Bildirim
Yurtdışında Tıp Okumak
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hepimiz yurtdışında okuduk ya bize soruyon. forumun yarısı okul boş, zaman kaybı diyor. -
elde imkan varsa sonunakadar kullanılmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışında mühendislik desen harika olur derimde,tıp ne alaka? -
Gittiğim ülkeye yerleşmek istiyorum aynı zamanda doktorlukta çekici geliyor o açıdan
Hocam tıpta geride olduğumuzu düşünmüyorum. Uzmanlık sınavı için falan diyorsanız buradan mezun olup oraya gidebilirsiniz Akreditasyon belgesi olan üniversitelere giderek. Bide tıp zaten zor bir alan bunu farklı bir dilde alacaksınız (Ezber. Ezber. Ezber.) Güveniyorsanız yolunuz açık olsun. Ben güvenmiyordum açıkçası -
Arkadasim tıp mezunu,brezilyali bi sevgilisi var.Tutturdular amerikada okuyacaz diye.Gitti oranin sinavlarina girdi kazanamadi.Ne TUS'a calisti ne bisey.Birak amerikayi gel burda calis parani kazanirsin dedik dinlemedi.Simdi askerlik kagidi geldi butun hayalleri güm.Simdi istemesede askere gidecek.Bu yasa geldi hala baba parasi yiyor.Utanmada yok adamda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz için ama bir sorum daha olacaktı.Ben eğer gidersem okul bittikten sonra oraya yerleşmeyi planlıyorum.Orada bu bizdeki TUS gibi bir şeye girmemiz gerekiyor mu bilginiz var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: EgeArsln.EA
Hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz için ama bir sorum daha olacaktı.Ben eğer gidersem okul bittikten sonra oraya yerleşmeyi planlıyorum.Orada bu bizdeki TUS gibi bir şeye girmemiz gerekiyor mu bilginiz var mı?
Elbette. Zorluk açısından tus u geçmek zormuş öyle diyorlar, ama tabi her ülkede var ve farklı farklı sistemler. Amerika'da 3 aşamalı sınav var mesela. Uzmanlık yapilirkenki sistemler de farklı. Hocanın sana kıl olup uzmanligini bitirebildigi oluyormuş bazı ülkelerde. Yani baya iyi araştırma yapman lazım.
mantıklı ancak zor. kolayı da var o da çok pahalı parayı veren düdüğü çalar -
Hollanda avrupadaki en kotü sağlık sistemlerinden birine sahip tavsiye etmem hollandayi
Diş oku
Makedonyada makedonca tıp senelik 1500, türkçe tıp 4000 avro diye biliyorum.
Denklik var mi?
Çok pahalı. tabi karşılayabiliyorsanız ne ala -
Universiteyi disarida okumak ciddi bir is. Kaldi ki Turkiye'de tip egitimi gercekten iyi. Benim kuzenim capa tip mezunu almanyada calisiyor suanda, ablam ise capa tiptan bu yil mezun olacak tus calisiyor.
Her ulkede sinav yok yuksege girmek icin. Mesela almanyada baya bildigin ozgecmisinle falan hastanelere basvuruyorsun is icin. Eger turkiyede okursan stajlarini yurtdisinda ayarlayabilirsen cok yardimci olur. Hatta 1 sene de erasmus falan yaparsan turkiyeden cok daha kolay olur.
abi sen önce türkiyede tıp kazan,o seviyede değilsen paranla bile tıp okusan bi yol olmaz
tıp okuyacak adam başarılı adamdır lys de 200 bine girip sonra yurt dışında parayı basıp tıp okuyana ben muayene olmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 5 Mart 2017; 12:28:10 > -
Deneme sınavlarım gayet iyi ilk 10kya rahatça gireceğimi düşünüyorum zaten burslu gitmeyi düşünüyorum.
Başvuracağım üniversite olarak University of Amsterdam birincil tercihim olacak.Okul hakkında ekşi de birkaç şey okudum genel olarak eğitimini beğeniyorlar.Siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam tanıdık bir firma var İtalya'da tıp okumak istersen burayı düşünebilirsin, tanıdık olduğu için söylemiyorum gerçekten çok titiz iş yapıyorlar. Aklında bir soru olursa PM atabilirsin
Yurtdışında Tıp Okumak - Pisa Edu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FM. -- 9 Eylül 2018; 16:5:5 > -
mantıklı hocam ilk zamanlarda zor olsada başarında değiyor eğer bu konularda bilgin yoksa da danışman firmalar a göz atabilirsin benim arkadaşım italyada tıp okuyor şuanda çok bi bilgisi yoktu danışman bir firma buldu o firma sayesinde şuan orda okuyor. bu tarz kaliteli firmalar bulursan işin bir hayli kolaylaşırItaly Medical SchoolsPage not found | Italy Medical Schoolshttps://www.italymedicalschools.com/anasayfa
Benzer içerikler
- düğün salonu isimleri
- word sayfa kopyalama
- tetradox alkolle alınır mı
- sigara bozulur mu
- prezervatif nasıl alınır
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X