başka bi yerden alınacaksa en mantıklısı Kıbrıs bence, bir çık kolay, dert tasa yok, tek nefes uçak var, kaldım kalmadım derdi yok, insanlar türkçe konuşuyor. Eğer kayınbiradere aldırırsam başka bi ülkeden, kıbrısa gider öğle yemeği yer dönerim :) gelir telefonu kayıt yaptırrım. Gürcistanla uğraşmam, bu opsiyonu bi gözden geçirin derim. |
Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (19. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cihaz çıksında hocam, en avantajlısını gerçekleştiririz umarım, bol şans
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen sene ön siparişle 13 aldım hanıma, millet çıktığı gün sabahına mediamarktan alıp kullanırken ben bi de kargo bekledim. bu sene hem fiyatlardan hem de geçen sene yaşadığım tatsızlıktan dolayı eşeği sağlam kazığa bağlayacağım.
Hakkımızda hayırlısı, en doğrusu en hesaplısı neyse oturur kafa patlatırız herkes kendine göre karara varır. apple doları (yanlış hatırlamıyorsam) 20.2den hesapladığı için geçen seneki korkum yok telefon çıktığında zam gelir mi gibi (yine de belli olmaz tabiki). dediğiniz gibi pusuya yatalım, telefon çıkınca tekrar oturup konuşalım.
Saygılar.
-
Arkadaşlar sa, e-sim kullanan var mı? Amerikadan gelen modellerde sadece e-sim bulunuyor biliyorsunuz. Ona göre amerika ya da avrupadan almayı düşünüyorum. kullanan, yorum yapabilecek var mıdır?
-
Avrupadan alın geçin kafa rahat olsun bizim operatörler e simi daha doğru düzgün kullanamıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupada en ucuz hangi ülkede acaba? Amerikadan alma şansım var ama garanti olmaması kafa karıştırıyor.
-
en ucuz isviçrede
benim de almayı düşündüğüm 14 Pro (256 gb) 1300 frank (24.700 lira).. tax free de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 12 Eylül 2022; 16:31:21 > -
garanti bence bir sorun yaratmaz. tr'den alınma 11p var elimde, bir kez bile gitmedi ama tabii risk biraz. e-sim konusu ise araştırdığım kadarıyla sorunsuz kullanılıyor, kullananda var. sorun yok gibi gözüküyor. birinci ağızdan öğrenebilirsek daha iyi tabii
-
14 pro 256 GB Amerika 20.000 TL
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi için teşekkürler hocam yenilerde çıksın piyasaya eski modeller düşerse bir gidip gelirim artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
13 ve 13 prolar düşecek mi Gürcistan da Bulgaristan da falan onu merak ediyorum umarım düşer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim arkadaş bana avrupada en ucuz nerede diye sordu. ben de biliyorum en ucuz amerikada
-
ben istanbuldayım ve e sim alacağım, , tüm operatörler buna destek vermiş reklamını yapmış, en fazla ne olabilir ki? belki ülkenin her yerinde sağlıklı çalışmayabilir lakin istanbulda sıkıntı olacağını sanmıyorum, umarım üzmez, abd benim ilk tercihim, daha önce iphone konularında e sim hakkında konuşanlar oluyordu yrum yapanlar, pek dikkate almıyordum keşke alsaymışım
-
gürcistan tax free
%18 iade
https://batumiairport.com/en-EN/departures/page/tax-free
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 12 Eylül 2022; 18:8:4 >
-
Orada yaşayan bir arkadaşa sordum vergi dahil fiyatın %12si iade oluyor dedi. iPhone 14 pro 128 gb 1339€ %12si 160€ yapıyor. 1170 euro 14 pro için bi tık pahalı kaçıyor. İtalyadan şimdilik vazgeçtim Almanyayı deneyeceğim o da olmazsa ırak ya da gürcistandan alacağım.
-
zoommerın kendi sitesinde şöyle bir ibare var:
Tax Free'yi kullanmak için kullanıcının yabancı bir vatandaş pasaportuna sahip olması gerekir.
pasaport diyor ancak kimlikle vergi iadesi alabilir miyiz?
-
Benim arkadaşım aldı 2 sene önce kimlikle. Kimlikle girilen ülkelerde kimlik = pasaport. Ama yüzde 18 yazmasına bakmayın. Yüzde 11 verdiler iadeyi. Zaten yüzde 18 e kadar iade verilebilir diyor. Bu oranın hepsini vermiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 12 Eylül 2022; 18:17:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam o zaman en ucuz iphone gürcistanda oluyor. Şu an iphone 13 pro 128 gb yanlış hesaplamadıysam 2880 lariye geliyor o da 18500₺ yapıyor.
edit: %11 iadeye göre 3060 lari yapar o da 19700₺ oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thursy -- 12 Eylül 2022; 18:22:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X