Şimdi Ara

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.536
Cevap
458
Favori
904.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler amerikadan akrabam gelecek, biri kendi cebinde digeri kutusunda 2 iphone getirebiliyormu eger getirebiliyorsa kendi telefonunu orada satip bana telefon alacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evren7 kullanıcısına yanıt

Aslında Apple TR destek vermiyor...ABD den alınan cihazlara oradaki Apple lar bakıyor...

EU bölgesi için uluslararası 1 yıl garanti var ve cihazların TR de garantisi geçerli....ona da Apple TR değil diğer servis noktaları hizmet veriyor bildiğim kadarıyla...

Pazarlama stratejisi olarak her ülkenin kendi içinde cihazlarına bakılsın isteniyor olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 15 Eylül 2022; 10:58:15 >
  • kizilat K kullanıcısına yanıt
    Açılmamış 1 kutu getirir diğerini kutudan çıkarıp cepte getirebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon almanya da 14 pm alıcak var mı acaba ön satışta tahmini teslimat ne zaman oluyor bilgisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yarın apple store ve mediamarkt gezip bir abime bir kendime 2 tane 14pm almayı planlıyorum. Sıkıntı şu ki suan kulllandigim cihaz 13pm kayıtsız. Satmaya çalışacağım. Satabilirsem 14pm ı kendi üzerime kayıt edeceğim. Satamazsam 14pm satıp 13pm kayıt edip kullanacağım mecbur.

• Amerikadan alınan apple watchlar için Türkiye'de e-sim'in çalışmadığı okudum iPhone başlıklarından birinde. Bu doğru mudur?
    Abd'de sadece e-sim ile satılan IP14 için de aynı risk var mı TR'ye getirdiğimizde?

• korcin K kullanıcısına yanıt

bende bir apple watch getirteceğim e simle çalışmaktaymış gelse işlevsiz mi olacak acaba bunu merak ediyorum bnde

• Kıbrıs'a Kırgız bir arkadaşla gitsem onun giriş çıkışında sorun olur mu? TC. vatandaşlığı yok. TR'de senelik oturumu var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    İlahi hocam :)) kendimiz girdik de Kırgızın derdine mi düştük şimdi :))

• lawyer25 kullanıcısına yanıt

kırgızın güzel bir kızı demek ki. güzel kızlar iPhone sever. 

• oski_58 kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl yeniden değerleme oranına göre zam yapıldı oradan biliyorum.

• bkmçvş B kullanıcısına yanıt
    Peki hocam dediğiniz bu diğer servis noktaları ücretli hizmet veriyor mu?
    Bugün aldık bunu bilmeden bir adet Amerikadan gelme 13 pro şu an üzüldüm açıkçası.

• Arkadaslar almanya dan alacak var mi? Tax-free oranini bilen var mi?

• Herkese merhaba, kuzenim önümüzdeki hafta yurtdışından 13PM cihaz getirecek kendi pasaportunda kayitli telefonu var bu yüzden kendime işletmem lazim ancak benim pasaportumun tarihi doldu ve tekrardan uğraşmak istemiyorum İzmir’de ikamet ediyorum En kolay nasıl halledebilirim siz olsaniz ne yapardiniz ?

• İnternet-Explorer kullanıcısına yanıt
    Yeni kimlik kartınızla Kıbrıs ya da Batum a gir çık yapmanız yeterli.

• 26_____ kullanıcısına yanıt
    Amazondan alınca hepsini iade ediyorlar %19 yani.

• -hay@let- kullanıcısına yanıt
    Peki hocam ücreti karşılığında orijinal parça ile onarım yapan hiçbir yer mi yok?

• 365 gün olayı şöyle. 365 gün içinde kayıt Hakkı oluyor pasaportun. 120 gün kayıtsız kullanabiliyorsunuz. Amerika’dan almıştım + apple care yaptırdım. Tr apple cihaza bile bağlamıyor telefonları kesinlikle bakmıyor. Apple care de geçerli değil. Kameramda sorun var, yurt dışına gidince baktıracağım. Amerikan cihazlarına dikkat

• Amerikadan almayı düşünenler e-sim konusunda kaygılılar mı acaba benim gibi? ☹️

• sepulturgay kullanıcısına yanıt
    Niye kaygınız var e-sim Türkiye’de çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.