Bildirim
yurtdisina pasaport yollayacagim yardim?
Durex Intense Uyarıcı Jel 20 Kullanım (1 x 10 ml) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B07RPQVBVJ?th=1
7 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ups
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belçikaya yolluyorsan DHL iyidir. 3-4 günde varır. -
Konuyu bir hafta once acsaydin ben gotururdum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok tesekkurler herkese ptt ile yolladim ama largo takip numarasi hatali diyor surekli,ED ile baslayan numara var o mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bersis576
Cok tesekkurler herkese ptt ile yolladim ama largo takip numarasi hatali diyor surekli,ED ile baslayan numara var o mu acaba?
Sana bir bildiğimiz var ki DHL ile yolla dedik, madem PTT ile yollayacaktın niye konu açtın?
Cevap vermiyorum ne halin varsa gör. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah
quote:
Sana bir bildiğimiz var ki DHL ile yolla dedik, madem PTT ile yollayacaktın niye konu açtın?
Cevap vermiyorum ne halin varsa gör.
Benim canimi sikma haddini bil burdan oneri istedim baskasida ptt dedi belkide nerden biliyosunda konusuyosun,cocuk gibisiniz isiniz gucunuz laf yetistirmek,cevabi bilmiyorsan konuyu kirletme senin tipindeki insanlara deli oluyorum,kimse seni mesaj atmaya zorlamadi kafana silah dayamadi kimseye yalvarmadim,yardim etmek zor geliyosa laf olsun diye mesaj yazma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah
quote:
Cevap vermiyorum ne halin varsa gör.
Benim canimi sikma haddini bil burdan oneri istedim baskasida ptt dedi belkide nerden biliyosunda konusuyosun,cocuk gibisiniz isiniz gucunuz laf yetistirmek,cevabi bilmiyorsan konuyu kirletme senin tipindeki insanlara deli oluyorum,kimse seni mesaj atmaya zorlamadi kafana silah dayamadi kimseye yalvarmadim,yardim etmek zor geliyosa laf olsun diye mesaj yazma
PTT yurtdışına çıktıktan sonra ilgilenmez, Deutsche Post'un sitesine gireceksin gönderi kodunu.
Akıllı ol. 3ün-5in hesabını yapma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X