Şimdi Ara

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.536
Cevap
461
Favori
903.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam romanya da tax free var mı?

• Avrupa cihazlarin garantisine bakiyolar ama 8 plus batarya ücretli yapmak için gitmiştim fatura filan istediler yok dedim ondan kaynakli bakmiyolar.O yüzden faturaniz olsun yurtdişindan aldiginiz vakit.Ayrica bende urfa bölgesindeyim 13 pro 18k verdiler ama param takili kaldi vazgecmiştim şuan param var ya 13 pro yada 14 pro alicam sıkıldım 8 plus cihazimdan,kayit etmekte mesele kafamdaki soru işareti bu alsam bi dert almasam bidert

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batum’a almaya gidecek olanlar varsa bende gelirim, whatsapp grubu ile organize olunabilir.

• Ekimde kuzenim ingiltereden gelicek 128 gb 14 pro 1100 sterlin 14 pro max 1200 sterlin dedi bir tık pahalı geldi abd ye göre hem 100 birim pahalı hemde sterlin pahalı . Tax free ile acaba alınabilir mi ne kadara gelir ? Amerika da tax free var mı kısa zaman da değil ama yeni yıldan sonra gidecek eniştem olabilir beklemek mantıklı olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 11 Eylül 2022; 15:14:42 >
  • Tahminim 14 Pro Max 128 GB 4.699 GEL 256 GB 5.099 GEL olarak gelecektir. Dün yaptığım görüşmede 13 Pro Max 128 GB 3.729 GEL - %11 Tax Free 3.320 GEL X 6,45 = 21.414 TL + 2.732 = 24.146 TL Türkiye'de 40.999 TL

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar düz 14 tahminen ne kadara gelecek Gürcistan ırak gibi ülkelere? Pro fiyatları ortaya çıkıyor yavaştan da dğz model hakkında ses yok

• pasaport fiyatlaırnı hesaplıyorum :D

• nirvana08 kullanıcısına yanıt

Düz 256 gb almayı düşünüyorum ben de.

• RaiTrQ kullanıcısına yanıt

İngiltere'de tax free kaldırıldı.

As of 1 January 2021 the UK no longer operates Tax Free Shopping

Since 1 January 2021, visitors are no longer be able to purchase items in store in Great Britain under the VAT Retail Export Scheme. For goods purchased before this date, you can still make a claim under the scheme on departure from the UK or EU. If you leave the UK for a non-EU country, you should make your claim as you leave the UK. All claims need to be in line with the current rules, which allow three months from the month of purchase to claim. The last day that non-EU visitors will be able to purchase goods in GB under the VAT RES scheme will be 31 December 2020 and the last day for export from the UK or EU will therefore be 31 March 2021.

https://www.planetpayment.com/en/countries/united-kingdom/#:~:text=month%20of%20purchase-,As%20of%201%20January%202021%20the%20UK%20no%20longer%20operates,from%20the%20UK%20or%20EU.

Bu da türkçe kaynak

https://www.hurriyet.com.tr/seyahat/pandemi-gunlerinde-londra-41958744#:~:text=Daha%20da%20k%C3%B6t%C3%BCs%C3%BC%20turistlere%20uygulanan,bir%20%C3%BClke%20haline%20gelmi%C5%9F%20%C4%B0ngiltere.

• madenci66 kullanıcısına yanıt

Bu ülkelere kimlikle giriliyor sadece 2800 küsür kayıt ücreti ödemek gerekiyor

• Bulgaristanın burgaz şehri istabula 320 km mesafede. Burgaz şehrinde de technopolis (Media Markt gibi) mağazası var. Otobüsle günü birlik bile gidip gelinir.

O zaman daha harika :)

• Doğrudur ama pasaport olmadan kayıt işlemi yapılabiliyor mu ?

Yapılıyor evet pasaporta gerek yok

Teşekkür ederim.

Yeni kimlikle pasaport istemeyen bir ülkeye gidip gelirseniz kayıt yapabilirsiniz. Belge türüne pasaport yerine nüfus cüzdanı ve ID kart olanı seçeceksiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

hocam sofya biletleri daha ucuz gözüktü bana, sofya'da nereden alınabilir acaba?

• Carpocalypso kullanıcısına yanıt

Kayıt hakkı satılık derken? Sizin adınıza olmayan hatlar çalışmıyor sizin pasaportunuza kayıtlı cihazda kendi sdınıxa sim kart da vereceksiniz heralde kayıt yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 11 Eylül 2022; 16:18:55 >
  • Anladığım kadarıyla artık pasaport gerekmiyor ama yurtdışına giriş çıkış mutlaka yapmış olmak gerekiyor değil mi?

Türkiye'de bazen yurtdışı ucuz cihaz satan oluyor onlardan alsam yurtdışına çıkış-giriş yapmış bir akrabamın veya tanıdığın üstüne kaydettirip kendim kullanabilirmiyim?

Onun kullanmadığını anlayabilirler mi? Kaydın ne kadar süre içinde yapılması gerekiyor, mesela 2 sene önce çıkmış ama kayıt hakkını kullanmamış birisinden bu şekilde yardım isteyebilirmiyim?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.