Şimdi Ara

Yurtdışında üniversite okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, lise son sınıf öğrencisiyim. Yüksek puanlı bir anadolu lisesinde okuyorum. Yksye hazırlanıyorum.
    Önceleri lisans programı için çok sıcak bakmamış olsam da son zamanlarda aklıma takıldı yurtdışında üniversite okumak.
    Ailemin Türkiye'de yarı burslu vakıf üniversitesi ücretini karşılayacak kadar durumu var.
    Dediğim gibi önceleri çok sıcak bakmadığım için konuya uzağım biraz
    İnternetten araştırınca aracı şirketlerin siteleri çıkıyor, yazan fiyatlarin içinde ne kadar kendi kâr payları var bilmiyorum.
    Busines Management düşünüyorum. Yıllık ücret ne kadara mâl olur, burs durumları nasıldır?
    Araştırdığımda yks puanı ile yurtdışında girilebilecek üniversitelerin olduğu da yazıyordu , bu hangi ülkedeki hangi üniversiteler için geçerli bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
    Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Donanım haber de eski konulara bak. Yurtdışında bu Avrupa ülkelerinde okuyup işsiz kalan çok kişi vardı okuyan abiler de yazıyordu. Çoğu diploma hiç önemsenmiyor sadece öğrenciler gelsin para harcasın gezsin tozsun amacıyla kurulmuş deniyor. Yani dediğin business management ne oluyor hiç bilmiyorum ama sana iş garantisi ya da çok güçlü bir referans veren bir üniversite değilse pek mantıklı değil gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent işletme, iktisat %50 yaz. Sayılsalcıysan ctis öneririm. Bunların hiçbirini kazanacak kapasitede değilsen bilkent turizm de olabilir.

saçma sapan ülkelerdeki abuk subuk üniversitelere okumaya gitme. Çok paranız da yok anladığım kadarı ile, ingiltere, almanya ve hollanda'ya gidemezsin. o sebeple en mantıklısı Türkiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 4 Haziran 2024; 7:28:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.