Şimdi Ara

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.536
Cevap
458
Favori
904.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vergi iadesi aldınız mi peki hocam? Aldıysanız % kaç iade ettiler?

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Ekim ayında bir ziyaretim olcak Gürcistan'a. Acaba stok problemi olur mu? Yani siz ilk çıktığında aldım yazmışsınız sizce bir risk var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biz aldık ama şöyle söyleyeyim ikisi de istediğimiz renk değildi. 128 istersiniz 512 vardır ya da siyah istersiniz Gold vardır mecbur onu alırsınız. Biz alırken biraz aramıştık orada bi kaç tane marka var tek tek gezmek lazım elbet birisinde olur diye düşünüyorum. Tabi biz 2 sene önce alırlen Türkiye'deki fiyatlar bu kadar fahiş değildi. Gürcü halkından çok bizim Türkler alırsa stok bulamayabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    Şahsen 1700 dolar verebilen 2200 dolar verip TR cihazı alabilir. Kaçak cihazların ederi ABD fiyatı + %10 bilemedin %15 tir bana göre.

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Açıklamanız için çok teşekkür ederim hocam. Evet haklısınız. Benimde korkum yurttaşlarımızın Gürcistan'a taarruz etmesi :) O yüzden biraz riskli görünüyor. Nasıl olcak bilmiyorum ama gitmişkende almadan gelmek beni bayağı üzer. Acaba işimizi garanti altına almak için ne yapılabilir? Ayırtma seçeneği var mıdır ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 15 Eylül 2022; 0:17:47 >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Bnde onu diyorum ederler 1400 -1500 dolar max oda suan yeni gelecegi icin bu fiyatlar bir aya iraktan gelecek telefonlar 1400 dolari gecmez diye tahmin ediyorum
    Artik telefon biraz yayginlasinca gorucez fiyatlari birde su gecici kullanim hakki olaylarida muallakta bakalim ne olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar bir şeyi danışmak istiyorum bir yakınım Almanya’ya gidecek ona oradan 14 aldırmak istiyorum ama şöyle bir sıkıntı var onun pasaport hakkı dolduğu için açtıramaz bense Nisan ayında yurt dışına çıkmıştım o valize atıp gelse sonra ben o çıkışla açtırabilir miyim

• Evet geçmiş olsun 365 gün olayı da bitmiş herhalde şimdi e devlete girdiğimde 120 gün diyor

• Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023)

• quote:

Orijinalden alıntı: scanh

Diğer konuya yazdım buraya da yazayım hocam:

Yurtdışı cihaz konusunda çok handikap var. Pandemi nedeniyle 365 güne çıkarılan pasaport kayıt süresi tekrar eskisi gibi 120 güne düşürülebilir. Pandemi nedeniyle 60 günden 120 güne çıkarılan kayıtsız kullanım süresi tekrar 60 güne düşürülebilir. Pandemi nedeniyle çıkarılan geçici kayıt tamamen kaldırılabilir. En önemlisi imei kayıt ücretine astronomik bir zam gelebilir bugün 2.750 TL olan kayıt ücretinin yarın 10 bin TL olmayacağının bir garantisi yok. Türkiye cihazlarının garanti koşulu gibi avantajlarını da düşünmek lazım. Evet fark yüksek ama bence ibre hala Türkiye cihazlarından yana. Bu yıl ilk kez bu kadar yoğun talep sonrası Donanım Haber Apple bölümünde yurtdışı kayıt ana konusu açıldı. Ancak bu tarz yüksek taleplerin olduğu senelerde devlette her zaman bunu farketmiş ve müdahale etmiştir. Çoğunluğun gördüğünü muhakkak konuyla ilgili devlet kurumları da görüyor ve yeni bir düzenleme üzerinde çalışıyorlardır diye tahmin ediyorum
    Daha saatler önce uyarmıştım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Herkese merhaba 2 yıldır iphone11 128 gb kullanmaktayım etrafımdan birisi 650 euroya telefonumu satın almak istiyo alıcısı hazır,ocak ayında almanyaya seyahatim olcak oraya gitmişken kendime iphone14 pro alıyım diyorum fiyat olarak ciddi fark ediyo türkiyeye göre tabi 2023 de pasaport kayıt ücreti ne kadar olcak kestiremiyorum sizce yinede mantıklı olur mu? Ve almanya için tax hakkında bilginiz var mı 1300 euroluk telefonda ne kadarlık bi iade alabilirim?

• bkmçvş B kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam ABD cihazı kullanıyorum apple store dan alınma. 9. maddeye göre garanti yok yazmışsınız cihazda herhangi bir problem olduğunda buradaki apple store bakmayacak mı?

• alexmahone07 A kullanıcısına yanıt

Şimdi baktım, halen 365 gün yazıyor hocam

• Valla e devlette benim attığım ekranda öyle yazıyor niye ki acaba btk sitesinde de hala 365 gün yazıyor

• alexmahone07 A kullanıcısına yanıt

doğrusu 365 gün. 120 gün bilgisi hatalı. Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) 

• ru1ns R kullanıcısına yanıt

Daha önce yazıldı bunun ile ilgili aslında. Apple Amerika cihazlarına ücretiyle bile destek vermiyor. Bu sebeple cihaz alacaklar bunu dikkate almalı.

• RecepB10 R kullanıcısına yanıt

bunun sebebi ne acaba? bende bunu merak ediyorum. Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) 

• theStrangeR1 T kullanıcısına yanıt
    Siz ne zaman satip ne zaman doneceksiniz ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 15 Eylül 2022; 9:53:30 >
  • ru1ns R kullanıcısına yanıt
    Yetkili servisler bakıyor troy vs geçen gün sordum zorlu apple a öyle söylediler.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.