Ailem yarın batuma gidecek gezi amaçlı. 13 pro max almalarını isteyeceğim. 2 kişi gidecekler 2 tane cihaz alacaklar. Nerede hangi firmadan almalarını önerirsiniz? Kredi kartı ile alırlarsa bir sorun olur mu kur bakımından, ekstreye dezavantajlı yansır mı? Tax free olması için süreç nasıl işliyor Sarp sınır kapısında? Daha önce telefon alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. |
Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sofya technopolis yaz, google haritalardan bul. Bulgarlar pasaport istiyor haberin olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Giderken nakiti lariye çevirip almaları daha mantıklı
Yanlış bilgi vermeyelim, kanadadan alınmış iphone 11 pro max telefonumu kayıt işlemi yapıldıktan sonra iki kez servisinde ekran değişimi yapıldı. Keza iphone 12 pro cihaz da öyle Dubai’den alınma ve yetkili servisinde pil değişimi yapıldı. Ülke olayı yok hiç bir şekilde. Sadece servisler kayıt durumuna bakıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sadece pasaport olsa iyi schengen vizesi almanız gerekiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 13pro max batum fiyatı için bizide bilgilendirir misiniz aileniz gidince
zoomer ge internet sitesinde 3599 lari 13 pm 128 gb. Gİttikten sonra bilgilendirme yaparım hocam
-
Pasaport kayıtta kurumsal hatla sorun yaşayan da var yaşamayan da. Şirket hattımla yapmam gerekenler nedir bilgisi olan aydınlatabilir mi, tc değişikliği kesin yaptırmam gerekiyo mu?
İnsanlar nerden para kazanacağını şaşırdı artık :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunun gibi satış vs mesajları şikayet edin arkadaşlar. Yeri yok böyle mesajların bu konuda...
-
1.Yurtdışı çıkış - giriş şart.
2. Hat sahibi ile kayıt yapan aynı kişi olmak zorunda.
3. 120 gün içinde kayıt yapılmalı. Yurtdışı çıkış - giriş max 6 ay olmak zorunda.
-
Bu tür cihazlar Apple'a değişim için giden Apple tarafından kasaları ve pilleri değiştirilmiş cihazlar deniyor. Türkiye'de satanlar var bu tür cihazları.
Şirket kendi üzerinize değil,değil mi hocam ? O durum istisna olabilir çünkü.
Teşekkürler hocam
''İsviçre içinde'' mi yoksa ''İsviçre için de'' mi?
Dilini konuşabilen insan kalmadı memlekette...
Benim Iphone 8 plus pil değişimini bile yapmadılar. Model numarası TR garantiliydi ama hizmet veremiyoruz dediler.
1.5 sene önce konuşmuştum MH ile. Cihaz eski diye mi artık sebebini anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 11 Eylül 2022; 18:32:18 > -
Benim cihazın batarya sorunu vardı. %30 -%50 gibi şarj seviyesine gelince kapanıyordu. Bu yüzden pil değişimi yapıldı.
Konuda mesajim bulunsun. Bende 14 pro yada max dusunuyorum. Fiyatlar iyice bi belli olsun. Duruma gore hareket edicez artik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X