Şimdi Ara

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.533
Cevap
461
Favori
902.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İsviçre içinde geçerli mi?

• Rize'de yaşıyorum gürcistana geçip fiyatlara bakıcam

• Nazik cevabiniz icin tesekkur ederim.

Isin aci veren kismi su maalesef. Millet olarak ''oransiz'' bir milletiz. En pahalisini almadan rahat etmeyen, arkada karavan ocagi gibi gorunen kameralari gosterince ruhu orgazm yasayan insanlarla dolu bir milletiz.
    20 sene once de boyleydi... Birbirlerinin aynisi olan Nokia telefonlarin neredeyse sadece dis kasalari farkliydi ama etiket fiyati en yuksek olani almagk icin can hiras cabalayan, borca giren, ogrenim kredi ceken insanlar vardi. Bugun de boyle, degisen bir sey yok...
    Hani diyorsunuz ya ''5 ay degil, 2 aylik gelir'' diye; bunu Edirne'den oteye herhangi bir ulkede soyleseniz size manyak gozuyle bakarlar.

Dunyanin en buyuk tasimacilik filolarinin birinde gorev aliyorum ve patronumuzda tek kamerali bir iPhone var. Artik 7 mi oluyor, 8 mi oluyor; bilmiyorum. Iki kere pili degismis, kullaniyor adam.
    Cunku adam ezik degil... 2 AYLIK GELIRI ile tum Turkiye'ye Apple Store acar bu adam...

Sevgiler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bro4ke053 kullanıcısına yanıt

Bizi de bilgilendirirsen çok iyi olur.

• eapantherea kullanıcısına yanıt

Tamamen duyum ve okuduklarıma göre konuşuyorum. Birisi kutulu birisi kutusuz iki cihaz sokanı biliyorum. Kutusuz olan kendi telefonu gibi takılıyordu elde vs. Diğeri kutulu çanta, bagaj vs..

• byAndroid kullanıcısına yanıt
    Facebookdaki güvenilir gruplar hangileridir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gürcistan fiyatları ne durumda acaba yeşillendiren çıkar mi :)

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla bu sistem Tax Free kullanan tüm ülkelerde aynı zaten.

Öncelikle alışveriş yaptığınız mağazada ödeme esnasında Tax Free formunu dolduruyorsunuz.Ama her mağazada Tax Free uygulaması yok ve sadece anlaşmalı mağazalarda geçerli bu sistem diye hatırlıyorum.

Sonrasında da o ülkeden çıkmadan havaalanındaki gümrükte mağazanın verdiği o formla iade işlemini yapıyorsunuz.

• Gürcistan'a dışarı ürün çıkarmak çok sıkıntı şuan özellikle rize tarafına resmen yağmalamak için geliyor gürcüler palet palet ürün aldıklarını gördüm yarın yada pazartesi Gürcistan'a geçip fiyatlar hakkında bilgilendirme yapıcam

• Arkadaşlar Selamun Aleyküm

Öncelikle bu konuyu açan arkadaşa ve bilgilendirici yorumlar yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Daha önce yurt dışı cihazları hakkında araştırma yapmış biri olarak, Avrupa birliği ülkelerinden alının cihazlar IMEI yaptırdıktan sonra Global Garantisi 1 yıl olarak devreye giriyor. IMEI yaptırmadıktan sonra faturası olup olmaması önemli değil.

Avrupa dışı ülkelerden alının hiç bir cihaz TR'de garanti kapsamına girmiyor. IMEI yaptırsanız dahi.

Araştırmalarım sonucu elde ettiğim bilgiler bunlar. Bir değişiklik oldu mu bilmiyorum..

SAYGILAR

• Arkadaşlar avrupada satışa ne zaman çıkıyor cihazlar? Hangi tarihte?

• Papirus P kullanıcısına yanıt

Sistem yani işleyiş aynı da tax oranları farklı...

• Yurt dışından 14 pm getirecek arkadaşlar ulaşabilir mi

• Amerika dan alınan cihazlar model kodu farklı olduğu için artık garantiye girmiyor. Sitede istediği kadar yazsın. Aynı kodlu apple trnin elinde olmadığı için cihaz değişimi hatta batarya değişimi bile yapmıyorlar. Turkiye gsm amerika gsm+CDMA kullandığı için cihaz kodları farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evren7 kullanıcısına yanıt

16 Eylül ön sipariş. Teslimatlar genelde ekimin 2. haftası...

• 3 yılda kalkıyor

• Takip.

• Dogecoin kullanıcısına yanıt
    3 yıl değil 3 takvim yılı ikisi farklı şeyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bro4ke053 kullanıcısına yanıt

niye sıkıntı olsun? onlar koli koli malları çıkartırken, bizim yanımızda götüreceğimiz bir telefona mı laf edecekler?

• Mesajım bulunsun takip edeyim diye mesaj attım. Ama takip edemiyorum. Yeniden takip.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.