Şimdi Ara

Yurtdışından Türkiye ye gelecek olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yurtdışından supplement vs. ürünler yeni mevzuat dahilinde gümrüğe takılıyor.USA den "Beast" adlı bir ürün getirttim ama ürünü vermediler.Reçete veya doktor raporu olması gerekiyormuş onaylı şekilde.Zor bela bir reçete ayarladım Allahtan, bir kutuyu aldım.Ürün Cycle şeklinde 2 kutusu 2 aylık kür olarak kullanılıyor.Dolayısıyla 1 kutu daha almak lazım.
    Bu nedenle yurtdışından gelen bir arkadaşın yanında bu üründen getirmesini istiyorum.sonra bana yurtiçinden kargolar.(kendisine de bir miktar ödeme yaparım gerekirse)

Konuyla ilgili yardımcı olabilecek gurbetçimiz var mı

• @FieSTaA, amerikaya gidecekti sanırım. ama dönüş tarihi çok geç beklerim dersen bi konuş
  • ------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vibrant -- 27 Haziran 2013; 11:49:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

@FieSTaA, amerikaya gidecekti sanırım. ama dönüş tarihi çok geç beklerim dersen bi konuş

@Amroth.
    elimdeki kutuyu kullanmaya başladım, o yüzden yetişmez sanırım.Bilgi için teşekkürler
  • amerikadayim zaten :) Agustos sonu donecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

amerikadayim zaten :) Agustos sonu donecegim

dostum merhaba.Ürüne Temmuz sonunda (25 i gibi) ihtiyacım olacak.O tarihlerde gelen giden var mı sizin oralardan
  • Bu reçete rapor olayı nedir ? Olmazsa hiçbir supplement'i sokamıyor mu yanında gelen kişi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye'de var mı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vibrant

quote:

dostum merhaba.Ürüne Temmuz sonunda (25 i gibi) ihtiyacım olacak.O tarihlerde gelen giden var mı sizin oralardan

Müdür yok ya kimse gelmiyor benim bildiğim herkes ya ağustos sonu ya eylül ayında dönüyorlar.

Kimse de taşımaz üstelik onu limitli bagaj hakkı var ve alınacak çok şey var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Bu reçete rapor olayı nedir ? Olmazsa hiçbir supplement'i sokamıyor mu yanında gelen kişi ?

Yanında getirebliyorsun.Ama yurtdışında kargo ile alamıyorsun.Gümrük memuru heyet onaylı reçete olması lazım dedi.Uğraştık bir ton
  • quote:

quote:

quote:

Müdür yok ya kimse gelmiyor benim bildiğim herkes ya ağustos sonu ya eylül ayında dönüyorlar.

Kimse de taşımaz üstelik onu limitli bagaj hakkı var ve alınacak çok şey var :)

Dostum kutusu küçük zaten yer kaplamaz da, tarih önemli işte

• Ürünü gümrükte takılan tek sen misin de bu kadar dert ediyosun ? Millet ara ara deniyor, geçerse şansım diyor geçmezse kalıyor. Bu kadar hayat memat meselesi yapcak ne var anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Ürünü gümrükte takılan tek sen misin de bu kadar dert ediyosun ? Millet ara ara deniyor, geçerse şansım diyor geçmezse kalıyor. Bu kadar hayat memat meselesi yapcak ne var anlamadım ?

Merhaba,
    anlamadıysan niye yazıyorsun? Faydan olmayacaksa neden kendini cevap vermek zorunda hissettin, niye dert ediyorsun?
    Lütfen konuyu kirletme ki gerçekten yardımcı olabilecek arkadaşlar ile yazışalım.
  • quote:

quote:

Bu reçete rapor olayı nedir ? Olmazsa hiçbir supplement'i sokamıyor mu yanında gelen kişi ?

Yanında getirebliyorsun.Ama yurtdışında kargo ile alamıyorsun.Gümrük memuru heyet onaylı reçete olması lazım dedi.Uğraştık bir ton

Allah başka dert vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

quote:

Allah başka dert vermesin

Eyvallah sağol, sanada

• up
  • quote:

Hocam protein tozları amerika da daha ucuz diyorlar doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

quote:

Hocam protein tozları amerika da daha ucuz diyorlar doğru mu?

Arkadaş cevap vermemiş,ben söyleyeyim hayır,fiyatı normal. Fakat Türkiye'ye girerken fiyatlar fahiş oluyor ne yazıkki
  • Arkadaşlar ben de klorofil tablet aldım. Adanaya kadar gelmiş PTT kargodaki görevli "doktor reçetesi lazım" dedi. Aslında ilaç bile değil, bildiğin klorofilin tablet şekli. Ancak gümrükteki yazıda vitamin demişler. Reçete için "özel hastane olmaz " dediler. Ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benn07

Arkadaşlar ben de klorofil tablet aldım. Adanaya kadar gelmiş PTT kargodaki görevli "doktor reçetesi lazım" dedi. Aslında ilaç bile değil, bildiğin klorofilin tablet şekli. Ancak gümrükteki yazıda vitamin demişler. Reçete için "özel hastane olmaz " dediler. Ne yapmam lazım?

Merhaba.Gümrük işlerine akıl ermiyor ne yazık ki.Benimkine vitamni demişlerdi.Reçeteyi sağlık ocağından yazdırabileceğimi söylediler.Ben reçeteyi götürdüm,heyet onaylı olması lazım,bu seferlik verelim dediler.Yıl içinde en fazla 5 kez getirme hakkın var dediler.Bir şansını dene bakalım sağlık ocağı ile.abul ederlerse buradan haber verirsen sevinirm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benn07

Arkadaşlar ben de klorofil tablet aldım. Adanaya kadar gelmiş PTT kargodaki görevli "doktor reçetesi lazım" dedi. Aslında ilaç bile değil, bildiğin klorofilin tablet şekli. Ancak gümrükteki yazıda vitamin demişler. Reçete için "özel hastane olmaz " dediler. Ne yapmam lazım?

Merhaba.Gümrük işlerine akıl ermiyor ne yazık ki.Benimkine vitamni demişlerdi.Reçeteyi sağlık ocağından yazdırabileceğimi söylediler.Ben reçeteyi götürdüm,heyet onaylı olması lazım,bu seferlik verelim dediler.Yıl içinde en fazla 5 kez getirme hakkın var dediler.Bir şansını dene bakalım sağlık ocağı ile.abul ederlerse buradan haber verirsen sevinirm.

Ben bimer'e , ptt kargo şikayet bölümüne yazdım. ( Devlet kurumlarıyla ilgili bir şikayetiniz olursa muhakkak BİMER e mail atın. Çok çabuk ve etkili bir şekilde ilgileniyorlar.) Aile hekiminden veya devlet hastanesindeki bir doktordan alınacak reçete yetiyor. Heyet raporu istenmiyor. Sorun şu ki , sağlık ocağına gittiğimde, doktor: " Bu ilacı nasıl yazayım, sistemde görünmez. Dava açarlar vs" tın tın etti yazmadı. Aile hekimim izinli haftaya gelecek, o yazabilir. Bir de orada şansımı deneyeceğim.

Benim anlamadığım, yurt dışındaki kurumların denetiminden geçen, gümrükte tarım - sağlık bakanlığının incelediği bir vitamin için neden doktor raporu gerekiyor?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.