Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo'da kurye olarak başladım soruları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
3
Favori
70.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Size bir şey dediğim yok hocam sizin sorununuz MNG'nin kargocusundan kaynaklanıyor. Tekrar dediğim gibi firmadan firmasına tutun, şubeden şubeye hatta kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Bu devirde işini severek doğru yapan kim var ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosisli Süt kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa yükleniyorum gibi anlaşılmış, arkadaşla derdim yok tabi ki, sadece izah etmeye çalıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Kolay gelsin, kargo şirketim olsun tırlar gidip gelsin falan çok tatlı geliyor. Vızır vızır otomatize bir toplama merkezi falan
    Sagolun hocam

Bizde tir yok ama küçükken şu tir oyunlarıni oynarken bende hep öyle hayal etmişimdir hahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Arkadaşa yükleniyorum gibi anlaşılmış, arkadaşla derdim yok tabi ki, sadece izah etmeye çalıştım.
    Sıkıntı yok ben anladım sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: yanumthe

Sagolun hocam

Bizde tir yok ama küçükken şu tir oyunlarıni oynarken bende hep öyle hayal etmişimdir hahaha

Alıntıları Göster
    Tır olmasın, kamyonet olsun o da olumlu, yeter ki bişiler taşıyayım

• quote:

Orijinalden alıntı: yanumthe

Size bir şey dediğim yok hocam sizin sorununuz MNG'nin kargocusundan kaynaklanıyor. Tekrar dediğim gibi firmadan firmasına tutun, şubeden şubeye hatta kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Bu devirde işini severek doğru yapan kim var ki?
    Tabi ki, o yüzden genellememeye gayret ediyorum. Tamamen elemanın baştan savması. Zaten doğru düzgün bildirim kağıdı bile bırakmamış. Bıraktığı kağıtta ne adı yazıyor ne geldiği saat. Ayrıca apartmanın dış kapısına bırakması mevzuata uygun mu bunu da bilmiyorum
  • Sakala karsi olan is yerine bende karsiyim
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    Eğer ağırsa (tam bilmiyorum da 20 veya 30kg üstü olması lazım) kapının önüne bırakma hakkı var. Kata kadar taşıma zorunluluğu yok bu konuda. Ama tabi arayıp da "kapının önüne bıraktık kargonuzu gelip alabilir misiniz" şeklinde haber verilmesi gerekiyor. Ben çok ağır yüklerde taşıdım asansörsuz 5. kata kadar çıkmışligim var gerçekten çok zor hocam kendinizi amele gibi hissediyorsunuz ne yalan söyleyeyim. Bende yeni öğrendim bu şeyi zaten bidahakine bende götürmeyecegim ararım gelip alsın

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Sakala karsi olan is yerine bende karsiyim
    Hocam hiç sorma yav uzun zamandır sakallı dolaşıp da aniden sakalları kesmek çok kötü oluyor. Alışık olmadığın için garip de hissediyorsun kendini Sakal sıkıntısı olmayan iş aradım da bulamadım malesef şu 3,4 ayımı doldurup çıkicam zaten

• yok, bildirim kağıdını kastetmiştim
  • Yurtiçi Kargo, Yurtdışı kargo ilgili mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

yok, bildirim kağıdını kastetmiştim
    He o zaman o doğru evet Biz yurtiçi kargo olarak kağıt da koymuyoruz artık direk sistem üzerinden ihbar notu gönderiyoruz sms olarak gidiyor veya kargo durumu sorgulama ekranında çıkıyor

• Askerlik kadar turkiyede is hayatida sacmalik dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Yurtiçi Kargo, Yurtdışı kargo ilgili mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanumthe -- 2 Haziran 2018; 23:11:13 >
  • anlaşmalı kişiler kargoyu nerdeyse bedavaya yollarken (ortalama bi kutu 5 tl gibi), normal yollayan kişiler neden 3-4 kat daha fazla para ödüyor ?

bu taşımada zarar yapma olayıda var mı, mesela transfere kadar bi kamyonda çok az kargo olsa, kamyonun taşıma için alınan ücretten daha fazla parada benzin yakmasıyla zarar ediyor musunuz ?

• El kadar küçücük kargo gelince bunun için uğraştırıyorlar adamı diye içinizden kızmıyorsunuz değil mi?

• Hız konusunda en iyisi sürat kargo bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kargoyu verecek adresim yok şubeden teslim alınacak yazdım anlarlar mi kimlikle gidip alacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes yurtiçine sallıyor ama bizim şubede hiç sorun yok bütün kargolarımı sağlam evime getirdiler
  • Konu sahibi yalan söylüyor bence.
    Bence bu adam kurye değil Yurtiçi kargo firmasından üst rütbeli bir adam.Bu kargo şirketinin ne mal olduğunu zaten herkes biliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.