Şimdi Ara

Yurtdışı Operator Seçenekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4-5 sene yurtdışında hayat sürecek birisi için,buradaki operatorlerin ne gibi tarifeleri var?

Hangisi daha avantajlı olabilir?

Teşekkürler..

• Hangi ülkeye gideceksin?
  • S.Arabistan
  • Oradan bir tane Al Jawal operatörünün faturasız hattını alacaksınız. Ona riyal yükleyip konuşmanızı onunla yapın. Ben öyle yapmıştım. Ekonomikti. Türk operatörlerini kullanırsanız her şekilde zararlı çıkarsınız.
  • Benim de aklımdan o geçiyordu,bizim operatorlerin nasıl olanakları var diye araştırma yapıyordum
  • Bana kalırsa hiç araştırma yapma. Ben orada yaklaşık 20 gün Turkcell kullandım. Ama gelince 1 maaş tutarında fatura ödedim maalesef.
  • Türk operatörlerin Suudi arabistanda ücretlendirmesi

Vodafone
    Suudi arabistandan türkiyeyi arama dakika ücreti 4,50 tl.....sms ücreti 0,635 tl/adet
    Türkiyeden aranınca sana yazacak ücret.....1,5 tl/dakika

Turkcell
    Suudi arabistandan türkiyeyi arama dakika ücreti 6,30 tl.....sms ücreti 0,90 tl/adet
    Türkiyeden aranınca sana yazacak ücret.....2,0 tl/dakika

Avea
    Suudi arabistandan türkiyeyi arama dakika ücreti 6,50 tl.....sms ücreti 0,73 tl/adet
    Türkiyeden aranınca sana yazacak ücret.....1,82 tl/dakika

Ayrıca turkcellin suudi arabistan paketi kapsamında 40 tlye 1 saat arayıp, 1 saat aranabilirsin...
    Hac zamanı operatörlerin yaptığı kampanyalar kapsamında örneğin vodafone dünyayı gezen tarife kapsamında hac döneminde dakikası 0,91 tlye arayıp aranabilirsin.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avea'nın bir seçeneği vardı. biraz karışık. burdan avea hattını uluslarasına açtırıyon. arabistanda aveanın anlaşmalı olduğu operatörden hat alıp avea numaranı sisteme tanımlıyorsun. gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17
    avea'nın bir seçeneği vardı. biraz karışık. burdan avea hattını uluslarasına açtırıyon. arabistanda aveanın anlaşmalı olduğu operatörden hat alıp avea numaranı sisteme tanımlıyorsun. gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.

O, sadece hac döneminde geçerli olan ve hacılara verilen blr SIM kart tı. Bir nevi yapılan anlaşma ile oradaki operatörün hattını buradan satın alma gibi bir şeydi. Hala geçerli olacağını zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.