Şimdi Ara

yurttaki çürük ayak kokusunu napabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alt ranzamdan geliyor burnum sızlıyor. burun kokulara alışır diyorlardı ama alışmıyor benimki. yatağımın başına falan kokuyu engelleyecek bişeler var mı koyacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam uyarsana?

• behindhand kullanıcısına yanıt
    kötü olmak istemem bide kynağı net değil gibi birkaç kez diğerleri de bahsetti

• Odanın ortak masasına bi tane pudra kutusu bırak mesaj gerekli yerlere gider hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Los Pollos Hermanos 0003 kullanıcısına yanıt

Hocam kendi ayaklarınızı bi koklama vaktiniz gelmiş o zaman

• Hidrolojiden mezun olup, piyasada hidroloji mühendisine çok ihtiyaç olduğu için 60k ya işe gireceğin günleri düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında firmaların kıymetli hidrojeoloji mühendisliği öğrencileri için konaklama imkanı + yazları yurtdışı turları + Dubai’de Happy Hourlar sağlaması lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Bu nasi bi taktik hocam hayran kaldim

• Dolandirici33 D kullanıcısına yanıt
    zaten var bu tip imkanlar. hocalar hep diyor iş arayan çok kalifiye mezun yok diye. ve zaten zor şartlarda çalışırsan da hak ettiğin tatili izni sosyal imkanları sağlıyolar. yurtdışına gitme şansı ve gitttiğinde değer görme şansı da popüler mühendisliklerden daha çok. siz trolleri kaideye alıp vermiyorm cevabı başkaları da duysun bilsin diye

• Olm mesajlarım niye silindi la

• Hani boun bilgisayarda şansa 1 kişilik yer kalmıştır
    Millet zaten gelmez diye yazmamıştır
    Sen de öylesine 100k dan yazarsın o da şansa gelir ya
    İşte 500k dan hidrolojiye girmek de aynı şey benim gözümde
    Tam bir alım fırsatı

• 500k değil 200k :)
    ve lanet olası sıralamanızın meslek hayatında hiçbir önemi yok. hiç üni okumamış adamlar üni mezunu mühendislerin müdürlüğünü yapıyor özel sektörde. tamamen işin pişi olmana bağlı. benim ilk önceliğim jeoloji mühendisi olarak çalışmak değil ama bazı örnekler var okulda gördüğüm. mesela yeni bir maden açılacak milyon dolarlık proeyi yönetecek kalifiye jeoloji mühendisleri lazım sonuçta milyonlarca dolar yatırım yapıyor adam. eğer kazdğı yerler boş çıkarsa ne oacak zararr. o yüzden böyle testisli elemanları mumla arıyorlar. hatta şirketten belli bir oranda hisse alıp üstüne de yüklü bir maaş da alıp bu işi yapanlar var. ben de işin içine girince öğrendim. cengciler falan sürekli göz önünde sosyal medyada oldukları için millet onları biliyor sadece onlar kazanıyor sanıyor ama işte işin öbür yüzü farklı

• La öyle bi yazmışsın ki sanki her gün maden ocağı açılıyor
    10 senede 1 maden ocağı açılıyor
    Ocak 10 kişi alıyor
    Senede piyasaya en az 300 mezun çıkıyor
    Ne anlatıyon sen

• sadece maden mi? zaten bahsettiğim işi yapacak adam en az 20 yıl tecrübeli olur. neyse siz 100k elektronikçiyle rekabete devam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.