Şimdi Ara

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.713
Cevap
619
Favori
398.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alırken dikkat etmedim. Tatil.com dan almış bulundum. Şimdi olsa tatilsepeti üzerinden avantajix kullanarak alırım. Axess kartım yok olsa bile ekstra turla birlikte alınırsa ancak 4000 TL üzeri oluyor :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardayyan kullanıcısına yanıt
    Hocam ekstra tur telefondan alınıyormuş sadece ve rezervasyonla birlikte olmasi gerekiyormus. Avantajix yapamadım o yüzden . Adamin bana dedigi sey internetten yapılan rezerve sonradan eklenemiyor bu kampanyali turlar dedi. Insan bi yazar . Milleti magdur edecekler illa . Allah tan arayip bilgi almistim

• ssmm kullanıcısına yanıt
    Bulgaristan Sofya bir gece kalıp oradan Sırbistan niş üzerinden Makedonya Üsküp e geçersiniz. Üsküp ve matka kanyonunu gezip ohrid de 2 gece kalın. Zaten ilk gece geç saatte varirsiniz muhtemelen. Ohrid çok güzel bir yer. Oradan Arnavutluk elbasan tiran üzerinden Budva ve kotora varirsiniz. Ohrid den çıkış saatinize göre yaklaşık 6 ila 8 saat arası sürer. Arnavutluk'ta ben kalmadım ancak bir yemek molası verip güvenilir bir otopark varsa önceden tespit edip bir iki saat dolasabilirsiniz. Arnavutluk Avrupanin çalıntı araç merkezi olduğundan tedbirli olmakta fayda olacağı konusunda sayısız uyarı var. Bulgaristana giriş yapan Arnavutluk'taki bir bakanın aracının çalıntı çıktığı ile ilgili haber var internette :) Kotor da kalede kalmanı öneririm. Budva da st. Stefan adası var ama oldukça pahalı bir yer restoranda yemek yersen adaya çıkmana izin veriyorlar. Fiyatlarina bakıp ufak bir pizza yiyerek giriş yapabilirsin. Kotor kalesinde veya yakındaki bir yerde kalabilirsin. Kale ortacagin en iyi korunmuş kalesi olduğu için değişik bir deneyim olması açısından Kotorda kale içinde kalmanı tavsiye ederim. Denize girmek için ideal bir yer altında araba olacağı için herhangi bir yerde denize girebilirsin. Plaj istersen Budva ya gidersin istemezsen gözüne kestirdiğin bir yerden havlunu serip girebilirsin. Eğer dubrovnigi de gezmek istersen buraya 3 gün ayır. Denizde bol vakit geçirmek istiyorum dersen 4 te olur. Yoksa 2 gün yeterli. Buradan Foça üzerinden Bosna Hersege giriş yapıyorsun. Bosna da bütün sınırlar Bosna Sırp cumhuriyetinin kontrolünde. Bütün balkan turu içerisinde sınırda en çok tuttukları arabanın içini aradıkları tek yer burası oldu. Sırbistan dahil hiç bir yerde 5 dakika bile beklememe rağmen bu sinir kapısında yaklaşık yarım saat bekledim. Bir sorun yoktu ama diğerlerine kıyasla çok daha fazla bekletip neden geldiğimi sordular. Buradan blagay a oradan mostar a gidip konaklamayi saraybosna da yaparsın duruma göre 1 yada 2 gece kalabilirsin. Eğer 2 gece kalırsan sabah yola çıkıp Hırvatistan zagrep üzerinden belgrad a gidebilirsin. Zagrebe sadece belgrada geçmek için uğradım. Orayı bilmiyorum :) Eğer gezmek istersen akşama kadar gezip sonra belgrada geçebilirsin. Belgrad çok güzel bir şehir. Gerçekten Avrupa ülkesine bizim İstanbulumuza benzeyen bir yer. Belgrad da 2 yada 3 gece kalıp sonra tekrar niş ve sofya üzerinden Türkiye'ye dönebilirsin.

Not: Eğer kosovayi da görmek istersen niş ten Makedonya ya giriş yaptıktan sonra Kosova yaklaşık 80 km. Pristine ve Prizreni gezebilirsin. Sonra gecelemeyi üsküp te yaparsın.

Toparlarsak

1 gece Sofya
    1 gece Üsküp (opsiyonel)
    2 gece Ohrid (+1 gece opsiyonel)
    2 gece Kotor (+1-2 gece opsiyonel)
    2 gece Saraybosna
    2 gece Belgrad (+1 gece opsiyonel)

Totalde en az 9 gece 10 gün veya 14 gece 15 gün güzel bir gezi yaparsın.

değerli bilgilerin teşekkürler tavsiyelerine uyacağım
  • Ben rezervasyonu yaparken bu teklifi bana sundular ama biz 3 kişiyiz bu ekstra turlarda çocuk için indirim yapmıyorlar haliyle 185x3=555 euro yapıyor turun kendi fiyatından daha pahalı bana hiç mantıklı gelmedi..bireysel olarak mantıklı olabilir:)

Araç kiralama avis tl üzerinden kiralayabiliyoruz araştırdım 200-250 tl arasında kaza durumunda can sıkmıycak bir firma oteller şehir dışında olacağı için park konusu sıkıntı değil fakat otoyol ücretlerini araştıramadım..

Bu turda roma şehir merkezi dışında görmek istediğim pompei var ve yine romaya yakın bir kaç nokta onundışında zaten milano hariç nerdeyse her şehire uğruyo..

Turlardan istediğimizi seçip %50 indirimi verseler aradan seçeceklerim olabilirdi..

• ETS TUR ile Yunan adaları turuna gidenler tecrübelerini aktarabilir mi ?
    Gemilerde geçerli olan bahşiş olayı burada var mı
    fiyatlar iyi görünüyor hocam. gondola kaç kişi bindirecekleri önemli ancak. 120€ idi tek gondol.
  • Bu ara bir yurtdışı turuna katılmak istiyorum ama arkadaşların tamamının başka işleri var :) Tek kişilik fiyatlar da saçma derecede yükseliyor. Yok mu firmaların bu konu için bir çözümü ?
  • Merhaba arkadaşlar sizden bir konuda yardım isteyecektim.Kısmet olursa 29.09.19 da düğünüm var ekim ayında balayına yurtdışı seyahati düşünüyorum varmı vizesiz bir fırsat?
  • Promo italya turu için tatilsepeti ile görüştüm. 4 yıldızlı otellerin dolduğunu ilettiler. Önceki sayfada bir arkadaş 4 yıldızlı otellerin iptal olduğunu yazmıştı sanki. Bu tura katılacak arkadaşlardan 4 yıldızlı otele rezervasyon yaptıran var mı acaba? Mart 2020 için 2 kişi düşünüyoruz. Bu arada bu tur farklı sitelerde de aynı fiyatlara mevcut. Hangi firma düzenliyor acaba bilgisi olan var mıdır?

• Amsterdam ve brugge turu yapacağım eşimle birlikte.önerilerinize açığım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • winterice kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene tatilm.com'dan orta Avrupa turu almıştım. Tatilbudur.com otobüsü ve rehberiyle gezmistik. Hangisi çok müşteri yaparsa ona devrediyorlar sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh1903

ETS TUR ile Yunan adaları turuna gidenler tecrübelerini aktarabilir mi ?
    Gemilerde geçerli olan bahşiş olayı burada var mı
    Ben geçen sene gittim.Tura ödediğin hariç başka bir ödeme yapmıyorsun.Özel tur vb bişi satın almadığın sürece.Gemi de yemekler gayet iyi ben çok keyif aldım.Tek eksi yanı gemi yaş ortalaması biraz yüksek :) ve Yunan adaları çok pahalı
  • winterice kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta bir arkadaş istya tur düzenliyor diye yazmıştı.

https://www.istyatur.com/tr/detay/promo-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-7-gece-4598/ bu turla bilgileri aynı ama kesin bir bilgim yok.

• Ets ile gemi turu ile yarın 3 gece 4 gün yolculuga cıkıyoruz. Deneyimlerinizi paylaşırmısınız

• kenya64 K kullanıcısına yanıt
    beraber gidelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

beraber gidelim
    :) Sigara kırmızı çizgim, gerisi kolay. Ha bir de çenem acaip düşüktür :)
  • Üstte yazmıştım yeniden yazayım 2 kişilik seçimlerde fiyat acayip düşüyor gezmek görmek isteyen olursa bende değerlendirmek isterim.
  • flaminks09 F kullanıcısına yanıt
    Tükendi yazıyor. Hem bu kasım'da. yok mu şöyle temmuz'da bir fırsat?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Tükendi yazıyor. Hem bu kasım'da. yok mu şöyle temmuz'da bir fırsat?
    napcan yurtdışında, o kadar övüyon hükümetini, git eminönünde boğaz turu yap gel, yeter o sana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.