Evet aynen doğru. Mağazaya 2 kere gitmek zorunda kalıyorsun. Edirne'ye en yakın Svilengrad'da Technomarket var ama orada da her ürün bulunmuyor. İşi bilen sipariş verdirip sonra gidip alıyor. Technopolis en yakın Haskovo'da var. Bulgaristan'dan almak biraz meşakkatli maalesef.. |
Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yeşil pasaport ya da Schengen vizeniz yoksa evet vize gerekiyor Bulgaristan için..
-
Arkadaşlar merhabalar yeni çıkan iPhone 14 serisi olmasada önceki serilerden bir ürün almak istiyorum misal Kıbrıs'a günü birlik gidip gelsem aldığım cihazı kayıt yaptırabilir miyim.?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapılıyormus hocam
-
İtalyadan 14 pro 128 ya da 256 almayı düşünüyorum. Çıkarken % kaç vergi iadesi alabiliyoruz ve Eylül ayı sonunda stok bulunabilir mi?
İtalya olmazsa almanyadan almak mantıklı mı?
En son seçenek gürcistandan %kaç vergi iadesi alırız?
-
Kuzenim kendi üstünde yeni 13 pm var zaten ben geçici kayıt yaptırırım herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 12 Eylül 2022; 12:33:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İtalya 1619 Eu şuan fiyat 256 lık için. Bende İtalya dan aldırmayı planlıyordum ama benim iş patladı gibi. Öğrendiğime göre oturma izni olanlara tax fee geri iade edilmiyormuş. Arkadaşım da oturma iznini uzatmaya gidiyor çok kötü gol oldu bana. ABD den aldırma şansımı da avrupa dan almak daha mantıklı diye teptim. İlla İtalyadan alınacaksa şuan ön sipariş verilip ücret ödenerek gidip mağazadan alına bilir .Pro max versiyonlar için 4-5 haftaya çıktı teslimat süreleri kontrol edin bence.
-
Hocam tur fiyatları ne durumda acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Batum’da ne zaman satışa çıkacak belli mi?
Çıktığı gibi gitsek stok konusunda problem yaşar mıyız yoksa rahat rahat alır gelir miyiz?
Boşa gitmek istemiyorum.
En garanti yer sofia mı yani ben otobüsle gidip almayı planlıyorum. Atıyorum techopolis'ten ürünü aldım tax free belgesini aldım otogara gidip sonra tekrar teknopolis'e mi gitmem gerekiyor yoksa sofya havalimanına gitmem şart mı?
-
+1 varsa gürcü veya kıbrıs mantıklı 2 kişilik tatil bulursak paylaşalım lütfen
-
Arkadaş atmış linki zaten 1 ocak 2021 de kalktı tax free
Ets, jolly, tatilsepeti vs baktığımda ortalama kişi başı 2500-3500tl.
Gürcü turu için tecrübem yok ama genellikle "Karadeniz ve Batum" turları olarak geçiyor. Kimisi 2 gece 3 gün, kimisi 3gece 4 gün gibi. İzmir çıkışlı adını duymadığım bi firmadan da fiyat aldım kişi başı 3500e mal olur ama tarihli ön rezervasyon alıyoruz grup tamamlayabilirsek tur ayarlanıyor dediler. Trabzona uçak, gerisi otobüs.
Kesin uçak+airbnb daha ucuz olur ama hem hanımla gideceğim hem de Gürcistanda nasıl yol iz bulacağımı bilmediğim için orda en azından tur rehberinin fikri olur diye düşünüyorum(bunu benden önce de insanlar kesin yapmıştır diye düşünüyorum). "Kardeş biz telefon almaya geldik, nerden nası alırız" diye sorsam hallolur sanki.
edit: Firmalara telefonla ulaşıp cuma-cumartesi-pazar şöyle düzgün bi tur denk getirebilecek şekilde bişeyler arayacağım ama gidip de telefon kalmadı demelerinden çekiniyorum. tam tarih tutturmak lazım o yüzden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elinwelin -- 12 Eylül 2022; 13:10:43 >
-
3 hatta 4 ay kadar sonraya tur bakın şu anda bakmanıxın alemi yok zaten pro modeller ekimde satışa sunulacak diye biliyorum gidip stok sorunu olmadsn alabilmek aralık ayını bulacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 12 Eylül 2022; 13:14:56 >
Bende böyle bir şey düşünüyorum , gir çık değilde normalde işim düşmese gitmeyeceğim bir ülkeye haftasonu tatili ile iki kuş vurasım var, tabii fiyat önemli, cihazı ABD den tanıdık bulursam 22-24 bandında kapatacağım gibi , tur ve kayıt ile 30 a kadar limitim var, bakalım cihaz çıksında bir, güzel bir plan
Teşekkürler hocam, ben telefonu alıp öyle gitmeyi düşünüyorum, gittiğim ülkede telefon aramayacağım yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 12 Eylül 2022; 14:22:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pro modelinde de 4-5 hafta teslimat diyor. cihazı tam hangi mağazadan alırım bilemiyorum hangisi denk gelirse oradan aldıracağım için önden sipariş benim için biraz riskli. % kaç vergi iadesi alınıyor peki biliyor musunuz?
-
Evet ozur dılerım. 1 Ocak 2021 tarıhınden ıtıbaren yolcu beraberı ısını kaldırmıslar. Ancak maıl order yapabılırsenız vat free alısverıs yapabılıyorsunuz ancak posta yoluyla ulkemıze telefon gelmesı yasak oldugundan buda ıhtımal dısında kalıyor.
Baska bır yontem daha var tabı. Ingıltereye gıdersınız. Sonra Apple'dan telefonu alıp Gurcıstan'a postalatırsınız. Ulkeye donersınız. Otobuse atlayıp Gurcıstana'a gıder telefonu kaldıgınız otelden alırsınız. :) Saka maka 4 ulke gezsenız dahı yurt dısından almak daha mantıklı oluyor yınede.
-
14 pro max 256 için vergi oranı İtalya da %22 ama bunun ne kadarı geri alınıyor bilmiyorum.Tek bildiğim faturaya vergi iadesini yazdırmak ve havalimanında başvuru yapmak.Bir ara bu işleri yapan şirketler vardı atıyorum 100 eu geri alacaksınız size 80 eu direk veriyorlar ama faturanızı elinizden alıyorlardı. Apple direk böyle fatura kesiyor onda sıkıntı yok ürün bulmak Eylül ayı için çok zor olacak herhalde orası kesin.
-
Havalimanında tax free olayını bilmiyorum dostum ben.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X