Şimdi Ara

Yurtdışında Ücretlendirme - İsviçre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ;birsüre sonra öğrenci kampı için İsviçreye çıkacağım ama gsm ücretlendirmeleriyle ilgili kafamda bazı sorular var. Vodafone kullanıyorum orada vodafone olmadığı için anlaşmalı bir gsm operatörüne geçecekmişim( vodafone.com.tr den baktım 4tane gösteriyor) , birdünya tarifesine de girmiyormuş isviçre bugun vodafone iletişim merkezinden öğrendim ama ücretlendirmelerle ilgili hiç bir bilgi veremiyorlar, onu oraya gidince anlarsınız diyorlar.

Bu noktada şunu sormak istiyorum Türkiye'den İsviçre'de herhangi bir cep telefonunu aramanın en ucuz yolu hangisidir? Herhangi diyorum çünkü oradan herhangi bir İsviçre gsm firmasından da simkart alabilirim.. öğrenci olduğum için zaten pahalı olan bir ülkede gazlanmak istemiyorum açıkçası. Sizlerin bu konudaki fikirleri nelerdir. ?

Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar...

• bence isviçreye gittiğinden orada en uygun fiyata kullanabileceğin kontörlü hattı satın al. buradan seni arayacak kişiler ise tüm operatörlerin yurt dışı indirimli görüşme tarifelerini kullanabilir. avea, turkcell ya da vodafone da indirimli yurt dışını arama seçeneklerinde 4kontör/dk uygulaması var.
  • vodafone faturalı hattını kullanırsan orada seni aradıklarında oradaki 4 operatörden hangisini kullanırsan kullan dakika başı 1,49 tl yazıyor sana...sen türkiyeyi aradığında 2,54 tl yazıyor dakika başına eğer sunrise operatörünü seçersen...orange kullanırsan 4,46 tl yazıyor...
    http://www.vodafone.com.tr/VodafoneRoaming/yurtdisinda_ucretlendirme_fat.php#
  • cevabın için teşekkür ederim.. fakat benim hattım kontorlu yinede fiyat aralıklarıyla ilgili bir fikir aldım.. sanırım en mantıklısı oradan bir hat almak. bu noktada orada yaşayan veya bir süre bulunmuş birinin fikrini almak iyi olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çin yurt dışı telsiz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.