Bildirim
Yurtdışından alınan Sony xperia Z2 Türkiye'de garantisi var mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilgisi olan yardımcı olacak arkadaş yok mu ? -
Hocam telefon nereden alındı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetgox
Hocam telefon nereden alındı?
telefon ıraktan faturalı olarak bir telefoncudan alındı.pasaport işlettik şimdi herhangi bir garanti vs söz konusu mu ülkemizde ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldkings -- 11 Şubat 2015; 10:26:41 > -
Yok hocam sony uluslararası garanti yalnızca avrupa ekonomik topluluğu (EEC) ülkelerinden alınan telefonları kapsıyor yani anlayacağın garanti vermemek için elinden geleni yapıyorlar
Sony değil Apple samsung da vermez ki garanti.
teşekkür ederim hiç bir şekilde garantisi yok mu şimdi emin misiniz pasaporta işlettik amaquote:
Orijinalden alıntı: Teknode
Sony değil Apple samsung da vermez ki garanti. -
Apple veriyor hocam yanlışınız var. 1 yıl uluslararası garantisi var,apple store dan almak kaidesi ile diğer markalar maalesef garanti vermiyor.samsung htc lg sadece dediğiniz gibi sony değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony değil derken yani bir garanti söz konusu mu ? kutudan çıkan garanti belgesinde türkiyede var nasıl oluyorda sadece avrupa ürünlerde garanti oluyor tam net olarak nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldkings -- 11 Şubat 2015; 16:53:18 > -
Hocam benim bildiğim Apple dışında hiç bir firma uluslararası garanti vermiyor Apple da sadece apple store'dan almak şartı ile 1 yıl sınırlı garanti sunuyor.
Ben bildiğim bu sony samsung htc veya lg gibi markaların hiç birinde yurtdışından getirip garantiye veren görmedim. Müşteri Hizmetlerine bir arayın derim isterseniz yada yakınınızda sony center varsa eğer oraya gidin derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: salvatore18
Apple veriyor hocam yanlışınız var. 1 yıl uluslararası garantisi var,apple store dan almak kaidesi ile diğer markalar maalesef garanti vermiyor.samsung htc lg sadece dediğiniz gibi sony değil.
Onu duymuştum ama o da duruma göre değisiklik gosteriyor diye biliyorum evet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X