Bildirim
Yurtta kulaklık kullanmayan insan(?) tipi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bazı insanlar öyledir. Sürekli uyarman gerekir. Uyardığında düzeltirler ancak her seferinde uyarmanı beklerler. Ben bunun karşıdaki kişiyi bu durumdan usandırarak kendini kabul ettirme politikası olduğunu düşünüyorum. -
Bazı insanlar geri zekalıdır. Yapacak bir şey yok. -
Haklısınız hocam. Zihniyetten mi kaynaklanıyor, öyle mi alışmışlar anlayamıyorum. Adam gece yarısı bile müzik açıyor, sabah kalkıyor yine açıyor. Dizi izliyor bangır bangır. Kendimi düşünüyorum imkansız yapamam bu kadar saçma şeyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olan bize oluyor ya :/
Suan 5.35 olmus discordda milletle konusan bir çomar var. Milyon kere uyardım ben uyuyunca girme şu discorda diye ama çomarlık böyle bişey. Adamın sesine uyandım bağıra bağıra discordda konuşuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çurablraını çıkra -- 29 Nisan 2019; 18:23:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah sabır versin hocamquote:
Orijinalden alıntı: çurablraını çıkra
Suan 5.35 olmus discordda milletle konusan bir çomar var. Milyon kere uyardım ben uyuyunca girme şu discorda diye ama çomarlık böyle bişey. Adamın sesine uyandım bağıra bağıra discordda konuşuyor.
Saolun hocam, 20 gün sonra dönüyorum memlekete 1.dönem bitiyor. Seneye artık eve çıkmaya çalışıcam bildigim arkadaslarımla, yurtta kalıp boyle asalaklarla ugraşamam.quote:
Orijinalden alıntı: ahmtayd
Allah sabır versin hocam
Alıntıları Göster
Empati yeteneginden yoksun vasıfsız varlıklar işte... Alıcan oklavayı kıracan kafalarında bunların.quote:
Orijinalden alıntı: primum non nocere
Haklısınız hocam. Zihniyetten mi kaynaklanıyor, öyle mi alışmışlar anlayamıyorum. Adam gece yarısı bile müzik açıyor, sabah kalkıyor yine açıyor. Dizi izliyor bangır bangır. Kendimi düşünüyorum imkansız yapamam bu kadar saçma şeyi.
Bi dahakine odaya stg 44 ve stielhandgranate ile komisteeeen diye bağırarak gir o zaman.
https://youtu.be/vlmpK_KJa90
bu benim durumdan da kötüymüş :/
o lazım aslında da işte
İnsanları ayrıştırmak istemem ama hakikaten direkt alakalı o durumla ya
Kyk yurtlarında her dört kişiden birinde bu sorunla karşılaşma ihtimali yüksektir.
vay be yeni nesil böyle demek ki. bizim zamanımızda yurtta kalırken sittin sene bir kişi bile kulaklıktan dahi son ses müzik dinlemezdi. okuduğum yer çomar misali bir yerdeydi ama edep vardı adap vardı. herşeyden öte saygı vardı. belki de o zamanlar bu tarz şeyler olmadığından, teknoloji bu kadar gelişmediğindendi. ama mutluyduk be kardeşim. dokunmatik telefon yoktu çat çat sevgiliyle mesajlaşırken bile yorgan altına girer ses çıkmasın derdik. şimdi hatırladım da çok güzel günlerdi ya.
bu zamanda okusaydım ve yurt köşesinde biri bana bunu yapsaydı sonu kötü olurdu..
Allah sabır versin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermes_unuy -- 29 Nisan 2019; 12:36:33 > -
Oda degis uğraşma
Benim oda arkadaşım da öyleydi konuştum sorun çözüldü.
Onlar uyurken sende aynısını yapacaksın, cips kola al. sesli film izle cips yerken kahkaha atarak izle. 3 sene kyk da kaldım.quote:
Orijinalden alıntı: çurablraını çıkra
Suan 5.35 olmus discordda milletle konusan bir çomar var. Milyon kere uyardım ben uyuyunca girme şu discorda diye ama çomarlık böyle bişey. Adamın sesine uyandım bağıra bağıra discordda konuşuyor. -
Boyle insanlara laf zor anlatılıyor. Ben oda arkadaşlarım uyuduktan sonra oyun oynasam bile Discorda girmiyorum. Insanlara saygı önemli bir görgü kuralı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bazı insanlar geri zekalıdır. Yapacak bir şey yok.
|
|
P primum non nocere demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
çurablraını çıkra demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
O konuda çok şanslıydım be.2 sene yurt yaşamım oldu.Biri yatmaya geldiğinde bırak kulaklıksız müzik dinlemeyi notebook'un fan sesinden rahatsız olurlar diye kapatıyordum.Ayni hassasiyeti onlar da gösterirlerdi.Hepsinden önce ben yatmışsam ışığı bile açmazlar telefonun ışığıyla üstlerini değiştirir yatarlardı.Cok özledim o günleri birgün dahi birbirimizi pişman etmedik.
|
Benim de vardı böyle bir arkadaşım. Hatta bir keresinde ben kulaklıkla müzik dinlerken dedi ki sesi azıcık kısar mısın?
Bir de otobüste yüksek sesli komikli video izleyenler var onlar bir üst versiyon. |
|
Bunu artık tüm insanlar yapıyor bir şeyi herkesin yanında son ses açınca kendilerini çok özgüvenli ben istediğim yerde istediğim yaparım len gibi hissediyorlar anüslerine o telefonun hoparlörünü sokacaksın sonra da instagramdan 35 kere son ses herkesin içinde izlediği videoyu açacaksın içinde hissedecek onu bak o zaman bir daha yapıyor mu allahın beyinsiz çomarları kulaklık diye bir şey icat edildi bunu kullanmayanların da beynini s....
|
|
Benzer içerikler
- apranax plus kafa yapar mı
- ölmek istemek hayattan zevk alamamak
- askerde yazıcı olmak
- arapça ne kadar sürede öğrenilir
- cacharel nasıl okunur
- kasım indirimleri ne zaman
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- para sayma makinesi bim
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X