Şimdi Ara

Yurttaki oda arkadaşları hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben şehir dışında üniversite okuyorum özel yurtta kalıyorum. Bu sene bu yurttaki ikinci senem. Benim birkaç sıkıntım var. Aşırı temizimdir titizimdir. Klozete oturmadan önce hep silerim. Dağınıklığa gelemem. Gürültülü saçma sapan müziklere hiç gelemem.
    Okuduğum bölüm gereği sürekli ders çalışmam gerek sürekli ödev yapmam gerek. Yurt bana oda arkadaşı olarak 2 tane alakasız bölüm okuyan arkadaşlar vermiş. Ben baştan mesafeyi koyup otoriter olmak istiyorum bunlar karşısında. Gürültü temizlik ışık gibi konularda tavrımı koymak istiyorum. Hepsi böyledir demiyorum ama yanımdaki insanların keko çıkmasından korkuyorum. Bu sene benim için önemli bir sene kavga dövüş kıyamet odada geçinmek istemiyorum.

ÖZET : Keko oda arkadaşlarına karşı nasıl otoriter olup sözümü dinletirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes cok pinpirikliysen tek veya iki kisilik odaya ciksaydin keske

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eğer odana gelecek insanlar keko olursa yumruğunu masaya da vursan, oturup adam akıllı da konuşsan fayda etmez. insan gibi birileri gelirse diye söylüyorum otur konuş, ben takıntılı bir insanım sizden sadece düşünceli olmanızı bekliyorum şu şu konuda de. keko gelirse ona da de belki yarar.

sakın otorite işlerine girme çünkü haksız çıkan sen olursun. o odada illaki gürültü olacak, ışık olacak, adam kendi masasını pisletecek, yerlere saç dökülecek. insanlık hali bu. olur da adamların tersine gelirsen takmazlar seni. dönüp der "madem öyle git tek kişilik odada kal" gibi.
  • antonio_06 kullanıcısına yanıt
    Pahalı :((

• Adamlar düzgün tiplerse bir kaç kez uyardıktan sonra zaten o davranışları bırakırlar, fakat kavga çıkartacak tiplere denk gelme ihtimalin de var maalesef, şu an kesin bir şey söyleyemeyiz, bekleyip göreceksin.
  • Bearty kullanıcısına yanıt
    Kardes kekolara laf anlatamazsin bende cok tedirgin gitmistim psilolojik sorunlarim vardi gittigim donem daha sonra genelde lobide disarda falan takilmaya basladim cok ders calismiyordum yatmadan yatmaya odaya gidiyordum bazen arkaslarda kaliyordum odaya bile gitmiyordum ben lafimi esirgemem bazen uyurken ben okadar uyarmama ragmen telefonla odada falan konusuyolardi sigara iciyolardi ki normalde odada yasak hemen kardes uyuyorum disardda konussana diye direk sert yapiyodum sansima cocuklar fizik olarak falanda ufak tefekti hemen alttan almaya basladilar ama zaten ilk tanistigin insanla resmi bir muhabbetin oluyo ya bence ozaman buraya yazdiklarini onlarada soyle anlayisli insanlarsa zaten yardimci olmaya calisirlar keske samimi bi arkadasinla eve ciksaydin

• Zaten özel yurtta kalıyorsan keko çıkma ihtimali yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 22 Ağustos 2019; 3:53:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oda arkadaşı sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başak burcu musun

• Kardeşim kusura bakma ama yurtta kalıyorsan orada sözünü dinletme gibi bir olay olmaz söylersin yapmazsa yapacağın bir şey yok en fazla oda değişirsin özel yurda vereceğim parayı eve çıksan tabi Muğla’da okumuyorsan

• Ahahahahhaa neler çekeceksin neler yaşayacaksın bir bilsen off acıdım sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016'da hazırlık senemde çift kişilik odada kalıyordum. Oda kendi içinde 3 kabinden oluşuyor, benim yattığım yer ve çalışma masam, elemanınkiler ve tv mutfak banyo olan ortak alan. Her sabah banyo yaparak güne başlarım. Bu yüzden normalden 1 saat erken kalkıyordum tuvalet sırasında öncelik alabilmek için. Çocuk cipsli elleriyle tv kumandasını elliyordu, ben tv izleyeceğim zaman çaktırmadan kumandayı ıslak mendille siliyordum ilk olarak. Çay çöplerini falan lavaboya döküyordu lavabo tıkandı ben naoh ile açmak zorunda kaldım. Bir dönem kız arkadaşı bizim odada kalmaya başladı, kız kanlı pedlerini falan çöpe atıyordu duş saç dolmuştu elemandan daha pisti. Ertesi sene tek kişilik oda torpili bulabilmek için bir tanıdığımızın bahçe işlerini yapmıştım 1 ay. Parasını versen de oda sayısı sınırlı ve torpile ihtiyaç var bu yüzden. Sonra bir sene de tek kişilik odada kaldım o zaman baya huzurluydum. Eğer gerçekten titizsen parası neyse ver tek kişi yaşa, hiç çekilecek çile değil.

Not: evet, başak burcuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitolojiden Biri -- 22 Ağustos 2019; 7:10:38 >

• Arkadaşa hiltondondan hemen bir suit ayarlayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bearty

Pahalı :((
    Böyle tipleri de hiç anlamam millet sana göre hareket etmek zorunda değil toplu yaşamayı bilmiyorsan çıkma yurda bizim odada da vardı senin gibi bir tane yurttan attırdık.

• İlginç, ırkçlık yapmanın değişik bir versiyonuna şahit oluyorsunuz, adam kendim gibi olmayanını tanımam bilmem ve üstünlüğümü kurmak istereeeeemmm diyor. :)

Kendini geliştirenleri görüyoruz ırkçlık adı altında değişik hikayelerle demogoji yapmak (bakınız google 'ye demogoji yazarak aratmak) güzelmişşşş. :)
  • YAAVVVV ARKADAŞIM yapacağın şey çok basit aslında. ONLARA BUNUN ONUR KIRICI BİR DAVRANIŞ OLDUĞUNU söyleyeceksin bitti bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitolojiden Biri

2016'da hazırlık senemde çift kişilik odada kalıyordum. Oda kendi içinde 3 kabinden oluşuyor, benim yattığım yer ve çalışma masam, elemanınkiler ve tv mutfak banyo olan ortak alan. Her sabah banyo yaparak güne başlarım. Bu yüzden normalden 1 saat erken kalkıyordum tuvalet sırasında öncelik alabilmek için. Çocuk cipsli elleriyle tv kumandasını elliyordu, ben tv izleyeceğim zaman çaktırmadan kumandayı ıslak mendille siliyordum ilk olarak. Çay çöplerini falan lavaboya döküyordu lavabo tıkandı ben naoh ile açmak zorunda kaldım. Bir dönem kız arkadaşı bizim odada kalmaya başladı, kız kanlı pedlerini falan çöpe atıyordu duş saç dolmuştu elemandan daha pisti. Ertesi sene tek kişilik oda torpili bulabilmek için bir tanıdığımızın bahçe işlerini yapmıştım 1 ay. Parasını versen de oda sayısı sınırlı ve torpile ihtiyaç var bu yüzden. Sonra bir sene de tek kişilik odada kaldım o zaman baya huzurluydum. Eğer gerçekten titizsen parası neyse ver tek kişi yaşa, hiç çekilecek çile değil.

Not: evet, başak burcuyum
    Orası nasıl yurt lan kız arkadaşı sizde kalıyor

• Özel yurt orası, kendine gel. Ya o parayla tek kişilik apart a çıkmalıydın ya da kyk yurduna çıkıp bu dediklerini otorite vs denersin. Özel yurtta sen kimsin ki böyle bir şey yapacaksın? Orada kalanların çoğu da zengin olur, kusura bakma ama kimse iplemez seni, üstüne dayak yersin. O kadar para vermişler, senin 2 lafını mı dinleyecekler, beğenmiyorsan kapı orada derler fazla üstelersen sonuçlarına katlanırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya o diğer ikisinin bir gün sabrı tükense, senin kafayı o klozete soksalar
    Otorite neye göre otorite? Senin kurallarını kimse tanımak zorunda değil. Adamın kurallarına göre ışık gece 2 de kapanıyorsa ne olacak? Adam klozete otururken silmeden şak diye oturursa ne olacak?

Senin bu yurt işin yaş iş. Ya sağlam bir dayak yersin ya da zaten pılını pırtını toplar başka odaya gidersin. Özel yurtta pek olacağını sanmıyorum ama ayrı bir eve çıkarsan ya da devlet yurtlarında felan kendin gibiler ile yaşama şansın daha yüksek
  • kekolara sözle birşey anlatamazsın tek anladıkları dil şiddet ve korku salmak.
    özel yurt diyorsun birde adamlar iyi miktarda para vermişler istedikleri gibi takılırlar ne yazıkki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 22 Ağustos 2019; 10:41:23 >
  • twerk yaparak onları hizaya getirebilrsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.