Şimdi Ara

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ucanturk45 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.713
Cevap
619
Favori
398.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, yol üzeri turlar fiyata dahil. Bu yüzden benzinlik te bekleme olayı olmayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardayyan kullanıcısına yanıt
    aman hocam araba kiralarsanız kullanırken dikkat. italya da özellikle şehir içlerinde trafik kameraları var. belirli saatlerde girilmeyen sokaklar filan. italyanca yazıyor zor anlıyorsun. ceza da hemen gelmiyor. bana 1 yıl sonra geldi bir ceza. parkedilmeyen yere parketmişim diye.

bi arkadaşımın kredi kartından 4-5 ay sonra araç kiralama firmasından "40'ar €" para çekildi. Sebebi ise trafik cezası için devletle bilgi paylaşmışlar. onun parası. daha ceza bile kesilmeden. Kredi kartını iptal etti sonra. İlerde ne ile karşılaşır bilinmez. İtalya'ya giremeyebilir vs.

Şehir içlerinde bisiklet, dışındaysa tren tercihi yaparsanız kafanız rahat olur.

venedikte 26€ günlük, romada 80€ park ücreti verdiğimi biliyorum. Bu da cabası.

İyi tatiller.

• KaZAaRa kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Ben balkanlarda kiraladım. Bir sorunla karşılaşmadım ama İtalya farklı tabi :) Gitmeden iyice araştırıp uygun bir şekilde hareket etmek lazım.

• 3yuq kullanıcısına yanıt

Açıklamalalarda extra turlar yuzde 50 indirimli yaziyor temmuza kadar alirsan. Yalniz arayip almak lazimmis bilginize. Sonradan eklenmiyormus.yani rez yaparken almak lazimmis oda telefonla arayarak oluyormus . Sacma ama oyle

• Tum extra turlar 2 kisi 380 civari euroya geldi. Ekstra tur alin bence herkes gondolla gezerken vatikana girerken yoluzeri tesislerde beklemeyin. Sadece otobüs turu yapmış olursunuz yoksa cogu tur ekstra.

• Tatil.com ile görüştüm. Ekstra turları eğer 20 Temmuz'a kadar alırsak 185 euro ya veriyorlar. Eğer ekstra tur gerçekleşmez ise ücret iadesi olduğunu da söylediler ama iki kez sormama ve teyit etmelerine rağmen iade şartları konusunda emin değilim. Sonuç olarak kabataslak bir hesap yaptığımda fiyatın makul olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen bütün turlara katılıcam.

Daha önce katılan arkadaşlar bilgi verirlerse turu kendi adımıza geliştirebilir... Tur listesi ve fiyatları aşağıda...

Roma İkonları & Vatikan & Castel Gondolfo & Nemi & Outlet Turu (55 €)
    Napoli & Pompei Turu (80 €)
    Floransa Rönesans Ve Orta Çağ Turu (25 €)
    Baştan Başa Toscana Turu (90 €)
    Venedik Şaheserleri Ve Gondol Turu (45 €)
    Milano Ve Verona Turu (75 €)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardayyan -- 25 Haziran 2019; 19:59:42 >
  • herkese iyi günler,arabayla Bulgaristan çıkışlı balkan turu yapmak istiyorum. Hanım ve 7 yaşında kızımla beraber yeşil pasaport mevcut rotam nasıl olmalı, nerelerde kalmalıyım, meslek nedeniyle Yunanistan yasak tşkler şimdiden.
  • Bende 18-25 Şubat tarihleri için aldım. Ekstra turlarin fiyatı %50 indirim ile uyguna geliyor aslında. Kendin yapmak istersen benzer fiyatlara yaklaşıyor. Oteller oldukça şehir dışında hatta başka sehirlerde oradan merkeze sonrada gitmek istediğiniz şehirlere bilet almak gerekecek. Pompeii gezisi ulaşım kişi başı 40 Euro'ya geliyor. İlk defa gidecek ve çok yer görmek isteyenlere tüm ekstra turları almasını tavsiye ederim.
    Not : daha önce benzer bir türü bireysel olarak yapmıştım.

• ssmm kullanıcısına yanıt
    Kaç günlüğüne ve hangi tarihler arasında gidiyorsunuz?

• atesoku kullanıcısına yanıt
    Ekstra turları nereden aldınız ?
    Telefon yoluyla mı yoksa internetten mi?

• Ets ile gemi turu aldim. 27 haziran persembe cikis, pazar sabah donus. Mikanos, santorini, rodos 199 euro.

• imagoodman kullanıcısına yanıt
    Ben ekstra turlari almadım hocam. Turu satın aldıysanız çağrı merkezi üzerinden alabilirsiniz sanırım.

Seyahat sigortası yaptırdık diyelim tura da katılamadık acaba ekstra turların parası da dahil hepsini geri alabilir miyiz ?

ağustos ayını düşünüyorum günler esnek 7 günde olabilir 15 günde toplam 20 gün iznim var
    Tatil.com dan alacaktım tur fiyatında indirim yok mu dedim yok dediler . Ordan alacaktim yoksa . Birbirlerinden haberi yok heralde ve sitede de yazmıyor

• İtalya turunun rotası böyle görünüyor. Milano&Verona ve Napoli&Pompei turlarında mesafe uzak. Baktığım kadarıyla Roma-Napoli için hızlı tren ve flixbus imkanları var. Hızlı trenle ve otobüsle 2 kişi gidiş dönüş en ucuz 40 euro yapıyor. Venedik-Milan ise 2 kişi gidiş dönüş 50 euro tutuyor. Diğer extralar merkeze yakın olduğu için hesaplamadım.

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) -

• 3yuq kullanıcısına yanıt
    Tura sizin katılamamanız durumunda eğer haklı ve geçerli bir nedeniniz yoksa bu ücretlerin hiç birisini geri alamazsınız. Haklı ve geçerli bir nedenle tura katılamama durumunda dahi seyahat sigortasını ve varsa vize ücretini geri alabilme ihtimaliniz yok. Ekstra turlar konusunda bilgim yok ancak o ücreti geri alma ihtimalini de düşük görüyorum...

Haklı ve geçerli nedenler konusunda da net bir bilgim yok Promo turlarda ücret iadesi ve değişiklik yapılmaz dese bile kanundan kaynaklanan haklar var diye biliyorum. Forumda tur operatörü olarak çalışan bir arkadaş varsa daha net bir bilgi verebilir.

• flaminks09 F kullanıcısına yanıt
    Bende bugün yaklaşık 2 saatlik bir sürede telefon ve Web sayfası üzerinden yazışma ile bir muhatap bulup sorunumu anlattım. 3 kez geri aranma ile durumu netleştirebildim. Ekstra turları 185 euro karşılığı telefon ile talep etmeniz durumunda alabiliyorsunuz. Tatil.com üzerindeki banka kartı kampanyaları taksit konusunda geçerli yani 6 taksit ile alabiliyorsunuz. Ancak genede tur şirketinden kaynaklanan nedenlerle ekstra turların hava şartları yeterli katılım olmaması vb. nedenlerle iptali sonrası ücret iadesi olacak demelerine rağmen emin olamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardayyan -- 25 Haziran 2019; 23:20:25 >
  • Haftaya sirbistandaki exit festivale katilan var mi?

Valla ttatilsepeti daha mantikli geldi sitede yaziyor en azındandan kanıtın var. Birde axess varsa 200 de chip var

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.