Şimdi Ara

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.536
Cevap
461
Favori
903.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Amerikadan alınanlarda, Apple store veya teknoloji mağazası, kesin olarak TR de garanti olmuyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cordelione35 C kullanıcısına yanıt
    Evet sayılıyor

• Operatörü arayıp tc’nin bildirilmesi ile kurumsal hatla da çalışıyor denmiş kaydedilen telefonlar ama kesin bir şey yok herhalde. Sırf bu yüzden kararsızım almak konusunda. Kurumsaldaki avantajlı paketimi bırakmak istemiyorum.

• -hay@let- kullanıcısına yanıt

hayda bu beni bozar işte ya hoş olmadı bu

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Orada buybest teknopolis gibi mağazalar varsa daha mantıklıymış.

• BaYusuf kullanıcısına yanıt

valla seçenek o kadar çok ki, kafam çorba oldu. bükreş, batum, plovdiv, erbil, abd, amsterdam  

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Aslında bunla ilgili acenteler tur çıkartmalı ☺️. Otobüse binip 1 gün otelde kalıp iPhone ları alıp dönüyorsun. Otobüs direk seni telefon satan merkezde indirecek. Bir de rehber olacak. Dil sorunu olmasın diye. Ben Türkçe dışında sadece çatpat İngilizce konuşurum o kadar. Herkes 2 telefon almalıki gittiğimize değsin. Birini orada açacaksın diğeri kutulu olacak. Gitmişken sigara filan da alacaksın ki kâr derecemiz artsın.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Bilgisi olmadan fikri olan cahil sürüsünün prototipi olmak için bu kadar çabalama; sen THY den al aktarmasız git, ben vasattan nasihat dinlemeyi bırakalı çok oldu…

• Ben de almayı düşünüyorum. Batum fiyatları belli olduktan sonra gitmek isteyen olursa beraber gidebiliriz. İstanbulda yaşıyorum. Direkt otobüs var galiba 750-800₺ gibi bir fiyata. Yalnız gitmek istemiyorum, varsa istanbuldan gelmek isteyen beraber gidebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Operatörü arayıp tc’nin bildirilmesi ile kurumsal hatla da çalışıyor denmiş kaydedilen telefonlar ama kesin bir şey yok herhalde. Sırf bu yüzden kararsızım almak konusunda. Kurumsaldaki avantajlı paketimi bırakmak istemiyorum.
    Turkcell kurumsal hat ile yurtdışı cihaz sorunsuz kullanılıyor. Bizzat kendim kullanıyorum.

• BaYusuf kullanıcısına yanıt
    www.pazaruvaj.com burası bulgaristanın akakce cimri gibi sitesi uygun fiyatları listeliyor işinize yarar belki diye linki bırakıyorum.

• sepulturgay kullanıcısına yanıt
    Hocam garantiyi bırakın ücretiyle bile işlem yapmıyorlar trde amerika cihazlarına.

Avrupa cihazlarında var mı hocam 1 yıl garanti

• tirabzonli kullanıcısına yanıt
    Evet avrupa cihazları 1 yıl garantili türkiyede. Cihaz ülkeye girdiği andan itibaren garantisi başlıyor diyorlar bilginize.

• Romanya fiyatları çok iyi. Gürcistan için beklemedeyim. Hadi bakalım...

• Benim gibi eu vatandaşları yaşadı valla, vize derdi yok mis gibi.

• arkadaşlar romanya, sırbistan ve gürcistan için bir gider hesabı yapalım mı karşılaştırma yapabilmek açısından

• MancınıK* kullanıcısına yanıt

İlk sayfada ikinci mesajda Gürcistan için bir hesap paylaşmıştım ben.

• bulgaristanda tax free var mı acaba?

Bunların hangisi fiziksel mağaza ve nerede onu nasıl anlayabilirim bir bilgin var mı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.