Şimdi Ara

Yurtdışı İphone'u fabrika ayarlarına sıfırlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, iphone 5 sahibiyim. Telefon yurtdışından alınma. Pasaport kaydı var ama bu sim kilit olayını ben pek bilmiyorum. Ben telefonu elime yeni aldım. Şimdi telefonun sim kilitliyse fabrika ayarlarına dönünce açılmıyormuş galiba. Fabrika ayarları dediğim tüm içerik ve ayarları sil seçeneği. neyse şimdi bu telefonda avea hat varken ben kendi vodafone hattımı taktım, çekiyor. bazen servis yok oluyor ama normal konuşma falan yapıyorum yani. bir de telefona gelen resmi güncellemeleri falan da yüklüyorum. bunlar telefonun sim kilitsiz olduğunu gösterir mi yoksa bu sim kilit olayı daha farklı bir şey mi?
    telefonu fabrika ayarlarına döndürsem sıkıntı olur mu?
    lütfen bilgisi olan arkadaşlar aydınlatsın, şimdiden teşekkür ederim:)

• Sim kilitli telefonlar her güncellemede tekrar açılmaya ihtiyaç duyar sıfırlarsanız değişen birşey olmaz sıfırlayabilirsiniz diye düşünüyorum daha bilgili kişilerin cevap vermesi içinde bir up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elfangor kullanıcısına yanıt
    kafan rahat olsun istedigin gibi sifirla restore et problem olmaz kardesim
  • Elfangor kullanıcısına yanıt
    sim kilitli telefon ülkemize girdiği andan itibaren başka bir hat takıldığında kullanılamaz. aktif edilebilir ancak hat çalışmaz. sim kilitsiz telefon her hattı kabul eder. (ülkelerin yasalarına göre)
  • Bir sıkıntı olmaz. Telefonunuz unlocked.
  • Peki arkadaşlar hepinize teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfangor -- 21 Mart 2015; 19:15:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.