Şimdi Ara

Yurtta kulaklık kullanmayan insan(?) tipi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
7.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ağzınız yok mu ? Böylelerini uyaramıyor musunuz ? Ev arkadaşım 2 defa kapıyı sert kapattı (part time çalışıyorduk, o sabahçıydı güm diye kapıyı vurup çıkıyordu) boğazına sarıldım az kalsın evden atıyordum.

Tavrınızı neden ortaya koymuyorsunuz ? İllaha şiddet boyutuna taşınacak diye bir şey yok. Girin yani bir birinize ne olmuş. Yurt başlı başına bir saçmalıkta orası ayrı konu.
  • Ara sıra arkadaşlarım geliyor eve, takılıyoruz gece 12 ye kadar ps4 de pc de falan. Ben 12 gibi yatıyorum bu salak hoparlörden cs oynuyor kulaklık olmasına rağmen. BÖYLE AĞZINA KÜREKLE VURACAM BİR GÜN AKILLANACAK
  • Toplum içinde (hastane,toplu taşıma,banka,resmi daire vs.)gibi yerlerde yüksek sesle video izleyen öküzlerin sayısı gün geçtikçe artıyor.Gerçi cesetlerin başında selfie'lerin çekildiği bir ülkede herhalde bu tarz vakalar normal karşılanır!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerde çok vardı öylesi ama uyku saatinde açanı görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Karşınızdaki kişiyi tanımadan nasıl böyle bir kanıya varabildiniz? Diyelim ki haklısınız, 4 kişinin yaşadığı bir odada sadece kendi izlediği dizinin sesini tüm odaya dinletmek mantıklı bir şey mi? Kendi keyfine göre olan müziği kulaklıksız herkese dinletmek normal mi? Mini etek giymeseymiş diyenler ile aynı mantık oldu bu.
    Yapilan olayi savunmuyorum. İyi forumlar

• Otobüs, metro, avm, sinema, yol, sınıf, vapur, her yerde var bu salaklar. Salaklar çünkü idrak edemiyorlar. Onlara elindeki cihazın ses çıkarma özelliği var ve bu cihazı alarak o sesi kullanma hakları olduğunu zannediyorlar.

Bir de müzik açıp beraberinde video çekenler var. Bütün bir vapur yolculuğunu ziyan etmişlerdi vaktinde.

• Totosuna parmak at

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İki cihanda elim yakasındadır.

• Ilk sene özel yurtta kaldım , sene başı 2+1 siteden 2 kişi eve çıktık o zaman sorun yoktu şimdide yok. Bazen csgo oynarken benim çıldırmamla uyanıyormuş , bazen hâkim olamıyorum. Şuan sıkıntı yok gibi

• Geçen dönem çok çektim bundan. Herif inadına yapar gibi uyarana kadar takmıyordu kulaklığı. Sonra ikinci dönem ***tir olup gitti odadan. Allah tüm yurtta kalanlara sabır versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bas küfürü gerekirse kavga et. bazıları kavgadan başka birşey bilmez.
  • Tavsiye veren tüm arkadaşlara teşekkürler. Çocuk hem bir yerde çalışmaya başladı nerdeyse sadece yatmak için geliyor odaya. Hem de konuştum artık bir sıkıntı kalmadı sağolun.

• skylife_ kullanıcısına yanıt
    Hala görüşüyor musunuz?

• IntZTü kullanıcısına yanıt
    Oda arkadaşımın birisiyle görüşüyorum.2011 de mezun oldum 8 senedir görmüyorum ama irtabattayız :) diğeriyle başka bir sebepten küs ayrıldık
  • Fetöcudur

• Kısacası ev şart.Eğer yurtta kalıyorsanız seneye kafa dengi bi arkadaş bulup hemen eve çıkın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.