Şimdi Ara

Yurtdışına gidecek varsa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer avrupa ve ya amerikaya gidecek varsa iphone 3g s 32gb almayı düşünüyorum da getirebilecek birisi var mı. Çünkü kaç gündür internette arıyorum fakat bir türlü düzgün , fiyatı uygun bulamadım. acaba kendine getirecek (getirtecek) varsa bana da isteyebilirmi. Fiyatı konuşmak için : ahmethayta@hotmail.com

• Getirmek o kadar kolay değil kardeş. Belli prosedürleri var. Parayı basıp alamıyorsun benim bildiğim ve Barbee'nin anlattıklarına göre.
  • öyle ama getirenlerde var ailesi falan orada yaşayan varsa demek istedim yani getiren getiriyo
  • evet arkadaşlar getirebilecek olursa bende bir adet 3gs 16gb siyah almak istemekteyim..

arkadaşın dediği gibi ailesi olan şu an orda olanlarımız mutlaka vardır.....
  • Arkadaslar ben Amerika New York`tayim. Ancak iPhone almak basit degil. Amerika`da kilitli ve kontratli paketlerle satilan telefonlar var, her hatla kullanabileceginiz telefonlari satan yerler cok sayili. Ayrica burada kredi gecmisi diye bir sistem var ve kredisi iyi olmayanlar depozito yatirmadan iPhone bile alamaz. Olaylar biraz karisik yani.
  • Yani illa amerikada da satılmıyor ki tamam arkadaşım doğru demişsin ancak almanya fransa italya gibi ülkelerde de satılmaya başlandı diye biliyorum yani amerikada zor olsa bile her ülkede öyle olacak diye bir kural yok gg ve ya sahibinden'de satan birkaç kişi var onlar nasıl yapıyorlar. O şekilde getirenler olabilir demek istedim.
  • valla kardeş ben getirtiyorum ama yalnızca 1 adet getirebiliyormuş kuzenim o da dingiltere de yaşıyo kontratsız fiyat 320 sterlin sanırım 32 gb olan modeli eğer ingilterede tanıdık akrabası olan varsa getirtsin uygun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.