< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (12. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet sayılıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Operatörü arayıp tc’nin bildirilmesi ile kurumsal hatla da çalışıyor denmiş kaydedilen telefonlar ama kesin bir şey yok herhalde. Sırf bu yüzden kararsızım almak konusunda. Kurumsaldaki avantajlı paketimi bırakmak istemiyorum.
hayda bu beni bozar işte ya hoş olmadı bu
-
Orada buybest teknopolis gibi mağazalar varsa daha mantıklıymış.
-
valla seçenek o kadar çok ki, kafam çorba oldu. bükreş, batum, plovdiv, erbil, abd, amsterdam
-
Aslında bunla ilgili acenteler tur çıkartmalı ☺️. Otobüse binip 1 gün otelde kalıp iPhone ları alıp dönüyorsun. Otobüs direk seni telefon satan merkezde indirecek. Bir de rehber olacak. Dil sorunu olmasın diye. Ben Türkçe dışında sadece çatpat İngilizce konuşurum o kadar. Herkes 2 telefon almalıki gittiğimize değsin. Birini orada açacaksın diğeri kutulu olacak. Gitmişken sigara filan da alacaksın ki kâr derecemiz artsın.
Bilgisi olmadan fikri olan cahil sürüsünün prototipi olmak için bu kadar çabalama; sen THY den al aktarmasız git, ben vasattan nasihat dinlemeyi bırakalı çok oldu…
Ben de almayı düşünüyorum. Batum fiyatları belli olduktan sonra gitmek isteyen olursa beraber gidebiliriz. İstanbulda yaşıyorum. Direkt otobüs var galiba 750-800₺ gibi bir fiyata. Yalnız gitmek istemiyorum, varsa istanbuldan gelmek isteyen beraber gidebiliriz.
-
Turkcell kurumsal hat ile yurtdışı cihaz sorunsuz kullanılıyor. Bizzat kendim kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Operatörü arayıp tc’nin bildirilmesi ile kurumsal hatla da çalışıyor denmiş kaydedilen telefonlar ama kesin bir şey yok herhalde. Sırf bu yüzden kararsızım almak konusunda. Kurumsaldaki avantajlı paketimi bırakmak istemiyorum.
www.pazaruvaj.com burası bulgaristanın akakce cimri gibi sitesi uygun fiyatları listeliyor işinize yarar belki diye linki bırakıyorum.
Hocam garantiyi bırakın ücretiyle bile işlem yapmıyorlar trde amerika cihazlarına.
Avrupa cihazlarında var mı hocam 1 yıl garanti
Evet avrupa cihazları 1 yıl garantili türkiyede. Cihaz ülkeye girdiği andan itibaren garantisi başlıyor diyorlar bilginize.
Romanya fiyatları çok iyi. Gürcistan için beklemedeyim. Hadi bakalım...
-
Benim gibi eu vatandaşları yaşadı valla, vize derdi yok mis gibi.
-
arkadaşlar romanya, sırbistan ve gürcistan için bir gider hesabı yapalım mı karşılaştırma yapabilmek açısından
-
İlk sayfada ikinci mesajda Gürcistan için bir hesap paylaşmıştım ben.
-
bulgaristanda tax free var mı acaba?
-
Bunların hangisi fiziksel mağaza ve nerede onu nasıl anlayabilirim bir bilgin var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X