Şimdi Ara

Yurtdışından Alınan Telefonun Pasaporta kaydı işlemi ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim ondan buraya yazıyorum sorumu.

Dubai'den 2 adet 32gb iphone 4 aldım. 1 tanesini kendi pasaportuma kaydettirecegim onda sorun yok. Yalnız diğer aldığım telefonu da Dubai'de aynı Vodafone hattımı takarak denedim. Turkiye'de bu Vodafone hattımı takmadım. Soracağım şu; hattımı takarak denediğim bu iphone başka bir pasaporta kaydettirene kadar bloke yada telefonu daha sonra kullanmama engel olabilecek bir durum teşkil eder mi?
    Şimdiden teşekkür ederim.

• bir durum teskil etmez pasaporta kayit ettirince kullanirsin normal bi sekilde
  • peki pasaport sahibi ile telefon sahibinin ( telefonda kullanılacak hat sahibinin) aynı olması şart mı?
  • Şart değil hocam herhangi bir pasaporta kaydettirebilirsin ancak pasaport sahibinin hazır bulunması gerekiyor imza atmak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Şart değil hocam herhangi bir pasaporta kaydettirebilirsin ancak pasaport sahibinin hazır bulunması gerekiyor imza atmak için.

Bu kesin mi?

Pasaportunu alıp ben gitsem kaydettiremezmiyim?
  • Pasaport sahibinin kendisinin gitmesi gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Şart değil hocam herhangi bir pasaporta kaydettirebilirsin ancak pasaport sahibinin hazır bulunması gerekiyor imza atmak için.

Bu kesin mi?

Pasaportunu alıp ben gitsem kaydettiremezmiyim?

Pasaport sahibinin imza atması gerekiyor. Pasaportun üstündeki imzayla kayıt kağıdına attığı imza uymazsa kaydın gerçekleşmiyor.(Vodafone bayisinden bizzat aldığım bilgi.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pasaport sahibinin kendisinin olması kötü oldu ya... :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.