Arkadaşlar birşey soracagım şuan 13 pro max üstünden 14 satışa çıkmadıgından. Sarı sitede 13 pro max için YD kapalı kutu cihaz satışı var istanbulda 22,500 23,000 TL bandında Şimdi batuma gidip alıp gelip yol masrafıyla aynı paraya gelecekse 13 Pro max 20,000 TL baz alınca Telefonculardan ıstanbuldan kapalı kutu alsak mantıklı olurmu ? Kayıt için sorun yok 5 ay önce dışarıdan gelmiş biri için . |
Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Düzenledim mesajı. Tekrar okuyun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İsviçredeki arkadaşıma 14 Promax aldıracağım kargoyla gönderim yapsa gümrük vergisi öder miyim ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
alınır diye tahmin ediyorum.
-
kıbrısta iphone pahalı arkadaşım.
-
-
Tekrar okuyun kıbrıstan alacağım demiyor işletmek için kıbrısa giriş çıkış yaparım diyor
-
evet ilk okuyunca gürcistanla uğraşma kıbrıstan alın gibi anladım. meğer pasaport hakkı için gürcistan yerine kıbrısa gidin demiş. ama kıbrısa uçakla gitmek de gürcistandan pahalı değil mi? batuma otobüsle gidebilirsin.
-
İphone 14 pro max 256 için de 1619 eu %12 195 EU iade eder o zaman. Az para değil ama Irak ve gürcistan ABD versiyon E-sim yerine bu fark verilip alına bilir.Tabi bana oturma izni olmayan bir başkası lazım 256 için 1424 eu vermeye razıyım.Netice de telefonun geçmişini biliyor olacağım ve EU versiyon olacak.
Ekleme:Şimdi ABD de ki arkadaşım 5th avenue new york mağazasına girdi 13 128 gb aldı kendine Site de 700 dolar yazan telefon için 799 Dolar ödemiş ısrarla tax free alacağını faturaya eklemesini istemiş ama; Mac ve ipad harici yapamıyoruz demişler. Bu mantıkla 14 pro max 1200 dolar gözükse de 1380 dolardan aşağı alma şansı yok. Yurt dışı ırak ve üzeri 25k-27k arası gezer dolar bu noktada kalırsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 12 Eylül 2022; 19:9:1 > -
Turkcell e-sim kullanıyorum aylardır bir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: bayfeynmangaranti bence bir sorun yaratmaz. tr'den alınma 11p var elimde, bir kez bile gitmedi ama tabii risk biraz. e-sim konusu ise araştırdığım kadarıyla sorunsuz kullanılıyor, kullananda var. sorun yok gibi gözüküyor. birinci ağızdan öğrenebilirsek daha iyi tabii
Kargo ile telefon gelmiyor tr ye. Gümrükten geçmiyor maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: BijonAnahtarı
İsviçredeki arkadaşıma 14 Promax aldıracağım kargoyla gönderim yapsa gümrük vergisi öder miyim ?
Tabi evet gürcistan daha hesaplı olabilir
-
DH Gurcistan Iphone satın alma turuna gider bu iş
-
Mesele telefonu almak değil sadece kaydettirmek de mesele zaten araştırsak telefonu satan 10 tane adam buluruz 10 dakikada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var zaten zamanında gidip video ya çekenler. Fiyat oran orantı Gürcistan içinde fiyat 5000 lari yani 32k lara gelir
Çetin Aksu TVyoutube
#iphone12 #iphone13 #batum !!!!!!!!YURTDIŞINDAN TELEFON ALIRKEN DİKKAT !!!!!!!!______https://youtu.be/7YqhATgVYfk NOT:👉👉Apple açıkladığı fiyatlar ve Yeni çıkan yasaya göre yurt dışından telefon almanın bi önemi kalmadı. Video #iPhoneXR ile çekilmiştir.😊 👉👉Applestore dediğim yer sadece Apple ürünleri satışı olan bir mağaza. iPhone 11 pro max 256 GB Storede telefona 5300 lari ödedik yaklaşık 10290 TL Taxfree 👉591 lari geri aldık yaklaşık 👉1090 TL Türkiye Kayıt parası 👉1500 TL Bize maliyeti 10700 TL 👉. iPhone 11 pro max 256 GB 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ÖNEMLİ AÇIKLAMA: MAYIS 2019 İTİBARİ İLE ÇIKAN YASADA HANGİ TCYE KAYIT YAPILDIYSA O KİŞİYE KAYITLI SİM KARTLARLA KULLANILABİLİYOR. 3 YIL BAŞKA SIM KARTLARA KISITLI BİLGİNİZE. DETAYLI BİLGİ BTK 120 NOLU TELEFON. Yaklaşık 20 gün önce Apple yeni modellerini tanıttı. 20 Eylül tarihinde dağıtıma başlanan modeller henüz Türkiye’ye verilmedi. Gürcistan’a 3-5 gün önce satış verildi. Bizde bir arkadaşa iphone pro max almak için Batum yolculuğu yaptık.Tek sim ve çift sim olarak bazı model renk ve hafızaları bulabildik. Fiyatı ne kadar nasıl gidilir gelinir. Tax free konuları kayıt konularını sizler için anlatmaya çalıştım. Sorularınızı yorum kısmından ekleyebilirsiniz Kanalıma abone olmayı like ve yorum yapmayı unutmayın. https://www.youtube.com/channel/UC4X-NZddM6oCNW5RzyC3NoA İPHONE 11 PRO KUTU AÇILIŞI -----------------------------https://youtu.be/qheZGqeREYIhttps://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DWE7Hn-NxAl8&q=EgQuLZpRGJK0_ZgGIhCJ-ftK5YahHgqXhHTWWXI8MgFy -
Almanyada 14 pro ekim sonunda anca gelir diyorlar. Benim için tek seçenek kaldı o da ya ırak ya da gürcistan. Iraktan getirtebilecek arkadaşıma sordum şuanda cihaz var dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum. Gürcistana gelip gelmediğini nasıl öğrenebiliriz?
-
Herkese merhaba, belki yazılmıştır ama çok yanıt olduğu için göremedim kusura bakmayın. Kasımda bir akrabamız amerika'dan geliyor ve gelirken de bana iphone 14'ü getirecek. Fakat ben burada onu farklı bir yurt dışına çıkmış arkadaşıma kayıt ettiricem. Böyle bir durumda problem yaşar mıyım? Yani kendi numaramla kullanabilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hangi kimliğe kaydettirirseniz o adda olan kişinin sim kartıyla çalışır. yani başkasına kaydettirip siz kullanamazsınız.
-
14 max getirirseniz yazın hocam
-
E daha yeni arkadaşımın babası iphone 13 pro max aldı 2 ay önce falan. Babası kendine kayıt ettirdi ve arkadaşım çatır çutur kullanıyor. Yeni mi değişti bu kanun vs.?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X