< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gürcistan’a TC kimlikle giriliyor ya nasıl kayıt yaptıracağız arkadaşlar bunjn yolu nedir ? Pasaport çıkarırsak Gürcistan’da öyle işlenir mi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar konuyu biraz okuyun yahu geçmişe dönük. Defalarca yazıldı aynı şeyler...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok değil, şirkette çalışıyorum. Kurumsal hat sorumlumuz benim TC kimlik numaramın şirket hattı ile eşleştirilmesini sağladı ve rahatlıkla yurt dışı cihazı sorunsuz kullanıyorum. Tabii kayıt ücretini yatırdıktan sonra oluyor bu işlemler.quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Şirket kendi üzerinize değil,değil mi hocam ? O durum istisna olabilir çünkü.
E-devlette Kimlik üzerinden işletiyorsunuz. Pasaport gerekmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: fearuq
Gürcistan’a TC kimlikle giriliyor ya nasıl kayıt yaptıracağız arkadaşlar bunjn yolu nedir ? Pasaport çıkarırsak Gürcistan’da öyle işlenir mi.
Sürekli sorulan soruları ilk mesaja sabitleyeceğim. Derleyip, toparlayayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 11 Eylül 2022; 22:18:29 >
Peki yurt dışından gelen cihazı hemen açıp kullanalım mı yoksa ilk önce başka ülkeye gir çık mı yapmamız gerek?
120 gün olayı nedir?
Cihazı Türkiye’de açıp kullanmaya başladığın andan itibaren 120 gün sayacı başlar. 120 gün geçince şebeke gider.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Facebook gruplarında öyle yazıyordu. Doğrudur diye düşünüyorum 3 yıl takvim yılı diyorlar aynı zamanda yani 2025 ocakta telefon boşa çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şebeke gidince sonradan kayıt yaptırırsak açılıyor değil mi?
Evet açılır. İster kayıt ister geçici uzatma.
Bulgaristan'da tax free var dostum ama tekrar telefonu aldığın mağazaya geri dönmen gerek vergiyi geri almak için.. Oran da %12,5. Ben Edirne'de ikamet ediyorum ve bu şekilde çok telefon aldım.
-
İngiltereden almayı düşünen var mı? Ekstra vergi vs ödeniyor mu?
Bana kuzenim getirecek, hattımı takıp kullansam bir süre sonra hattı onun üzerine yapıp açtırsam sorun olur mu? Sizce ne zaman hattı üzerine vereyim?
-
Çok teşekkür ederim.
Lüksemburg cihazlarıyla ilgili bilgisi olan var mı?
Tax free var mı?
Türkiye de 1 yıl garantisi geçerli mi ya da en azından apple yetkili mağazalarından ücretli bir şekilde hizmet satın alabiliyor muyum?
-
Benimde ingiltereden kuzenim gelecek, Ekstra vergi yok ama ingiltere de tax free de yok geri ödeme almak için. İngiltere birde 100 birim daha pahalı abd fiyatına göre yani 128 gb 14 pro max abd de 1100 dolarken ingilterede 1200 sterlin bu da kaba taslak 1400 dolar ediyor yani 300 dolar filan pahalı abd den. Diğer avrupa ülkelerinden tax free alarak belki ucuza getirebilir ama.
-
Bende ekim ayında gideceğim 14 pm 128 almayı düşünüyorum
Tax free var araştırdığım kadarıyla %10-13 civarı
Fakat lüksemburg da apple store bulamadım
Diğer mağzalar biraz pahalı
Apple Sitede 1430€
Mediamarket 1489€
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affan60 -- 12 Eylül 2022; 2:33:49 >
Merhaba ben Amerika’dan aldıracağım ama kayıt yaptırmak istemiyorum sonra satma durumum var. 14 proya IMEI attırmakta bir sıkıntı oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz kendi pasaportunuza mı kaydedeceksiniz? Kuzeninizin mi?
-
İphone a imei atamazsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X