Şimdi Ara

YURTDIŞINDA IPHONE iphone Store da mı daha ucuz yoksa teknoloji marketlerinde mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,yurtdışında iphone 4, apple store da mı daha ucuz yoksa teknoloji marketlerinde(Media Markt,Best Buy vs..) mi ? (Örneğin Macaristanda)
    Konuya rastlamadım,umarım daha önce açılmamıştır ..

• apple store elbette daha ucuzdur. ilk çıktığı zaman oraya geliyor. tabi indirim vs olursa elbette elektronikçiler. apple storede hep fiyatlar aynı kalır. ama elektronik marketler fırsat vs. yapacaklarsa daha ucuz hale getirebilirler bir ihtimal. takip etmekte fayda var. nasıl bizde electroworld ilk açıldığında deli gibi ucuz oluyor. o misal
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteredmoon

apple store elbette daha ucuzdur. ilk çıktığı zaman oraya geliyor. tabi indirim vs olursa elbette elektronikçiler. apple storede hep fiyatlar aynı kalır. ama elektronik marketler fırsat vs. yapacaklarsa daha ucuz hale getirebilirler bir ihtimal. takip etmekte fayda var. nasıl bizde electroworld ilk açıldığında deli gibi ucuz oluyor. o misal

Arkadaşım sende beyaz iphone 4s var sanırım.. Memnun musun renginden ? Ben de beyaz almayı düşünüyorum,renk tercih meselesidir tabii ama yine de kullanan biri olarak görüşünü öğrenmek istedim..
  • quote:

apple store elbette daha ucuzdur. ilk çıktığı zaman oraya geliyor. tabi indirim vs olursa elbette elektronikçiler. apple storede hep fiyatlar aynı kalır. ama elektronik marketler fırsat vs. yapacaklarsa daha ucuz hale getirebilirler bir ihtimal. takip etmekte fayda var. nasıl bizde electroworld ilk açıldığında deli gibi ucuz oluyor. o misal

Apple store , bestbuy , casco , wallmart hic biri fiyat farki yok... ama apple store dan satin alinca apple icare yapiriyosun99$ a sana 3 yil sigorta yapiyolar telefonuna, bu sigorta da calinma dahil herseyi kapsiyo. cunku calinti bildirimi yapildiginda senin numarani kilitliyolar mac adresinden kapatildigi icin hicbirsekilde mudahale edilmiyo... zaten apple store dan alirsan atnt , verizon yada sprint hat olrak aliyo oluyosun dogal olarak baska bir sim kartma sansin olmuyo ama simfree olarak alirsan ulke icinde oldugun sure icinde her turlu degisim yapabiliyosun... apple store'a a gidince 650$ best buy da 650$ wallmart ta da 650$ dan baslayan fiyatlar... ama noel haftasinda black friday dedikleri bir gun var hemen hemen herseyde indirim olan bir gun , o gun iphone 450$ di bestbuy da ama apple store da ayni fiyat 650$ di...

• Www.google.com sen ne buyuk icatsin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokko

quote:

Arkadaşım sende beyaz iphone 4s var sanırım.. Memnun musun renginden ? Ben de beyaz almayı düşünüyorum,renk tercih meselesidir tabii ama yine de kullanan biri olarak görüşünü öğrenmek istedim..

memnunum. iphone 3, 3s, 4 tede siyah kullanmıştım. şimdi beyaza geçtim. elime daha farklı geliyor. daha çok hoşuma gitti. daha kibar duruyor. bundan sonra beyazdan devam ederim

• Bazen diger elektronik dukkanlari kampanya yapiyor. Iphone 4s ciktiginda, iphone 4 kontratli 99$'a dustu. Bestbuy iki hafta boyunca kontratli 8GB iphone 4'u 1$'a verdi :) ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar..
    Konuyu açtığımda yazdığımı sanıyordum,bi arkadaşın google'ı hatırlatmasından sonra yazımı okudum,eksik yazmışım..
    Aylardır apple store'un Macaristan sayfasına bakıyorum,orada 8 GB olanın fiyatı yazıyor.. Fakat diğer marketlere ait fiyat bilgisine internetten ulaşamadım,malum zaten Media Markt hemen hemen hiç fiyat yazmıyor sitesinde Iphone ile ilgili..Kısacası Google'ı etkin kullanıyorum yani,bunu söylemek istedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.