri var aktif iphone 11 yeni diyor 350 euro civarı. Acaba tamir görmüş cihaz mi diye soruyorum tamir görmedi de demiyor gördüde demiyor yeni diyor sadece. Çat pat ingilizceylede pek anlaşamadımda. Mağza normalde güvenilir bi mağazaymış ama ben telefonun olayını anlamadım. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Cihaz sıfır sadece aktif bir iphone mi yoksa kasadı falan yenilenmiş bir iphone mı?

• Eskiden cihaz faturasıyla pasaporttaki girip çıkılan ülkenin aynı olmasını istiyorlardı, kalktı mı bu? Birisi bana almanyadan cihaz alsa gelse, ben kıbrısa girsem çıksam kayıt için yeterli oluyo mu?

• elinwelin kullanıcısına yanıt

evet sıkıntı olmaz, üstüne kayıt yaptırabilirsin.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler, kayınbirader iş seyahatine çıkarsa yine aldırayım madem, ben bi kıbrısa girer çıkarım o arada, bitti gitti.

• elinwelin kullanıcısına yanıt

şu batum fiyatları belli olsun, belki ben de batum'a gidip oradan satın alırım. 14 Pro 256 düşünüyordum, vazgeçtim 128 lik alacağım. sırf hafıza yüzünden boşuna para vermek istemiyorum. zaten çok fotoğraf çeken birisi değilim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.